• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım :(

Helllllöööööööö cücüğüm kocaman olmuş🤣 kalbimizi duyduk şükürler olsun,kistlerim vardı sanırım o yüzden alttan muayene oldu yine karından bakılmadı. Artık 1 ay sonra gel dedi🖤 kesemiz sağlıklıymıi herşey yolundaymış, bi tek bi arkadaşım kesen ne kadar büyük dedi sizin nasıl ki😂 gergeniş yatsın içerde iki gözümün çiçeği🤣🤣
Ay maşallah 🥰

Kızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım :KK43:
Çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım :KK43:
Geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır. Tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim size 😔

Çok geçmiş olsun canım. Allah en hayırlı zamanda tekrardan sağlıklı bebiş nasip etsin

Gecmis olsun canim. Rabbim tez vakitte saglikli gebelikle mujdelesin seni🤲

Çok geçmiş olsun. Şu an sizi anlayabiliyorum. Şubat ayında benzer süreçleri geçirmiştim. Şimdi sağlıklı bir gebeligim oluştu çok sukur. Size de Rabbım en hayırlı zamanda güzellikle bebeğinizi nasip etsin inşallah

Helllllöööööööö cücüğüm kocaman olmuş🤣 kalbimizi duyduk şükürler olsun,kistlerim vardı sanırım o yüzden alttan muayene oldu yine karından bakılmadı. Artık 1 ay sonra gel dedi🖤 kesemiz sağlıklıymıi herşey yolundaymış, bi tek bi arkadaşım kesen ne kadar büyük dedi sizin nasıl ki😂 gergeniş yatsın içerde iki gözümün çiçeği🤣🤣
Maşallah ultrason ne kadar kaliteli goruntu vermiş 😁 bizim bebek 7 haftalik cikti ama bunalik bulanik gorunuyor 🤭 hayırlı olsun.

Ben de dün kontrole gittim. Başka şehire gidip geldiğimiz için perişan haldeydim. Ama çok şükür haberler iyi. 7+2 olmam gerekiyordu. Bebek 7+0 cikti. Normal dedi doktor. Kalp atışları gümbür gümbür hamd olsun 🤭 artık 1 ay sonra gideceğiz tekrar :)

Eklentiler

• IMG-20220629-WA0002.jpeg
    IMG-20220629-WA0002.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar benim 8 haftalık gebelik bitti maalesef daha önce de yazmıştım kese ve yolk sac oluşmuştu ama içinde bebeği görmek için 1 hafta daha bekleyecektik fakat beklerken şiddetli kanama ve ağrı ile acile gittim gecenin saat üçünde ve muayenede kese görünmüyordu düşmüştü. Sonra kendi doktoruma gittim içeride kalan bazı şeylerin olduğunu ve eğer bunlar düşmezse temizleme yapmaı gerektiğini söyledi. Eğer yarınki muayenede de parçalar düşmemiş olursa yarın öğle vakitlerinde kürtaj olacağım :(
Çok geçmiş olsun sizinde bebek gözükmemiş sanirim bos gebelik. Bende de oyle bir ihtimal var. Bu hafta hep kanamam olur mu diye bekledim ama olmadi da. Umarim sizinde kendiliğinden temizlenir tüm parçaları. Ve hamile kalabildiginizi gösteriyor bu durum en azindan bu acıdan çift olarak bir sorununuz yok. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin en kısa zamanda

5+5’ten sesleniyorum. Duş alırken beyaz sabun kokusu midemi bulandırdı. Fakat kusmadım. Beyaz sabun kokusunu çok sevdiğim için el sabunum bile beyaz sabun kokulu, unutup ellerimi yıkarken bir daha midem bulandı. Aaaa noluyo en sevdiğim kokudan mı tiksiniyorum🙄

5+5’ten sesleniyorum. Duş alırken beyaz sabun kokusu midemi bulandırdı. Fakat kusmadım. Beyaz sabun kokusunu çok sevdiğim için el sabunum bile beyaz sabun kokulu, unutup ellerimi yıkarken bir daha midem bulandı. Aaaa noluyo en sevdiğim kokudan mı tiksiniyorum🙄
Hoş geldin canım 🤣 en sevdiğim yıllardır kullandığım sabunumdan tiksindim bende önce. Sonra bulaşık deterjanı, cif, çamaşır suyu derken deterjan kokularından nefret ettm. Direkt öğürüyorum 9. Haftada hala devamke ellermi sadece suyla yıkadığım için mikrop kapmam inş 🫠

Hoş geldin canım 🤣 en sevdiğim yıllardır kullandığım sabunumdan tiksindim bende önce. Sonra bulaşık deterjanı, cif, çamaşır suyu derken deterjan kokularından nefret ettm. Direkt öğürüyorum 9. Haftada hala devamke ellermi sadece suyla yıkadığım için mikrop kapmam inş 🫠

Hoş bulduk mümkünse tabi hahahahah
Hep derlerdi sevdiğin şeyleri sevmeyebilirsin, sevmediğin şeyleri sevebilirsin. İnanmazdım saçma derdim. Demekki inanmak gerekiyormuş ahhshshdh
Sanırım ben de önce bi sabunu değiştiririm, oda olmazsa senin yanına gelirim sabunsuz yıkama😂

Çok geçmiş olsun aynı aciyi yaşadım Allah sabir yüreğinize ferahlik versin insallah en kisa zamanda hayirli sağlikli evlat sahibi olursunuz

Kızlar ayağa kalkarken bazen bıçak saplanır gibi oluyor kasığıma. Ani de hareket etmiyorum aslında ama normal mi ya bişi olmaz dimi bebüğe 🙄

bende dun dis macununu kokusundan fena oldun 😂

Back