Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy
Günaydın Güzel Anneler, nasılsınız? Her birimize güzel bir hafta diliyorum.
Bulantılar beni benden almaya devam ediyor. Bir de tansiyon düşüklüğü yaşamaya başladım bir kaç gündür. Sizlerden de gözü kararan, başı dönen oluyor mu benim gibi?
Ayy çok kötü o baş dönmesi etraftaki nesneler hızla gidiyormuş gibi di mi sanki otobüsten dışarıyı seyrediyorsun gibi. Bana da oluyo arada bir. En guclu olani 9. Haftada olmustu cok kotuydum

Ayy
Ayy çok kötü o baş dönmesi etraftaki nesneler hızla gidiyormuş gibi di mi sanki otobüsten dışarıyı seyrediyorsun gibi. Bana da oluyo arada bir. En guclu olani 9. Haftada olmustu cok kotuydum
Maalesef öyle. Oturdum kalktım dönüyor, ani hareket ettim dönüyor… en çok araba kullanırken olur diye korkuyırum

Günaydın Güzel Anneler, nasılsınız? Her birimize güzel bir hafta diliyorum.
Bulantılar beni benden almaya devam ediyor. Bir de tansiyon düşüklüğü yaşamaya başladım bir kaç gündür. Sizlerden de gözü kararan, başı dönen oluyor mu benim gibi?
Benim her gün var çok oluyor alıştım artık ama ben çalışmıyorum evdeyim dikkat edin özellikle disaridayken

Bu sene kesin kız senesi :KK70: ay hayırlı olsunnn <3
Teşekkür ederiim🩷 Bana hep erkek gibi geliyodu nedense, hatta 4 gün önce falan rüyamda doğum yapıyodum ve kızdı, ona rağmen yine de erkekmiş gibi bi his vardı içimde. Kız olmasına çok sevindim tabi, sağlıkla gelsin minnoşlarımız💕

Maalesef öyle. Oturdum kalktım dönüyor, ani hareket ettim dönüyor… en çok araba kullanırken olur diye korkuyırum
Benim 9-10 bulantımın en kötü olduğu; 10-11 de tansiyonumun çok düştüğü haftalardı. Hele 10.haftanın sonunda bir kere 7/4e kadar düştü çok çok kötüydü gerçekten. Bildiğiniz tuz yedim biraz yükselsin diye ama geçti şimdi çok şükür 13.haftadayım. Baş dönmem hala var hele yerimden kalktıgımda ani hareket ettigimde bayılacak gibi oluyorum ama tansiyonum iyi sükür. Sizin de insallah tez zamanda düzelir, acil sifalar diliyorum🙏🏻

7-8. Haftalarım benim bu şekilde geçti ve az su içtiğim için olduğuna karar verdim. tıpkı lunaparkta balerine binmiş gibi kafam dönüyordu resmen gözümün önü kararıyordu. Su içmeyi attırdım da düzeldim çok şükür. Araba kullanırken nedense olmuyor çünkü tam konsantre olduğumuz için bence.

Fetal dna sonuçlarım çok şükür temiz çıktı bugün, çok iyi hissediyorum çünkü beklemek bazen insanın kafasında kurdurtuyor🧿🙏🏻 dilerim hepimizin sonuçları temiz çıkar rahat bi nefes alarak hamişliğe devam ederiz🙏🏻 çok heyecanlıyım, bazen burada bi problem olduğunda herkes yardımcı olmaya çalışırken araya girip iyi bir şey yazmak ayıp olurmuş gibi geliyo. Ama inş herkes mutludur iyidir, iyi olalım birbirimize destek olalım🙏🏻💫

Benim de tansiyonum 4.2-4.4-4.7 e falan düşüyor haftada 2-3 kez doktor düşük olması iyi yüksek olursa problem olabilir dedi hani düşüşler olabilir dedi ama cidden hayatı zorlaştırıyor ben de en çok araba kullanırken korkuyorum zaten acemi şoförüm Allah korusun

Hemen kenara çekersiniz anayol bile olsa sağda bi yerde durup dörtlüleri yakmak en iyisi. Ben hapşırmam geldiği zaman bile sağa çekiyorum. Cunku ust uste defalarca harşirıyorum istemsiz gozlerim kapanıyor Allah korusun saniyelik işler

Kızlar sigara içen var mı aramızda 😢ben bırakamadık ya okadar vicdan azabı çekiyorum ki ama maalesef denedim krize giriyorum lanet bir bağımlılık bu içmeyince elim ayağım titriyor aşırı kötü oluyorum bir çare bulamadım azaltmaya çalıştım sadece ama olmuyor dahası böyle de içince üzülüyorum işte iğrenç bir illet ya 15 senedir günde bir paket içiyorum şimdi yarıya düşürdüm ama yine çok ya ilk kızımda da bırakamamıştım ama sanki 5-6 taneyi geçmiyordum ay bunda engel olamıyorum resmen 10-12 yi buluyor yani

Kızlar kaçta öğrendiniz cinsiyet bende 20 sinde gidicem 15 haftalık olucak o zaman öğrenir miyim acabaa?
Bide şu an 13 e girdim ve yaklaşık 1,5 haftadır 2 günde bir başım çok ağrıyor tansiyonum 9-6 çok düşük değil aslında ama delirtiyor beni başağrısıı

Kızlar sigara içen var mı aramızda 😢ben bırakamadık ya okadar vicdan azabı çekiyorum ki ama maalesef denedim krize giriyorum lanet bir bağımlılık bu içmeyince elim ayağım titriyor aşırı kötü oluyorum bir çare bulamadım azaltmaya çalıştım sadece ama olmuyor dahası böyle de içince üzülüyorum işte iğrenç bir illet ya 15 senedir günde bir paket içiyorum şimdi yarıya düşürdüm ama yine çok ya ilk kızımda da bırakamamıştım ama sanki 5-6 taneyi geçmiyordum ay bunda engel olamıyorum resmen 10-12 yi buluyor yani
yaa acaba kendinize sınır koysanız en azından mesela günde 5 taneden fazla icemem diye. Daha sonra azaltarak bitirseniz, bi tanıdıgım böyle cözebildi cünkü. Sigara isteği geldiginde kuruyemis, cips vs yeseniz. Nikotin sakızları da varmıs. Umarım kurtulursunuz

Kızlar kaçta öğrendiniz cinsiyet bende 20 sinde gidicem 15 haftalık olucak o zaman öğrenir miyim acabaa?
Bide şu an 13 e girdim ve yaklaşık 1,5 haftadır 2 günde bir başım çok ağrıyor tansiyonum 9-6 çok düşük değil aslında ama delirtiyor beni başağrısıı
Ben 12+2de ogrendim ultrasonda gösterdi daha sonra fetal dna testi sonucuyla kesinlesti.

Benimde 2 gündür başım ağrıyor :KK43:
Benim bas agrim gecen hafta (13. Hafta) o kadar yogundu ki mideme vurup beni kusturmustu. Aynı sabah da yine uyandırmıstı agrıdan ama uyku agır basmıstı geri yatmıstım 🥲 sonra galiba 1-2 gun daha agrıyıp beni terk etti. Sanırım pik yapıyor sonra da defolup gidiyor😂 inşallah size de öyle olur kısa sürede.

Kızlar daha 6 ay var ama doğum korkum başladı ☹ hayat kalitemi etkilemesinden endişe ediyorum siz nasılsınız bu konuda

X