2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
102li bez 544 müüü ben iki paket 68li bezi 200 e almıştım inş çok dandik değildir sleepy

Bende aynada bakmıştım büyümüş değişmiş bana ait değil zaten hafif rengi de değişmiş ağda bantları kullandım ayna karşısında yaptım ama 5 dk lık yer 1 saat sürdü yerinde olsam kuaföre giderdim 5 dk da halleder sen uğraşma artık bende bu hafta kuaföre gitmeyi düşünüyorum bu da tarihte ilk olacak bana oğlumda doğuma kadar hep kendim yapmıştım bunda ulaşamıyorum bir türlü

İnşaallah canım. Aminnn. Bende meyveye abanacağım artık

Nuna markasına bir bakın derim isofixli pusetleri var kabin boy bebek arabasına aparatla takılabiliyor

Of benimki de ikinci hamilelik olmasından sebep aynadan bakinca resmen açıklık var içeriden birseyler görüyorum bende bu birkaç gün içinde kıl tüy işini halletme niyetindeyim. Jilet kullanırım diye düşünüyorum

Oyy çok az kalmış hadi sağlıkla canım
Valla az kaldı canım oğluma kavuşmaya, ama sanki çok varmış gibide geliyor sanki, bir yandanda bişeyler unutmuşum gibi geliyor, bir yandanda sinir yükleniyorum, bir yandanda şaşkın ördek gibiyim bilemedim ki

Lohusalıkta hepimiz mastit olurken Z zerefsann ’ ın olacağı şeyi buldum az önce ocak annelerinde
ahzcnndnvmdmgsmgmmsmfmsmfmsncjwjalalcjwlglşdvklwlföefııwjrmfşslvmwlclwöcjwkckkdkckdjckskckskckwkfjekgmlfşbldgjkwkfkdkflejfkwkflekfkekfkwkfkwkfkwkfjkekfkekfkwkfkwkfkekrkfjwkfljrlgkwjekf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…