• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
şurda on gün sonra çocuğum olucak ve ben aanki hazır değilim basıl doğurucammnasıl bakıcam annemde burda iyice duygusallaştım hüngür hüngür ağlamak istiyorum ben hazır değilim diye 🥺 herkese oluyor mu bu arkadaşlar yoksa ben mi hassasım kaldıramıyor muyum
benim 10 günüm kalsa aklım uçar heralde🥴

Normal bunlar senin yine annen gelmiş benim kimsem yok istanbuldayız gurbet annem çarşamba akşam gelecek bugün dedim erken gelsen 😭
Dünden beri yatıyorum yatmaktan sırtım ağrıdı
Bu kadar enerjimin düşeceğini bilmezdim ben çok hareketli biriyim normalde 3. Dogum olacak ama ilkler başkaymış kızlar ben 1. De sezeryan oldum sancı çekerken yanımda biri ile tanışmıştım onu ziywwtee gitmiştim.o kadar iyiydim 2. De doğumdan bşr gün önce market AVM geziyordum
Ama bu ne ya 37. Oldum suan kalkamıyorum yerimden ya bi çorba yaptım zorla oda
Vücudumu kaldıramıyorum resmen
Bugün de acayip kasılma ağrı var dr.a gitmeye korkuyorum
Ya ben aslında annem geldikten sonra böyle oldum o gelmeden önce saha cesaretliydim. O gelince gitti tüm cesaretim çocuk gibi oldum 🥺

Hassas değilsin bacım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, yıkılıyoruz dağılıyoruz yapamıcaz sanıyoruz düşündükçe üzülüp kendimizi kahrediyoruz. Ama sonra düzeliyoruz.
Ya ben burası olmasa kafayı yerdim mesela. Yaşadığım şeylerde tek olmadığımı görünce içim rahatlıyor yalan yok 😁 sadece benim götüm, başım ve psikolojim dağılmış olsaydı kötü olurdu yani ahsjsj
Kesinlikle ilk başlarda can sıkıntısından giriyordum şimdi resmen ihtiyaç benim için burası ☹️ İyi ki varsınız bacılar 🥹

Ya ben aslında annem geldikten sonra böyle oldum o gelmeden önce saha cesaretliydim. O gelince gitti tüm cesaretim çocuk gibi oldum 🥺
bazen bana da annem beni düşündüğüne dair şeyler söyleyince ben de tuhaf oluyorum beni düşünme sen diyorum. nasıl düşünmeyeyim diyor. düşünme işte ben hallederim diyorum istemiyorum düşünmesini😬 ve hiç yansıtmıyorum ona kaygılarımı. kendimizi güçlü tutmaya çalışırken anne şefkati yumuşatıyor sanirim🙂

İlk bebek çok tuhaf bir duygu ki biz burada ikinci ya da üçüncüyü beklerken bile benzer hisler içine girebiliyoruz. Çok normal ya, sizin için yeni ve bilinmez bir hayat başlayacak. Basit şeylerde bile stres oluyoruz, hayatımız değişecek çok olağan böyle hissetmek.

Hiç bakmadım oraya büyüdü mü ne oldu ama jiletle yaptım ben canım. Her banyoda yapıyorum.

Benim elim ulaşmıyor yaa, çok kilo da almadım ama esnek değilim galiba☹️

sakın ağda yapma ben yaptırdım pişman oldum aşırı hassaslaşmış yumuşamış ömrümden ömür gitti . ama kendim de yetişemiyordum jilet falan imkansız yani ulaşmak
Bende esnek biri değilim elim ulaşmıyor bide jilet hiç kullanmadım kullanasım yok. Benimki de şu an ağda değse sünecek gibi duruyor😁😁😁
Bende aynada bakmıştım büyümüş değişmiş bana ait değil zaten hafif rengi de değişmiş 😂😂 ağda bantları kullandım ayna karşısında yaptım ama 5 dk lık yer 1 saat sürdü yerinde olsam kuaföre giderdim 5 dk da halleder sen uğraşma artık bende bu hafta kuaföre gitmeyi düşünüyorum bu da tarihte ilk olacak bana oğlumda doğuma kadar hep kendim yapmıştım bunda ulaşamıyorum bir türlü
Benimki de benim mi babannemin mi bilemiyorum o derece olmuş🙈😁😁😁
Of benimki de ikinci hamilelik olmasından sebep aynadan bakinca resmen açıklık var içeriden birseyler görüyorum 🙈 bende bu birkaç gün içinde kıl tüy işini halletme niyetindeyim. Jilet kullanırım diye düşünüyorum
36ya yeni girdim 38 dolunca alalım demişti. jilet yapsam erken olur, ağda yapasım var korkuyorum 🙁
Kavuşmaların en güzeli 🧿 Rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin size 🥰 buradaki bu tüm konuşmalarımız işte bu melekler için. Nasıl guzel bir emanetsin sen yavrum 🧿🧿🧿

Bizim göt hassas noktamız 😂 bı video var babası bebeğine duş aldırıyor, yeni doğan henüz, götü avuca sığıyor 😍 biz de avuca sığan göt hayaliyle bekliyoruz 😂 o nedenle bezler büyük bile gelebilir

Geçen fitil atarken uzun bir aradan sonra karşılaştım kendileriyle 😂 ben hala aynı benim ama ondan eser kalmamış 😂 tanıyamadım 😂 rengi koyulasmış, dolgunluğu gitmiş ama genişlemiş gibi, inşallah toparlanır
Benimki de benim değil resmen😁
Nette arattım valla bu konuyu, 4 ayda en geç 6 ayda toparlanıyormuş.
rahim baskı yaptığı için onun da kan basıncı yükseliyormuş şekil renk doku her bişeyi değişiyormuş🙈

İnşallah birden her şeyden soğudum sanki korku bastı karnımda hareket eden çocuk benim mi diyorum allahım geçsin bu his ne kadar pozitif ve cesaretliydim ☹️

Bende böyle duygular cok yaşıyorum. Sonra daha 20 sinden once dogum yapan ilkel şartlarda hatta evde çoğu yalniz dogum yapan kişilerin hayatlarını cok dinledim onlar aklıma geliyor.
85 yasinda bir teyzemiz var burada. Sancim tuttu geceydi kaynanami çağırdım çağırdım.kalkmadi. comeldim kendim doğurdum. Cocugu da pijamama sardım sabahladık öylece diye anlatıyor. Kaynanasi sabah kalkmış aa doğurdun mu hiç duymadım demis. Kocasi asker. Sen düşün bizim imkanlarımız nasil.

Bende böyle duygular cok yaşıyorum. Sonra daha 20 sinden once dogum yapan ilkel şartlarda hatta evde çoğu yalniz dogum yapan kişilerin hayatlarını cok dinledim onlar aklıma geliyor.
85 yasinda bir teyzemiz var burada. Sancim tuttu geceydi kaynanami çağırdım çağırdım.kalkmadi. comeldim kendim doğurdum. Cocugu da pijamama sardım sabahladık öylece diye anlatıyor. Kaynanasi sabah kalkmış aa doğurdun mu hiç duymadım demis. Kocasi asker. Sen düşün bizim imkanlarımız nasil.
Neee 🙄
Annemde eskiden karılar tarlada doğurur çocuğu sırtına bağlar işine devam ederdi diye anlatıyor 😬

Eco ben galiba sezaryen olcam bunu birilerine söylersem rahatlayacağımı hissediyorum 😆 evet sezaryen en güzeli kolayı oh mis şıppadanak çıkarcaklar çocuğu 😆
Gidiyorsun gayet planli fönlü bakımlı. 15 dk cocuk disarda. Yarim saate kucağında. Konfora bak

Neee 🙄
Annemde eskiden karılar tarlada doğurur çocuğu sırtına bağlar işine devam ederdi diye anlatıyor 😬
Ise devam etmek biraz ütopik 🤔
Ama muhtemelen yuruye yuruye geliyorlar iste

Kiz ben kecilere cok üzülüyorum. Tarlada doğuruyor. Yavrularını çoban kucaklıyor anneleri önden tin tin geliyor belgesellerde

Back