• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı benimde. Sat a göre 7+2 yim ama geç döllenme dedi bana da. 5+4 dedi. Bayramdan sonra gideceğim tekrar. Geç döllenme kötü birşey mi. Adetim çok düzenli değildi. Ondan mı acaba. Doktor sorun yok dedi. Ama kayıplar olunca herşey korkutuyor.
Geç döllenme kötü birşey değil kimi adet başlangıcı ile 14.günde başlar yumurta çatlamaya kimi 18-20 günlerde o yüzden bebeğin haftası da uymuyor ama normal bir durum

Adetten iki önce öğrendim beta 60 ile 😀 3+5 te yani 😀
Ooo sen baya iyiymissin ben gerçi catlatma iğnesinden sonra ne zaman test yapayım diye sormayıp bekledim 16. Gun test yaptım 14te yapsam aynı gün olacakmış benim de🌸🌸
Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı benimde. Sat a göre 7+2 yim ama geç döllenme dedi bana da. 5+4 dedi. Bayramdan sonra gideceğim tekrar. Geç döllenme kötü birşey mi. Adetim çok düzenli değildi. Ondan mı acaba. Doktor sorun yok dedi. Ama kayıplar olunca herşey korkutuyor.
Benim ilk kızım da geç döllenme gayet güzel bir gebeliği inşallah senin de öyle geçer 🌸🌸
Çatlama iğnesi ile olmuş ya belki ikizdir ondan değer yüksektir 😊 sağ salim gelsin inşallah kuzucuk
Ayy 3 yumurta vardı olur mu olur bakalım bekliyorum 8 temmuzu randevum o zamana😍

Kızımda geç döllenme olmuştu hicbir sorun yok sadece adet tarihinize göre uyumlu olmuyor mesela 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık filan görünüyordu

Yok canım geç döllenme kötü birşey değil sadece ovülasyon tarihinden sonra tutmuş yani diğer adete yakın tutmuş. Onun adı da geç döllenme benimde geç döllenme içini rahat tut sen. 😇

Belirtileriniz ne zmn geçti. Bi kaç gün önceye kadar inanılmaz şişliğim vardı karnımda şimdi indi göğüslermde eskisi kadar ağrımıyor. Bulantılarım geçmedi gerçi ama insan tedirgin oluyor ynede 🙄

Çok teşekkür ederim, beklemeye karar verdim☺️
Umarım sağlıkla büyüyodur miniğim❤️
Adet gecikmesi dışında hic bir belirtim olmadı, ilerleyen zamanlarda yorgunluk ve mide gazi oldu sadece, mide bulantimda 2 buçuk aylıkken sadece 1 2 gün oldu Dr herkeste her belirti olmaz demişti. Allah korusun kan gelir, çok kusarsiniz , karin agriniz falan olur o zaman gidin mutlaka, ilk bebek olunca insan ne yapacağını bilemiyor birde henüz hareketler falan hissedilmeyince..i
Hepiniz sağlıcakla kavusun, ne güzel heyecanlar şimdi 🤗 bu arada çok mideniz bulanirsa bi fincan zencefil cayi içebilirsin demişti Dr benim bulantim olmadı ama gaz olduğu zamanlar bana iyi geldi..tekrar sağlıcakla kavusun her şey gönlünüzce olsun 😊

kızlarrr nasılsınız😍 ben 2 3 gündür yoktum bir ayağım acildeydi. mide ağrısı ve kusma şikayeti ile gittim. kanımda enfeksiyon var nasıl oldu bilemiyorum. hazır yoğurt ve ondan yapılmış ayrandan başka bir şey tüketemiyorum. çok kötüyüm sürekli yataktayım. tansiyonum da düşükmüş. manevi desteklerinizi bekliyorum. Allah bütün hamişlerden ve bebeklerinden bütün hastalıkları def etsin ve sağlık versin. 🙏🏻😔
Cok geçmiş olsun.

Merhaba kızlar benimde sat 25 Mayıs kanda ve idrarda pozitif henüz kese gözükmeyeceği için muaneye gitmek istemedim inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız 🙏
Merhaba benim de sat 25 mayıs 8 temmuza verdi doktorum randevu ama çok heyecanlı bir şey hemen gelsin istiyorum 8 temmuz 🙈

Kızlar günaydın iki gündür hiç bulantı yaşamıyorum, kesildi birden normal mi? 8+1 bugün. İnsan tedirgin oluyor ya bulansa suç bulanmasa suç 😀
Normaldir canım bugün gideceksin dra görürsün bebeişi bende sabahları daha iyiyim akşamları perişanım kusmaktan , azalacak az kaldı hayırlısıyla

Kızlar günaydın iki gündür hiç bulantı yaşamıyorum, kesildi birden normal mi? 8+1 bugün. İnsan tedirgin oluyor ya bulansa suç bulanmasa suç 😀
Günaydın canım 8. Haftada azalıyor sen beni takip ediyorsun hdjdjjd 😂😂 biz de bugün 9+0 olduk 🧿 🧿 benim şöyle oldu hep 8 hafta boyunca bi gün az oldu ertesi günü fena bi gün hiç olmadı ertesi günü daha az git gelli oldu yani hep. Tedirgin olma bebişler iyi inşallah😁

Normaldir canım bugün gideceksin dra görürsün bebeişi bende sabahları daha iyiyim akşamları perişanım kusmaktan , azalacak az kaldı hayırlısıyla
Yaa akşam mı kötü bulantı sabah mı bilemedim 😅 akşamları yemek yemek zor olabilir ama dimi sabah öğlene kadar çabuk geçiyor en azından

Back