• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bana baya küçük geldi 1 numaralar almadamda plurmuş yani 🤣
Bende ilk 2 numara aldim. Gozume de cok.kucuk gorundu
Sonra gunesli gunlerdi sanirim bez büyük olunca cisi disariya cikiyor dedi. benimkinin gobusu totisi hep geriden geliyor kucuk bir pakette 1 numara aldim. Olmadi ben kullanırım dedim 🤣

Hadi bakalım attırın göbecikleri

Ben oryantal izlemeye bayılırım
Keske yetenek olsa yapabilsem. Cok uğraştım.ama odun gibiyim kivrilmiyor 🤣 hatta geçen gün izledim hamileyken nasil olur acaba diye 10 saniye felan denedim.biraktim. zaten akşamına tansiyonum yukseldi acile gittik 🤣🤣🤣

İki gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben ya 😔 doğurmadan lohusa depresyonu başlayabiliyor mu 🙁

şurda on gün sonra çocuğum olucak ve ben aanki hazır değilim basıl doğurucammnasıl bakıcam annemde burda iyice duygusallaştım hüngür hüngür ağlamak istiyorum ben hazır değilim diye 🥺 herkese oluyor mu bu arkadaşlar yoksa ben mi hassasım kaldıramıyor muyum
Bence bunlar cok normal duygular kuzum eminim herkesi ara ara yokluyordur. İnsan yapisi geregi her duruma adapte olabilen bi canli emin ol bu yeni dueuma daha cabuk adapte oluruz, cunku evlat bizim. Biz buyuttuk bedenimizde canimizla kanimizla🥰 her sey daha guzel olacak insaAllah level atliycaz oyle dusun🥰

şurda on gün sonra çocuğum olucak ve ben aanki hazır değilim basıl doğurucammnasıl bakıcam annemde burda iyice duygusallaştım hüngür hüngür ağlamak istiyorum ben hazır değilim diye 🥺 herkese oluyor mu bu arkadaşlar yoksa ben mi hassasım kaldıramıyor muyum
Normal bunlar senin yine annen gelmiş benim kimsem yok istanbuldayız gurbet annem çarşamba akşam gelecek bugün dedim erken gelsen 😭
Dünden beri yatıyorum yatmaktan sırtım ağrıdı
Bu kadar enerjimin düşeceğini bilmezdim ben çok hareketli biriyim normalde 3. Dogum olacak ama ilkler başkaymış kızlar ben 1. De sezeryan oldum sancı çekerken yanımda biri ile tanışmıştım onu ziywwtee gitmiştim.o kadar iyiydim 2. De doğumdan bşr gün önce market AVM geziyordum
Ama bu ne ya 37. Oldum suan kalkamıyorum yerimden ya bi çorba yaptım zorla oda
Vücudumu kaldıramıyorum resmen
Bugün de acayip kasılma ağrı var dr.a gitmeye korkuyorum

Bence bunlar cok normal duygular kuzum eminim herkesi ara ara yokluyordur. İnsan yapisi geregi her duruma adapte olabilen bi canli emin ol bu yeni dueuma daha cabuk adapte oluruz, cunku evlat bizim. Biz buyuttuk bedenimizde canimizla kanimizla🥰 her sey daha guzel olacak insaAllah level atliycaz oyle dusun🥰
İnşallah birden her şeyden soğudum sanki korku bastı karnımda hareket eden çocuk benim mi diyorum allahım geçsin bu his ne kadar pozitif ve cesaretliydim ☹️

İnşallah birden her şeyden soğudum sanki korku bastı karnımda hareket eden çocuk benim mi diyorum allahım geçsin bu his ne kadar pozitif ve cesaretliydim ☹️
Biraz da dogum korkusundan kaynaklaniyo bence kuzum ama su akar yolunu bulur, kimler kimler dogurmus biz de dogururuz Allahin izniyle. Gunesin dedigi gibi 1 gunluk bir surec dogum dedigin sonrasina odaklanalim

Hassas değilsin bacım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, yıkılıyoruz dağılıyoruz yapamıcaz sanıyoruz düşündükçe üzülüp kendimizi kahrediyoruz. Ama sonra düzeliyoruz.
Ya ben burası olmasa kafayı yerdim mesela. Yaşadığım şeylerde tek olmadığımı görünce içim rahatlıyor yalan yok 😁 sadece benim götüm, başım ve psikolojim dağılmış olsaydı kötü olurdu yani ahsjsj

Doktor yazdı kızlar test sonuçlarına bakmış idrarda protein vardı tansiyon kontrolü yap sürekli haftaya gel sezeryan planlayalım dedi artık bekletmek istemiyor galiba riske atmamak için ben de tamam dedim napim ne zaman nasıl gelirse gelsin sağlıklı olsun da 🤦🏼‍♀️
İdrarda protein kaçağı da tansiyon da kırmızı çizgimiz. Doktor ne de derse o , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️

Dünya kadar inek sütü içtim ya ben doğum yakın olduğu için mi dedin
Sezeryan olunca katı hiçbir şey yenmeyecek gibi okuduydum da sanki burda o yüzden sordum bebem
Yok canım ondan demedim. Bebekler doğduktan sonra emzireceğiz ya onları, emzirme döneminde inek sütü içince , içindeki protein ağır geliyor bazı bebeklere ve kakalarında kan olabiliyor. Yüzde 80 bebekte oluyor. Belki seninkilerde olmaz ama bilgi olarak paylaşmak istedim.
Sezeryan tarihin belliyse, 8 saat açlık ve susuzluk gerekli. Bana anestezi doktoru öyle dedi. Gece 12 den sonra yeme içme dedi. Ama öncesinde normal hayatında ne yiyorsan gün içinde yiyebiliyorsun ve sorun olmuyor sezeryan sonrasında.

Oluyor tabiki de yalnız değilsin 🤗

Hassas değilsin bacım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, yıkılıyoruz dağılıyoruz yapamıcaz sanıyoruz düşündükçe üzülüp kendimizi kahrediyoruz. Ama sonra düzeliyoruz.
Ya ben burası olmasa kafayı yerdim mesela. Yaşadığım şeylerde tek olmadığımı görünce içim rahatlıyor yalan yok 😁 sadece benim götüm, başım ve psikolojim dağılmış olsaydı kötü olurdu yani ahsjsj
Aynen bana da burası, siz acayip iyi geliyorsunuz. Dışardan arkadaşlarla aman görüşeyim diye direkt yönelmiyorum bile.

Yok canım ondan demedim. Bebekler doğduktan sonra emzireceğiz ya onları, emzirme döneminde inek sütü içince , içindeki protein ağır geliyor bazı bebeklere ve kakalarında kan olabiliyor. Yüzde 80 bebekte oluyor. Belki seninkilerde olmaz ama bilgi olarak paylaşmak istedim.
Sezeryan tarihin belliyse, 8 saat açlık ve susuzluk gerekli. Bana anestezi doktoru öyle dedi. Gece 12 den sonra yeme içme dedi. Ama öncesinde normal hayatında ne yiyorsan gün içinde yiyebiliyorsun ve sorun olmuyor sezeryan sonrasında.
Anladım şimdi sağol canım😘

Valla az kaldı canım oğluma kavuşmaya, ama sanki çok varmış gibide geliyor sanki, bir yandanda bişeyler unutmuşum gibi geliyor, bir yandanda sinir yükleniyorum, bir yandanda şaşkın ördek gibiyim bilemedim ki
Öyle oluyor canım doğana kadar bir şey eksik mi duygusu bitmiyor 😅

Günaydın anneler 🤗 biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Kavuşmaların en güzeli 🧿 Rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin size 🥰 buradaki bu tüm konuşmalarımız işte bu melekler için. Nasıl guzel bir emanetsin sen yavrum 🧿🧿🧿
Sleepy bıo Natural 1 numara alan var mı? Kız bu ne küçük ben mi yanlış biliyorum Bayadır yenidoğan bebek görmedim bukadar küçük mü oluyorlar
Bizim göt hassas noktamız 😂 bı video var babası bebeğine duş aldırıyor, yeni doğan henüz, götü avuca sığıyor 😍 biz de avuca sığan göt hayaliyle bekliyoruz 😂 o nedenle bezler büyük bile gelebilir
Hanımlar epilasyon işini ne yaptınız nasıl yaptınız
Ne zaman yapmamız gerekiyor acaba🤔

Benim rahim aşırı baskı yapınca acayip büyüdü, tanıyamıyorum aynada görünce, birazda manttarın etkisiyle mi kaşındıkça mı böyle şişmiş görünüyor anlamadım ama pişik olmuş gibi rahatsızım bu şekilde ağda nasıl yapılır yapılmalı mı bilmiyorum ☹️
Jilet de hiç kullanmadım, sizler neler yaptınız bana da fikir verir misiniz

Bi de sizinki de büyüdü mü sorması ayıp🙈🙈
Geçen fitil atarken uzun bir aradan sonra karşılaştım kendileriyle 😂 ben hala aynı benim ama ondan eser kalmamış 😂 tanıyamadım 😂 rengi koyulasmış, dolgunluğu gitmiş ama genişlemiş gibi, inşallah toparlanır

Back