• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benimki de 2 Şubat 2023 görünüyor tarihim karından 8 haftalık ultrason görüntüm cinsiyet tahmininde bulunur musunuz hanımlar 🥰🥰Eki Görüntüle 3091884
cinsiyet icin cok erken... dr anlamazken burdan kiz yada erkek demeleri ne kadar tatmin eder seni bilemedim :) saglikli olsun da cinsiyeti elbet ogrenirsin acele etme canim 🥰🌺

Kızlar merhabalar 6+5im cumartesi günü tam 7 hafta olucam en son 5+5de gittim ve keseyle yolk sac gözüktü. Cumartesi günü bebeği ve kalp atışını duyarmıyım ki 🙈
ben 6+4 te gormustum ama 10.haftaya kadar goremeyenler var. goremesen de moralini sakin bozma normal bi durum, bu durum kisiden kisiye degisiyor. umarim gorursun canim 🥰

Merhaba gittiniz mi doktora nasıl geçti kontrol
dun gittim canim elh hersey yolunda. kanama durdu birkac gun kahverengi pihti ve leke atarsin dedi dr. hem ultrason uzmani hemde dr um bu durumun sık karsilastiklari bir durum old soylediler. kese disinda biriken kanin disa atilimiymis. Allah tan cok sakindim dr cok iyi yapmissin dedi. boyle durumlarda stersi onermiyorlarmis. sen nasilsin? nasil geciyor

Kızlar doktorum D3 vitamini verdi nette 12. Haftadan itibaren diyor sizce erken mi sakıncası varmı ki sizler kullanıyor musunuz?
ben tek vitamin ilaci kullaniyorum icinde folic acid, demir ve iyot var. dr un vermisse kullan canim demek ki vucudunun ihtiyaci var. eger icine sinmiyorsa dr tanidigina tahlil sonuclarini gonderip sorabilirsin.

Ya ben hiç su içemiyorum günde maks üç bardak. Normalde çok içerdim midemi bulandırıyor. İnşallah sorun olmaz 😔
bende de gecen haftalarda ictikten sonra mide bulantisi yapiyordu ama yine de 2 lt ye yakin tuketmeye gayret ettim. simdilik sorun olacagini dusunmuyorum ama bunu dr unada bildir istersen. alkali su yapiyorlar ya, icerisine yesil elma yada limon parcasi falan atiyorlar suyun. birde oyle dene istersen ;)

Ya ben hiç su içemiyorum günde maks üç bardak. Normalde çok içerdim midemi bulandırıyor. İnşallah sorun olmaz 😔
Canım zorlada olsa içmeye çalış bende çok tiksindim sudan ama çok zorluyom kendimi su için zaten bişey yiyemiyoruz. Hadi kalk bir bardak su iç☺️Ben biraz soğuk içiyorum daha kolay oluyor

Kızlar doktorum D3 vitamini verdi nette 12. Haftadan itibaren diyor sizce erken mi sakıncası varmı ki sizler kullanıyor musunuz?
Ben de kullanıyorum. Tahlilimde çok düşük çıkmıştı. Hem kullandığım folik asitte var hem de ayrıca kullanıyorum.Dün doktor açıkladı, dozunu doktorun verdiği ölçüde kullanmak gerekiyormus. Fazla kaçarsa tehlikeliymis canım

İlerleyen haftalarda b hcg yaptıran varmı hiç? Geçen hafta sağlık ocağında kan vermiştim betada bakmışlar 100 binlerde çıkmış ama hesaplayınca sanki iki kat artarak ilerlememiş gibi 🙁

Back