2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Arkadaşlar merhaba 8+3 e girdim bugün. 2 gündür falan kasıklarımda ağrılar başladı sanki rahimi birisi çekiyor da bağlantı noktalarından geriliyor kasılıyor gibi bir his anlatabilmisimdir inşallah 😂 Sizlerde de var mı bu tarz ağrılar?
Merhaba o haftalarda ben yaşadım hatta buraya da yazmıştım bebek büyüdüğü için rahimde sızı ağrı normalmiş

Merhaba o haftalarda ben yaşadım hatta buraya da yazmıştım bebek büyüdüğü için rahimde sızı ağrı normalmiş
Sağol cnm cvp için. Evet bu haftalarda kasık ağrısı normal biliyorum ama tuhaf bir ağrı olunca kafam karıştı kasılmaya benziyor daha çok ☺️

piner piner canım.. ilk transfer kimyasal olunca çok yazmamıştım ama seninle aynı zamanlarda test yapmıştık.. çok çok üzüldüm.. hatta 1 hafta önce transfer oldum girmiyordum buraya.. dün gece bi bakiyim dedim.. ağladım mesajını okurken.. çok üzüldüm inşallah şıan iyisinizdir.. çok zor Allah taşıyamayacağın yükü vermez ama.. rabbimin bir bildiği vardır Rabbim ol der olur.. nolur dua et canı önemin bende dua ediyorum sana bize.. Allah yardımcın olsun.. sağlıklı benekler nasip etsin.. seni çok seviyorum 🥺🥺🥺🧡🧡🧡
Teşekkür ederm.Seninle birlikte diğer yorum ve emoji bırakan arkadaşlara da. Toparlamaya çalışıyorum.Yaşadığım bunca kayıp ve kimyasaldan ve ameliyatlardan sonra hala gebeliklerimin ilerlemiyor olması yılgınlık yarattı.Dün zor geçti çünkü direkt kürtaja alınmadım.İlaç verilip kendimin düşük yapması sağlandı.ikinci kez normal doğum deneyimledim.Rahmime zarar gelmemesi için kazıma işlemi yapmadılar.İkiz olunca çok zormuş onu öğrendim. Neyse çok da paylaşıp hamileleri üzmek istemem.Dileğim kimse yaşamasın. Artık çok fazla bu sayfaya girmiyorum çünkü unutmaya çalışıyorum. Doktorlarım normalde dinlendirmek isterlerdi ama şuan temiz bir düşük olduğu için ve bedenimdeki hormonların azalmaması için beklemek istemiyorlar. 3. Bir doktor giriyor devreye.Bir ekip gibi ilgilenecekler.Bağışıklık sistemimden şüphe edilmeye başlandı. Regl olmayı beklemeliymişim.Ben de bekliyorum. Kendinize iyi bakın ☺️🫶🏼 şıp diye 39. Haftada bulun kendinizi 🙏🏻 Sağlıkla gelsin bütün kuzular 🧿

piner piner canım.. ilk transfer kimyasal olunca çok yazmamıştım ama seninle aynı zamanlarda test yapmıştık.. çok çok üzüldüm.. hatta 1 hafta önce transfer oldum girmiyordum buraya.. dün gece bi bakiyim dedim.. ağladım mesajını okurken.. çok üzüldüm inşallah şıan iyisinizdir.. çok zor Allah taşıyamayacağın yükü vermez ama.. rabbimin bir bildiği vardır Rabbim ol der olur.. nolur dua et canı önemin bende dua ediyorum sana bize.. Allah yardımcın olsun.. sağlıklı benekler nasip etsin.. seni çok seviyorum 🥺🥺🥺🧡🧡🧡
Bu arada inşallah sağlıklı bir pozitif görürsün ☺️🙏🏻🫶🏼

Kizlar 9. Haftaya girip midesi yanan var mi acaba ? Iki gecedir midem yanıyor ve bu beni cok korkutuyor daha önceki kaybimdada böyle sürekli yanma yaşayıp kötü sonuç almıştım aklima getirmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum

Kizlar 9. Haftaya girip midesi yanan var mi acaba ? Iki gecedir midem yanıyor ve bu beni cok korkutuyor daha önceki kaybimdada böyle sürekli yanma yaşayıp kötü sonuç almıştım aklima getirmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum
Benim ara ara oluyor mide yanması yediklerime bağlıyorum ama. Elma yediğimde geçiyor yanması tavsiye ederim. Öyle olunca endişe etmiyorum mide yanması da normal demişlerdi sanki bu haftalarda

Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Az önce doktorum fetal dna için senin kilon biraz yüksek o yüzden anca bebeğin kromozomu kanına karışır dedi moralim bozuldu. 170 boyum kilom 69 çıktı

Benim ara ara oluyor mide yanması yediklerime bağlıyorum ama. Elma yediğimde geçiyor yanması tavsiye ederim. Öyle olunca endişe etmiyorum mide yanması da normal demişlerdi sanki bu haftalarda
Ya olmasi belki normaldirde ben önceki kaybimda cok siddetli yaşamıştım bunu o yüzden ister isteemz bi korku geliyor

11.haftada verirsin dedi normalde 10.haftada kan veriliyor fetal için
1 hafta çok büyük bir kayıp değil moralini bozma boyuna göre kilon fazla değil zaten. Ben doktorla daha fetal dna için konuşmadım ama benim kilom senden daha fazla ve boyumda kısa yine. Kimileri var 100 kilo üstü ile gebe kaliyor modunu düşürme sende

1 hafta çok büyük bir kayıp değil moralini bozma boyuna göre kilon fazla değil zaten. Ben doktorla daha fetal dna için konuşmadım ama benim kilom senden daha fazla ve boyumda kısa yine. Kimileri var 100 kilo üstü ile gebe kaliyor modunu düşürme sende
Kayıptan dolayı değil de moralim bozuldu bende doktora ben kilolu muyum dedim genelde hamileler 50-60 bandında oluyor dedi sen 70 bandındasın tabi biraz var yani dedi

X