- 3 Eylül 2022
- 2.690
- 2.461
- 32
Aynen ya hamile insan bu kadar üzülmez ki yaAynen öyle herkes zayıf mi hamile kalıyor sanki yooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya hamile insan bu kadar üzülmez ki yaAynen öyle herkes zayıf mi hamile kalıyor sanki yooo
Düşüncesizlik etmiş tamamenAynen ya hamile insan bu kadar üzülmez ki ya
Ben dokuz değilim ama bende bulantıyla birlikte yanma da var..mide yanması gebelikte olur aklına kötü şeyler getirme canım..inşallah sağlıcakla büyüyecek bebişinKizlar 9. Haftaya girip midesi yanan var mi acaba ? Iki gecedir midem yanıyor ve bu beni cok korkutuyor daha önceki kaybimdada böyle sürekli yanma yaşayıp kötü sonuç almıştım aklima getirmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum
Aaa öyle birşeydemi varmış hiç duymamıştımKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Az önce doktorum fetal dna için senin kilon biraz yüksek o yüzden anca bebeğin kromozomu kanına karışır dedi moralim bozuldu. 170 boyum kilom 69 çıktı
Türkiye'de 50-60 bandında kaç kadın var acabaKayıptan dolayı değil de moralim bozuldu bende doktora ben kilolu muyum dedim genelde hamileler 50-60 bandında oluyor dedi sen 70 bandındasın tabi biraz var yani dedi
Bi bilsem kendimi şuan şişko domates gibi hissediyorumTürkiye'de 50-60 bandında kaç kadın var acaba
Ben ben ne yesem midem yanıyordu iki üç güne kadar soda ile yatıştırıyordum şuan 9+3 deyiz azaldı bence normal ya ilk üç ay ve son üç ay da oluyormuşKizlar 9. Haftaya girip midesi yanan var mi acaba ? Iki gecedir midem yanıyor ve bu beni cok korkutuyor daha önceki kaybimdada böyle sürekli yanma yaşayıp kötü sonuç almıştım aklima getirmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum
İyice abartmış doktor ya az moral bozmasınlar fütursuzca konuşup. 64 ile kaldım şuan 67 yim ben de boyum da 170 9 hafta da üç kilo almışım ki ilk aylarda normalde alınmazmış bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil sen de takma kafanaKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Az önce doktorum fetal dna için senin kilon biraz yüksek o yüzden anca bebeğin kromozomu kanına karışır dedi moralim bozuldu. 170 boyum kilom 69 çıktı
Resmen saçmalık yani bir kere senin boyun uzun yani 1.70 boy bayanlarda uzun demek yani 70 kg cok mu bi kiloymus bi boya göre yani Allahim hamilelerin derdi yetmezmis gibi birde bunlar çıkıyor ortaya saka gibi cidden.Kayıptan dolayı değil de moralim bozuldu bende doktora ben kilolu muyum dedim genelde hamileler 50-60 bandında oluyor dedi sen 70 bandındasın tabi biraz var yani dedi
Ben ben ne yesem midem yanıyordu iki üç güne kadar soda ile yatıştırıyordum şuan 9+3 deyiz azaldı bence normal ya ilk üç ay ve son üç ay da oluyormuş
Aynen canım onlar sağlıklı olsun gerisi boş kilo alınıp verilir sadece öyle olduğumu düşünmüyordum şaşırdımİyice abartmış doktor ya az moral bozmasınlar fütursuzca konuşup. 64 ile kaldım şuan 67 yim ben de boyum da 170 9 hafta da üç kilo almışım ki ilk aylarda normalde alınmazmış bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil sen de takma kafana
Ben Dr la konuştum cnmda gaviscon surup ic hemen rahatlatır yazmis istersen sende bir Dr danış mide yanmaniBen ben ne yesem midem yanıyordu iki üç güne kadar soda ile yatıştırıyordum şuan 9+3 deyiz azaldı bence normal ya ilk üç ay ve son üç ay da oluyormuş
Teşekkür ederim canım ben daha fazla ilaç kulanmakm istemiyorm ya bu şekilde idare ediyorum. Peki normal miymiş canım bu haftalarda mide yanması?Ben Dr la konuştum cnmda gaviscon surup ic hemen rahatlatır yazmis istersen sende bir Dr danış mide yanmani
Onu sormadim ama normal demek ki yoksa illa birsey söylerdi. Ama şöyle bir durum vsr ayni seyi ben mide bulantisi icin ilac verdiklerinde söylemiştim mesela ve parol icin kullanmak istemiyorum demiştim ikisindede ayri ayri doktora 2 doktorda bana dediki basta sen iyi olcaksin ki bebeğin iyi olsun o yüzden bende hep böyle ilac konusu olduğunda kendimi bunu hatirlatiyorumTeşekkür ederim canım ben daha fazla ilaç kulanmakm istemiyorm ya bu şekilde idare ediyorum. Peki normal miymiş canım bu haftalarda mide yanması?
Daha önce böyle bir belirti ile bir kaybınız olduysa endişelerinizde haklısınız ben olsam bende tedirgin olurdum. :/ Hiç geçmiyor mu peki yanmanız yoksa ara ara mı oluyor? Yada yatıştırıcı bir şeyler yediğinizde azalmada etkisi oluyor mu?Ya olmasi belki normaldirde ben önceki kaybimda cok siddetli yaşamıştım bunu o yüzden ister isteemz bi korku geliyor
2 gecedir oluyor gece gec yemek yedim birinde makarna birinde kizartma sanırım o yüzden oldu diye düşünüyorum uyuyunca gecti yani ekstra birsey yapmadim geçsin diye uyuduğumda geçti. Yanma olayi normal ama iste insan su endişesini birde kenara birakabilse bakalim bu gece yemeyi düşünmüyorum bakalim olacak mi yine yanmaDaha önce böyle bir belirti ile bir kaybınız olduysa endişelerinizde haklısınız ben olsam bende tedirgin olurdum. :/ Hiç geçmiyor mu peki yanmanız yoksa ara ara mı oluyor? Yada yatıştırıcı bir şeyler yediğinizde azalmada etkisi oluyor mu?
Birkaç gün bende de oldu. Yediklerimizde çok alakalı değil ne yesem yanıyordu. Son günlerde olmuyor. Annem hamileyken şişelerce şurup içmiş. Bazısında bulanma bazısında yanma oluyor sanıyorum. Bende de bulantı olmadı.2 gecedir oluyor gece gec yemek yedim birinde makarna birinde kizartma sanırım o yüzden oldu diye düşünüyorum uyuyunca gecti yani ekstra birsey yapmadim geçsin diye uyuduğumda geçti. Yanma olayi normal ama iste insan su endişesini birde kenara birakabilse bakalim bu gece yemeyi düşünmüyorum bakalim olacak mi yine yanma
Cumartesi dr dan geldim hersey guzel dedi gecesine yanmayi yasasim ve pazar gecesi yaşadım
Bende bulanti da var onun icin de ilac kullanıyorum birde yanma başladı geceleriBirkaç gün bende de oldu. Yediklerimizde çok alakalı değil ne yesem yanıyordu. Son günlerde olmuyor. Annem hamileyken şişelerce şurup içmiş. Bazısında bulanma bazısında yanma oluyor sanıyorum. Bende de bulantı olmadı.
Üç ay baskılama yapılıyorKaç ay baskılama yaptı acaba?