Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım şimdide aynı durumda olanlar için bir umut olsun diye yazıyorum hemde edindiğim bilgileri paylaşmak amacım
iki hafta önce kanama yaşadığım için hastaneye gittim ve bir hafta kadar yattim halada evde istirahat sürecim devam ediyor. Çok dua ettim teslimiyetim Allaha ne gelirse ondandır diyerek kendimi teselli ettim doktorumda çok yardımcı oldu... ve bu sürecin sonunu hic bir doktorun degistiremeyecegini sadece süreci en iyi haliyle geçirmem gerektiğini telkin ettiler. Üzülmekten vazgeçip hep iyi olacağına inanarak ve şükrederek şuan 13+2yiz ve erkek bebek bekliyorum 2li testimiz yapıldı sonuç 2 haftaya cikacak yaşım 34 olduğu için bu testin ihtimali yüksek cikabilirmis yastan dolayı korkma bu olağandır dedi eğer gerek duyarsak nipt yaptırırız dedi doktorum bugün aktif kanama alanının olmadığını mevcut kanayan yerin uzun zaman sonra geçtiğini ve geçmedi diye üzülmem gerektiğini söyledi...
Kesinlikle bu sürecin bir mucize olduğunu bilelim herkes için her ihtimal geçerli olduğunu ve hamileliğimizi hep olumlu düşünerek yonetmeliyiz. Hersey Allah tan yiyecek ekmeği olan hiç bir bebeğe Allahın izniyle hiç birsey olmuyor kanaması olanlar da hersey bitiyor kafasında olmasın çoğu gebe bu süreçte hep iyiyi düşünüp dua ederek sonuca varacağız inş... Allah a emanet ...