• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
He bakarsın kesin 😂 kandır sen kendini kandır
Oğlumda babybjörn aldığımda 1.800 tl idi satarken 2.400’e sattım şimdi kıza aldım bakalım kaça satıcam piyasası arttıkça ikinci el fiyatı da artıyor ve kaliteli mal elinde patlamıyor.
Sadece 102’li bez 544 tl 1 kutu aptamil 279 tl 1 ay gitmiyor oğluma büyüdükçe masraf artıyor 5 bin neymiş diyor insan maalesef ..
102li bez 544 müüü ben iki paket 68li bezi 200 e almıştım inş çok dandik değildir sleepy

Hanımlar epilasyon işini ne yaptınız nasıl yaptınız
Ne zaman yapmamız gerekiyor acaba🤔

Benim rahim aşırı baskı yapınca acayip büyüdü, tanıyamıyorum aynada görünce, birazda manttarın etkisiyle mi kaşındıkça mı böyle şişmiş görünüyor anlamadım ama pişik olmuş gibi rahatsızım bu şekilde ağda nasıl yapılır yapılmalı mı bilmiyorum ☹️
Jilet de hiç kullanmadım, sizler neler yaptınız bana da fikir verir misiniz

Bi de sizinki de büyüdü mü sorması ayıp🙈🙈
Bende aynada bakmıştım büyümüş değişmiş bana ait değil zaten hafif rengi de değişmiş 😂😂 ağda bantları kullandım ayna karşısında yaptım ama 5 dk lık yer 1 saat sürdü yerinde olsam kuaföre giderdim 5 dk da halleder sen uğraşma artık bende bu hafta kuaföre gitmeyi düşünüyorum bu da tarihte ilk olacak bana oğlumda doğuma kadar hep kendim yapmıştım bunda ulaşamıyorum bir türlü

Seninki de gayet iyi tatlım maşallah 🧿Ben aşırı meyve tükettim özellikle mandilina, muz , portakal. İnş bekler yavrum gece hiç uyuyamadım sürekli kasılmalar devam etti 37 atlatayımda diyorum sağlıcakla gelsin
İnşaallah canım. Aminnn. Bende meyveye abanacağım artık 😋

ay doğru kanguruya koysam arabada neye koycam😄 bak doğumu düşünmekten neleri atlamışım🤩 kanguru ve sling aynı sanıyorum🤣 eko her şeyi de bilme diyor ya bu konularda zır cahilim😄 tamam o zaman ilk oto koltuğuna bakayım en önemlisi o gibi
Nuna markasına bir bakın derim isofixli pusetleri var kabin boy bebek arabasına aparatla takılabiliyor

Hanımlar epilasyon işini ne yaptınız nasıl yaptınız
Ne zaman yapmamız gerekiyor acaba🤔

Benim rahim aşırı baskı yapınca acayip büyüdü, tanıyamıyorum aynada görünce, birazda manttarın etkisiyle mi kaşındıkça mı böyle şişmiş görünüyor anlamadım ama pişik olmuş gibi rahatsızım bu şekilde ağda nasıl yapılır yapılmalı mı bilmiyorum ☹️
Jilet de hiç kullanmadım, sizler neler yaptınız bana da fikir verir misiniz

Bi de sizinki de büyüdü mü sorması ayıp🙈🙈
Of benimki de ikinci hamilelik olmasından sebep aynadan bakinca resmen açıklık var içeriden birseyler görüyorum 🙈 bende bu birkaç gün içinde kıl tüy işini halletme niyetindeyim. Jilet kullanırım diye düşünüyorum

Oyy çok az kalmış hadi sağlıkla canım ❤️
Valla az kaldı canım oğluma kavuşmaya, ama sanki çok varmış gibide geliyor sanki, bir yandanda bişeyler unutmuşum gibi geliyor, bir yandanda sinir yükleniyorum, bir yandanda şaşkın ördek gibiyim bilemedim ki

Lohusalıkta hepimiz mastit olurken Z zerefsann ’ ın olacağı şeyi buldum az önce ocak annelerinde 🤣

Eklentiler

• 1B28DAA7-0F03-43C7-8139-892B350BAC9B.png
    1B28DAA7-0F03-43C7-8139-892B350BAC9B.png
    259,1 KB · Görüntüleme: 70
Lohusalıkta hepimiz mastit olurken Z zerefsann ’ ın olacağı şeyi buldum az önce ocak annelerinde 🤣
ahzcnndnvmdmgsmgmmsmfmsmfmsncjwjalalcjwlglşdvklwlföefııwjrmfşslvmwlclwöcjwkckkdkckdjckskckskckwkfjekgmlfşbldgjkwkfkdkflejfkwkflekfkekfkwkfkwkfkwkfjkekfkekfkwkfkwkfkekrkfjwkfljrlgkwjekf

Back