• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arkadaşlar nasipse 8 haftalık olmak üzereyim.Dün gece aşırı bir karın ağrısı ile uyandım..Kasıklarda değil ağrı.karnımın her bölgesinde hissediyorum. Yaşayanlar var mı aranızda.
Günaydın cnm aynı şeyi bende yaşadım 8. Haftada. Sonra gün içinde de oldu bi kez yürüyemeyecek kadar ağrıdı karnım. Kadık ağrısı gibi değil karnımın her yeri ağrıdı ve aşağıya baskı yaptı düşük yapıyorum sandım gittim wcye oturdum bekledim o kadar ağrıdı yani. 5 dk falan sürüp geçti. Bi daha olmadı herhangi bi leke kanama falanda olmadı. Şu an 9. Haftadayım kontrolüm yarın bakalım inşallah sağlıklı ilerliyoruzdur. Adet döneminde olur diyorlar böyle ağrı belki ondandır

Günaydın cnm aynı şeyi bende yaşadım 8. Haftada. Sonra gün içinde de oldu bi kez yürüyemeyecek kadar ağrıdı karnım. Kadık ağrısı gibi değil karnımın her yeri ağrıdı ve aşağıya baskı yaptı düşük yapıyorum sandım gittim wcye oturdum bekledim o kadar ağrıdı yani. 5 dk falan sürüp geçti. Bi daha olmadı herhangi bi leke kanama falanda olmadı. Şu an 9. Haftadayım kontrolüm yarın bakalım inşallah sağlıklı ilerliyoruzdur. Adet döneminde olur diyorlar böyle ağrı belki ondandır
Evet tamda tarif ettiğin gibi oldu fakat uzun sürdü baya.lekelenme yaşamadım.. az önce uyandım hala karnımda ağrı devam ediyor azda olsa.Inşallah kontrolün çok güzel geçsin,sevindirici haberler al 😊

Bugun ogleden sonra doktor randevum var gece hic uyuyamadim ya gergin de degildim aslinda ama her seferinde boyle heyecan yasayacaz sanirim insaAllah her sey yolundadir🤲❤️
İnşallah güzel haberlerle gelirisn cnm. Bende yarın gidicem gayet olumluydum aslında ama şimdi bi içime kasvet çöktü sürekli kendimi yokluyorum. 🙁 bu 4. Gebeliğim olduğu için yine kaybetmekten çok korkuyorum ☹️

İnşallah güzel haberlerle gelirisn cnm. Bende yarın gidicem gayet olumluydum aslında ama şimdi bi içime kasvet çöktü sürekli kendimi yokluyorum. 🙁 bu 4. Gebeliğim olduğu için yine kaybetmekten çok korkuyorum ☹️
Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine tum evladina kavusmak umuduyla gun sayan anneleri Rabbim yavrularina saglikla hayirla kavustursun icinde de bizleri insaAllah amin amin amin canim🤲

Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine tum evladina kavusmak umuduyla gun sayan anneleri Rabbim yavrularina saglikla hayirla kavustursun icinde de bizleri insaAllah amin amin amin canim🤲
Amin inşallah 🙏 allah razı olsun. Rabbim evlat hasreti ile bekleyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı vicdanlı evlatlar nasip etsin. Bizleri yavrularımızı korusun inşallah 🙏

Arkadaşlar nasipse 8 haftalık olmak üzereyim.Dün gece aşırı bir karın ağrısı ile uyandım..Kasıklarda değil ağrı.karnımın her bölgesinde hissediyorum. Yaşayanlar var mı aranızda.
Bendede gecen hafta olmustu. Dahada olmadi, ne oldugunu anlamadim

Kizlar ben 7 haftalik oldum. Mide bulantilarim falan cok hafif var. Bu saatten sonra cogalirmi yoksa boyle kalirmi bileniniz varmi acaba?
8. Ve 9. Haftalarda bulantı zirve yapar giderek azalır diye okumuştum daha önce. Ilk gebeliğimde aynen bu şekilde oldu benim. Bu sefer pek bulantım yok ama sadece açım sürekli

8. Ve 9. Haftalarda bulantı zirve yapar giderek azalır diye okumuştum daha önce. Ilk gebeliğimde aynen bu şekilde oldu benim. Bu sefer pek bulantım yok ama sadece açım sürekli
Haha bende hep acim, bu gidisle fena kilo alicam gibi. Neyse bulanti simdi cok olmadigi icin zirvede cok olmaz umuyorum 🤪

Allah korusun güzel şeyler dusun sen pozitif oldukça bebeğinde içerde bunu hiisseyor güzel dusun sağlıcakla kucağına al insallah

Her doktor çok farklı düşünüyor mesela bana hemen vajinal ultrason yaptı doktorum ve ondan emin oldu biraz. Yapmasa belki daha umutlu olurdum vardır diye:) vajinal ultrasonda da çıkmadıysa yoktur gözüyle bakiyorum şimdi.
Hayırlısı bende bu cuma gözükmezse bir hafta daha bekleme yönünde düşünüyorum ama başka doktora da gidip görüş alacağım.
Kuzum bugün gittim miniskom kesenin kenarındaymis kalp atışı oluşmuş ama duyamadik haftaya gel dedi bebek var yani hadi güzel haberler sana gelsin 6+1tam bana baya bı idrara sıkıştım patlayacaktım öyle gördü

Haha bende hep acim, bu gidisle fena kilo alicam gibi. Neyse bulanti simdi cok olmadigi icin zirvede cok olmaz umuyorum 🤪
Ben 9. Haftayi bitirdim bugun itibariyle son gunum siddetli sekilde 4 gun bulantim oldu benim ama sabahtan aksama kadar surdu yani beni mahvetti onun haricinde kokulardan minik minik bulantilar oluyo coookkk sukur ki her gun her gun yasamamdim bu siddetli bulantilari yoksa mahvolurdum sanirim
Kızlar dün doktora gitmiştim kan idrar almıştı benden, e nabızdan baktım idrar yoku enfeksiyonu gözüküyor bugün tekrar doktora gidicem😕
Kuzum bende de cikmisti enfeksiyon 5. Haftamda ilk verdigim kanlarda şase kullandim bi tane bol su ic dedi

Back