2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    244
Ayyy :KK43: yine de kremlere para bayılıcam gibi duruyor. Ama herkes aynı şeyi söylüyor. Genetik.
Önlem almasam da acaba krem sürmedim diye mi oldu diyip kendime kızarım. En azından kremleri alıp her şeyi denedim demiş olmak istiyorum.
Bu arada ben de lazerliyim ama tüylerim şimdiden çıkt. Normalde çıkmıyordu.
Hatta ilk hamilelik şüphem de oydu. Tüylerimin hızla çıkması. Lazere rağmen. Normalde asla öyle olmazdı. :KK43:
Şöyle soyleyeyim annem kadar catlamadim mesela ama o kadar yağlanmaya hic catlamamayi beklerdim. O yüzden hic etkisi yok diyemem
Kıllar maalesef can sıkıcı verdiğim paraya ve zamana acıdım ben de ilk hamilelikten sonrw
 
Yaa canım çok teşekkür ederim detaylı yazdığın için ❤️ Düzce'deyim ve maalesef burası doktorlar imkanlar bakımından kısıtlı.. Bir doktorum vardı o da şehir değişikliği nedeni ile gitti. Şimdi Bolu'da iyi bir doktor buldum, 2 hafta sonra ona gideceğim ona da soracağım. İnşallah yukarı çıkar ilerledikçe. Çok sağol cevabın için 🥰
Bi sıkıntın sorun olduğunda hep bana yazabilirsin seve seve cevap veririm. Stres yapma 🥰
 
Valla benim oğlumda tuttu Ramzi :) onda 6+1 de kalp atışını duymuşum ve tam sola yapışğk duruyo, bunda ise 6+0 da duyduk kalbi ve tam kesenin sağına yapışık 😍 bakalım sağlıkla gelsinler öğrencez yakında :)
yaa ben oğlumun fotosuna baktım şimdi bendede ilk sola oturmuş kalmış En Büyük KK allahım buda kızsa demekki doğru. ama ne olursa olsun baş üstüne işin gırgırı :anneadayı: hissedermiş ya oyüzden korktum israrcı olmıcam :bicak:
 
Selam kizlar.bebegini görenler kalp atışını duyablar olmuş. Ne güzel darısı duymanlara görmeyenlere inşallah herkes hayırlısı ile görür bebisini😍 Bugün mutlu günüm hem bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. Hem de oğluşum kreşe başladı🥰 bebeğim de gayet iyiymiş haftası ile uyumlu dedi doktor. Foto aticam size bana da cinsiyet tahmini yapın😁
 
Çok geçmiş olsun. Aslında çok şey bilmek te iyi değil bence iyi bir doktor herşeyini kontrol ederse sıkıntısız geçer hamilelik süreci. Hatta sorun olsa bile doktor kendi önerisini anlatır ve doktoruna güveniyorsan herşey yoluna girer. Anadolu yakasında hangi hastanede doktorun. Ve isim soyisim alsam ben de bana yakın bir yerden iyi bir doktor arayışındayım.
Canım ben Kartalda Avicenna Umut Hastanesinde Fatih Birol’a gidiyorum. Ve gerçekten çok güveniyorum. İlk hamileliğimde geç bulmuştum doktorumu ama şimdiki hamileliğimde ilk kontrolden itibaren hep dr umla devam etcem.
 
IMG_20220905_171148.jpg

Pek net değil foto ama cinsiyet tahmini istiyorum bendede😁😁
 
Ay iyi yaptın canım valla gitmenin kimseye zararı yok ama en azından içimiz rahatlıyor. Ne dedi doktor haberler iyidir inşallhhh 🥰
Şimdi girdim eve 9h3g 26mm 😍 daha önce 2 hafta geriden geliyor gibiydi. Bugün riskli gebelik olduğu için doktorum perinatoloji uzmanına yönlendirdi. Orada tam son adetimle uyumlu çıktı, artık iki haftada bir gideceğim kontrole başka bir şey istesem olacakmış. Ay hadi sizden de bekliyoruz güzel gelişmeleri.
 
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin. Sık sık ultrasona girmenin bebeğe gereksiz radyasyon yüklemek olacağını düşünerek buradaki herkes gibi dayanabilirsiniz😅 hepimiz catladik ama lütfen doktorun dediği tarihten önce kanama yaşamadan ultrasona girmeyin. Sürekli hamileligi düşünmeden kafanizi dagitmaya çalışın bence
Valla bu söylediklerini akıl anlıyor da gel de içine anlat canım benim. Bir de benim yaşım epey var sağlık sorunlarım da var eee bir de kürtajım var ondan kendimi kontrol etmeye çalışsam da pek başarılı olamıyorum :)
 
Ben her gün oluyo canım. İlk haftalar idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı, ilaç kullandım enfeksiyon geçti. O zaman hatta yeşilimsi oluyodu akıntı.
Şimdi son kontrolümde sordum doktora, sarı akıntım var her gün bi sorun olur mu dedim. Yanma, kaşıntı, kötü koku yoksa sorun değil gebelikte akıntı çok olur. Şeffaf, beyaz ve sarı normal karşılıyoruz dedi
ya bende de var beni rahatsız ediyor. Ama doktorum ilaç yazmadı normal kabul ediliyormuş sanırım. Gebe değilkende oluyordu zaten.
 
yaa ben oğlumun fotosuna baktım şimdi bendede ilk sola oturmuş kalmış En Büyük KK allahım buda kızsa demekki doğru. ama ne olursa olsun baş üstüne işin gırgırı :anneadayı: hissedermiş ya oyüzden korktum israrcı olmıcam :bicak:
Aynen öyle canım, sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil. İşin şakası bunlar
 
Gitme dayan desem duracak mısın 😂 herşey yolunda dediyse doktorun bekle 24 kadar o zaman14 haftalık oluyor değil mi? Ben olsam gitmezdim sorun yoksa. Gittikçe insanın daha fazla gidesi geliyor doktora anne kalbi işte merak ediyorsun bebeğin durumunu. Benim işte gelişimi 1 hafta kadar geriden geliyor onun için bu hafta tekrar gitmem gerekiyor. Sonra de soracam ne zaman gel derse ona göre gideceğim. Özele de para dayanmıyor valla. Bazı hastaneler 900-1000 tl 😔
13 haftalık olmuş oluyor. 10+1 bugun . Gitmicem karar verdim :KK49: 19.dan beri dayanmışsam dayanırım. Yakında değil iştende sürekli izin alamam . oğlumda okula başlıcak çarşamba yogun tempoda aklıma gelmez umarımmm. Çok para çok nasıl dayanıcaz bakalım doğum için 9.500 tl dendi. kaldıki yılbaşında zamlanıcak :KK43: aranızda medipole giden varmı eski nisa medipol bünyesine geçen.
 
13 haftalık olmuş oluyor. 10+1 bugun . Gitmicem karar verdim :KK49: 19.dan beri dayanmışsam dayanırım. Yakında değil iştende sürekli izin alamam . oğlumda okula başlıcak çarşamba yogun tempoda aklıma gelmez umarımmm. Çok para çok nasıl dayanıcaz bakalım doğum için 9.500 tl dendi. kaldıki yılbaşında zamlanıcak :KK43: aranızda medipole giden varmı eski nisa medipol bünyesine geçen.
Ben Bağcılar medipola gittim işte 380 tl muayene ögr görevlisi dr. Ama bana da çok uzak Anadolu yakasından bir doktor bulmam lazım. Grupta biri sormuştu 5700 demişlerdi galiba doğum için. Şuana kadar bulduğum en uygun hastane diyebilirim.
 
Kızlar ben şimdi baktım da usg resimlerine hepsi farklı farklı çekilmiş anlamadım ben.
Siz de yorumlar mısınız 🤗. A AloeeVeraa bi bakabilir misin canım. İlk resim devletteki ilk haftalar son ikisi de geçen haftadan 4 tane çekmiş verdiler geçen hafta ve farklı farklı çekimler
 

Eklentiler

  • IMG20220905173326.jpg
    IMG20220905173326.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG20220905173311.jpg
    IMG20220905173311.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG20220905173300.jpg
    IMG20220905173300.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 45
X