Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence normal bende arada orda hissediyorum kasıklarımdaNormalin aksine çok hareketli şuanda sürekli vuruyor falan ama baya kasıklarımda
Eşimde gitmek istemiyor acildekilere pek güvenmiyor alttan baktırmak istemeyince de çemkiriyorlar sağolsunlar
Bilemedim ne yapacağımı ya
Ağrımda öyle çok değil herhalde normalde hep yatıyorum, uzun süre oturunca oldu diyorum ama işte işin rahat etmiyor
Bu haftalarda bu kadar aşağıda hissetmemiz normal mi acaba ya
Bana da bebeğin eşi aşağıda dendi ama 20.haftalara girmeden yukarı çıktı.Genelde yukarı çıkarmış inşallah sizin de çıkar.Çıkmasa bile bebekler sağlıcakla geliyor korkmayın doktorunuzun önerilerine uyunSelam kızlar plesenta previa dedi doktor bana eşi aşağıdaymış bebişimin 19+1 Şubat . Başına böyle gelen var mı merak ettim?
ya ben de farkında olmadan karnımı sevip konuşuyorum çok güzel bir his.İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz Hassas bir dönemdeyiz korkularımız zaman zaman olabilir bunu geri plana atıp bebişlerimiz sağlıcakla gelecek deyip güzel şeyler düşünelimGünaydın arkadaşlar bugün de ağlanacak bı şey buldum hamileliğin başında gelen duygusal periler bana bu ara yine bastı her şeye ağlar oldum. Hele 4.5 yaşındaki oğluma baktıkça nedense aglayasim geliyor. Biliyorum saçma ama ya bana bı şey olursa napar diye vesvese geliyor sürekli
Eki Görüntüle 3487544
Ay ben dayanamadım yine alışveriş yaptım, bu 3 takımı aldım
Yukarılara çıkmıştı sonradan kasuklarda hissedince tedirgin oldum ama normalmiş anladım sizin mesajlardanBence normal bende arada orda hissediyorum kasıklarımda
Gğn içinde taklalar atıyo bazen kaburgamda bazen karnımın yanında
Benim de öyle, eşim kartı İnternet harcamalarına kapatacağım diye tehdit ediyoroyyy çok minnoşlar alışveriş yapmadan durmak çok zor ya her gördüğmü alasım geliyor bu aralar bnde bu sayfaya bakıyordum şu mont kız diyor ama erkeğe de olmaz mı
Aaa gercekten mi cok kotu gelirse baby me yumuşatıcı eklerim birazcıkIcerigi aynidir trendyoldan degil kendi sitesinden bakmani ve almani öneririm çakmasi oluyor
İnsulin degilde kan sulandirici vuruyorum ignesi daha kalin oert haldeyim valla
Canim bi sorun yoktur umarim bu halde neden misafir gelir ki insana ya
Cok igrenc kokuyor ama aklinda olsun ben minoris kullaniyorum ogluma bi kutu siveno duruyor kokusundan kullanamadim
Bende ilk gebeligimde olmustu 25. Haftada gecti
Bana doktor icebilirsin şekerini etkilemez demişti aaaa kac saat ac susuzYok canım beklerken hiç birşry yiyip içmiyorsun suda dahil
Bnde dayanamadım alıyorum sanırımYukarılara çıkmıştı sonradan kasuklarda hissedince tedirgin oldum ama normalmiş anladım sizin mesajlardan
Kasıklardan bir vuruyor baya canım acıyor bazen, kaburgamdan daha vurmadı
Benim de öyle, eşim kartı İnternet harcamalarına kapatacağım diye tehdit ediyor
Olur bencee, çokta cool olur hem de
Yok şükür sadece sarı leke bırakıyor çamaşırımda .Ay inşaallah başlamamıştır. Koku ya da kaşıntı var mı?
Bir yudum içtim sadece ilk bir saatte inşallah etkisi olmamıştırBana kesinlikle su bile icmiyeceksin demislerdi
Hemşire bana şu icmesen iyi olur demişti ben icmedimGünaydın kızlar
Ben de şeker yüklemesine geldim . Dün akşam 9 dan beri sadece su içiyorum.İlk kanı verdim bu ilacı da içtim . İlacı içerken çok zorlanmadım . Ama bu kadar saat aç beklemek zorlayacak gibi beni şimdiden kötü oldum
Bu arada ilacı içip beklerken su içebiliyor muyuz bilgisi olan var mı ?
Ben devlette yaptırdım . Sanki her gün şeker yüklemesi yaptırıyormuşum gibi sadece kâğıt verdi kan almaya gönderdi . Ben sorunca kan almadakiler anlattı sağolsunlarHemşire bana şu icmesen iyi olur demişti ben icmedim
Bende devlete yaptırdım canım aynen sordum bende kaç kere nekadar neyapca diye içeceği de biz zor bulmuştuk eczaneden,Ben devlette yaptırdım . Sanki her gün şeker yüklemesi yaptırıyormuşum gibi sadece kâğıt verdi kan almaya gönderdi . Ben sorunca kan almadakiler anlattı sağolsunlar
Yükleme yaptırırken tek kolay olan içeceği bulmakta bizde deBende devlete yaptırdım canım aynen sordum bende kaç kere nekadar neyapca diye içeceği de biz zor bulmuştuk eczaneden,
Çok teşekkür ederimBol su bir de probiyotik yenidogan ıslak mendil aldım onunla temizleyip kuruttum evde kimse yokken de alt çamaşırını çıkarı üzerime çarşaf aldım kuru kalması hava alması açısından ise yaradı ama bana şimdilik ilaca gerek yok bu şekilde anlatamazsın fitil vericem dedi şu an bir şikayetim yok.
Yok o zaman hamilelik hormonları da ara sıra akıntının rengini değiştirebiliyormuşYok şükür sadece sarı leke bırakıyor çamaşırımda .
Bol bol su içiyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum inşallah olmaz
Valla ben normal kan da vermiştim aynı gün çıktı ama şeker ertesi günü çıktı gece falan baktım da bende saat falan yazmıyordu birde bazılarında saatte yaziyormusYükleme yaptırırken tek kolay olan içeceği bulmakta bizde de
Sonuçlar ne zaman çıkıyor canım devlette
Gayet de olur bnce erkegeoyyy çok minnoşlar alışveriş yapmadan durmak çok zor ya her gördüğmü alasım geliyor bu aralar bnde bu sayfaya bakıyordum şu mont kız diyor ama erkeğe de olmaz mı
Ay ben dayanamadım yine alışveriş yaptım, bu 3 takımı aldım