- 10 Nisan 2015
- 696
- 902
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.641
Canim aslina bakarsan turkiye’de bircok kadin senin durumunda. Maalesef erkeklerin yetistirilme tarzindan dolayi boyle oluyor. Ama sen kendin icin bir seyleri degistirmek istiyorsan ise sinir koymakla baslayabilirsin. Sozlerini ciddiye almiyor ya da uste cikiyorsa rahatsizligini tavrinla ortaya koy. En basta arkadaslarin dedigi gibi araba olayini hallet bence. Ne demek yani arabayi vermemek? Araba ozgurlugun ve konforun icin cok gerekli. Bunun disinda kavga etmek istemiyorsan soguk davran. Iletisim kurmak en iyisi ama tek tarafli iletisim olmuyor. Esin bunlari senin dirdirin olarak gormeyi birakip evliliginizin selameti icin degismesi gerektigini anlamali. Allah yardimcin olsun.
Böyle bir tanıdığım var, benzer sorunlar yaşıyordu eşi ile. O kadının da yaşadığı şehirde akrabası yoktu. Eşine ailesinin olduğu şehre taşınmayı teklif etti ve adam kabul etmedi. Kadın boşanıp ailesinin yanına gitti. Adam hala cocukla ilgilenmiyor, 2 ayda bir çocuğu görmeye gidiyor. Küçücük bebek babasini unutmuş neredeyse. Malesef böyle erkekler var ve bebeğinizin babası ile düzgün bir ilişki kuramamasi daha üzücü. Yoksa siz iki gün dinlenirsiniz yorgunlugunuz geçer ama o bebek için geçen zaman bir daha geri gelmeyecek malesef.
Butun cevaplari sanirim ekleyemedim ancak herkese tesekkur ederim.Canım
Çok üzülerek okudum yazdıklarını
Bir bebeğe ortak iki kişi karar veriyor ve sonra babalar böyle kenara çekiliyor çok üzücü..
Mutlaka bu konuyu çözüme kavuşturmanızı diliyorum çünkü o ailede büyüyecek masum bir bebek var..
Bugüne kadar eşinle ciddi bir konu konuşmaman aslında iyi bir fırsat
İçindekileri, kafandakileri ona eşref zamanına denk getirip mutlaka açmalısın, hatta zihninden boşanmanın bile geçtiğini üzülerek söylemelisin
Değer verip seviyorsa seni zaten bu fikirlerini üzüntülerini duyunca önemseyip değişmeye dönüşmeye çalışacaktır
Bir ay oldu zannediyorum, esimle ciddi muzakereler :), tartismalar, konusmalar her seyi yaptim bana dusen..
Hamd olsun guzel yol kat ettik.
Bir suredir her sey olmasi gerektigi gibi guzel ilerliyor. Kalici olmasi icin dua ediyorum ki haksizlik etmiyim oyle de olacak gibi.. Allah sasirtmasin..
Esim artik daha bilincli, daha farkinda benim ve baba oldugunun ve sorumluluklarinin sadece maddi anlamda konfor saglamak olmadiginin..
Bazen cidden mucadale etmek gerekiyor usanmadan, ve evladiniz icin bunu yapmaktan asla geri adim atmiyorsunuz..
Cok sukur..
Dedigim gibi, kalici olmasini umit ediyorum ki kendisinde bu anlamda ciddi bir uyanis icerisinde ve uzuuun zamandir hic olmadigim kadar huzurluyum bir suredir..
Sag olun kizlar..