- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.547
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.121
BizzzKizlar ya biz 9 aylik olduk daha dis yok. Ne bi kabarti ne bi belirti. Aranizda var mi hic disi cikmayan, bu kadar gec kalmasi problem olabilir mi. Esimin de gec cikmis sanirim orta okul mu lise mi hala sut dislerimden dusen olmustu falan diyor
Benim oğlanın da var alerjisi ben de tahinden şüphelendim bayadır vermiyorum ama yine kızarıklık oldu yanağında. 9. Ay muayenesinde doktora söyledim de takip et bi daha olursa alerji testi için yönlendireceğim dedi. Zaten kan tahlilinde de bazı değerler düşük ya da yüksek çıkmış doktorumuz alerjik bi bebek olduğu için o değerlerin öyle olduğunu söyledi…Benim kızın birşeye alerjisi var çözemedim. Portakal en yüksek ihtimal ama kesin değil.
Nette okudum 1 yaş öncesi alerji yaparmış hatta 1 yaşına kadar vermeyen bile var. Sizin bebeler yiyor mu yada suyunu veriyor musunuz?
Yanaklarında kırmızı noktalar çıkıyor dün gece portakal,elma verdim baktım çıktı sabaha düzeldi bugün hiç meyve vermedim Sabah yumurta saat 6 gibi de pirinç pilavı, dolma içi verdim sonra hiç ek gıda vermedim 2 saat önce farkettim ki yanaklar yine kırmızı nokta olmuş.
Bu 9. Ay da galiba alerjik testler yapılıyor birşey varsa çıkar mı onlarda
Kizlar ya biz 9 aylik olduk daha dis yok. Ne bi kabarti ne bi belirti. Aranizda var mi hic disi cikmayan, bu kadar gec kalmasi problem olabilir mi. Esimin de gec cikmis sanirim orta okul mu lise mi hala sut dislerimden dusen olmustu falan diyor
Bizde de durum aynı kızlar. Eşim ve tüm kardeşleri on aydan sonra çıkarmış. Annem beni hatırlamıyorBizzzhiç diş çıkmadı hiç belirti bile yok. Bence bi problem yok hatta geç çıkması daha iyi gibi söylentiler de var.
Portakal mandalina veriyorum canım böyle bir şey yaşamadım. Şu birkaç gün hep aynı ve az çeşit verip biraz takip et bakalım.Benim kızın birşeye alerjisi var çözemedim. Portakal en yüksek ihtimal ama kesin değil.
Nette okudum 1 yaş öncesi alerji yaparmış hatta 1 yaşına kadar vermeyen bile var. Sizin bebeler yiyor mu yada suyunu veriyor musunuz?
Yanaklarında kırmızı noktalar çıkıyor dün gece portakal,elma verdim baktım çıktı sabaha düzeldi bugün hiç meyve vermedim Sabah yumurta saat 6 gibi de pirinç pilavı, dolma içi verdim sonra hiç ek gıda vermedim 2 saat önce farkettim ki yanaklar yine kırmızı nokta olmuş.
Tam ıhlamur içiriyordum gece hiç öksürmedi kalktıktan sonra bir kaç kez öksürdü , annem hastaydı ya annemle görüştük yurtdışından gelen akrabamızı ziyaret ettik ondan aldık heralde ama başka birşeyi yok inşallah kötüleşmez haftasonuAra ara ıhlamur içirsene canım ben iki üç günde bir vermeye çalışıyorum. Kahvaltı yanına.
Canım hiç problem değil geç çıkması ya hatta bence de iyi birşey şöyle bizim 4 diş var ve azılar çıkıyor ama o kadar zor bir süreç ki bence erken çıktığı için çocuğun vücudu daha zorlanıyor tolere edemiyor, ateşi oluyor çok huysuzlanıyor , doktorlar hiç diş falan sormuyorlar çünkü önemi yok geç erkenKizlar ya biz 9 aylik olduk daha dis yok. Ne bi kabarti ne bi belirti. Aranizda var mi hic disi cikmayan, bu kadar gec kalmasi problem olabilir mi. Esimin de gec cikmis sanirim orta okul mu lise mi hala sut dislerimden dusen olmustu falan diyor
Evet aynı kırmızı noktalar işte. Bizim ayın 15 inde gidince bende bi sorayım teşekkür ederim canımBenim oğlanın da var alerjisi ben de tahinden şüphelendim bayadır vermiyorum ama yine kızarıklık oldu yanağında. 9. Ay muayenesinde doktora söyledim de takip et bi daha olursa alerji testi için yönlendireceğim dedi. Zaten kan tahlilinde de bazı değerler düşük ya da yüksek çıkmış doktorumuz alerjik bi bebek olduğu için o değerlerin öyle olduğunu söyledi…
Niye saçma olsun ne güzel avutuyoruz işte kendimiziBizde de durum aynı kızlar. Eşim ve tüm kardeşleri on aydan sonra çıkarmış. Annem beni hatırlamıyor
Ben geç çıkması iyi söylentilerini saçma buluyordum ama herkes mi aynı söyler
Öyle yapcam da bakalım. İlkkez de vermedim portakali daha öncesinde de kaç kez yedi. Yani iki gündür hiç değişik bir şey yedirmedim hep daha önce yedikleri şeyler.Portakal mandalina veriyorum canım böyle bir şey yaşamadım. Şu birkaç gün hep aynı ve az çeşit verip biraz takip et bakalım.
Bende domates verdim bi ağzını kenarlar kıpkırmızı oldu bida vermedim bende demek ki daha vakti var diyeEvet aynı kırmızı noktalar işte. Bizim ayın 15 inde gidince bende bi sorayım teşekkür ederim canım
Niye saçma olsun ne güzel avutuyoruz işte kendimiziben hiç kimseye sormadım ya herkes iyi iyi diyince kurcalamadm dahaa
Öyle yapcam da bakalım. İlkkez de vermedim portakali daha öncesinde de kaç kez yedi. Yani iki gündür hiç değişik bir şey yedirmedim hep daha önce yedikleri şeyler.
Daha öncesinde vermiş mıydın pekiBende domates verdim bi ağzını kenarlar kıpkırmızı oldu bida vermedim bende demek ki daha vakti var diye
Yok canım ilk kez domates vermiştim direk ama salçalı şeyler verdiğim olmuştuDaha öncesinde vermiş mıydın peki
Anlık alerji yapıyor galiba anlamadm ki
İnşallah canımTam ıhlamur içiriyordum gece hiç öksürmedi kalktıktan sonra bir kaç kez öksürdü , annem hastaydı ya annemle görüştük yurtdışından gelen akrabamızı ziyaret ettik ondan aldık heralde ama başka birşeyi yok inşallah kötüleşmez haftasonu
Canım çok sağol dutu bende duymuştum mesela deneyelim uygun olan malzemelerleİnşallah canımpekmez de rahatlatıyor öksürüğü. Bir de şu sayfada gördüğüm tarifi ss almışım istersen bir incele. İçindekilerin hepsini veremeyiz bizimkiler küçük henüz.
Eki Görüntüle 3364171
Hmm anladm bende hiç dometes vermedim.Yok canım ilk kez domates vermiştim direk ama salçalı şeyler verdiğim olmuştu
Aynı benim kız da öyle. Ne kabartı ne belirti var. Herkes sağlam olur diyor. İnşallah öyle olur.Kizlar ya biz 9 aylik olduk daha dis yok. Ne bi kabarti ne bi belirti. Aranizda var mi hic disi cikmayan, bu kadar gec kalmasi problem olabilir mi. Esimin de gec cikmis sanirim orta okul mu lise mi hala sut dislerimden dusen olmustu falan diyor
Benim kızın birşeye alerjisi var çözemedim. Portakal en yüksek ihtimal ama kesin değil.
Anladım Canm gözlemlemek lazm o da inşallah çok uğraştırmazKızıma 2 kez alerji testi yapıldı. Her birine 2 bin lira üzeri para verdik.
2 farklı dr tarafından istendi. Alerji testlerinin 2 yaşına kadar bir anlamı yok aslında dedi ikisi de.
yani diyorlar ki o testlerde bir şeye alerjisi görünürse kesin vardır. Ama hiç alerjisi yok diye çıkarsa buna doğrudur diyemeyiz.
Ki kızımda yaşadık. Süte, dana etine alerjisi var mesela. Ama testlerde alerji yok görünüyor. Akarlara, polenlere, soyaya alerjisi çıktı testlerde. Bu sadece görünen kısmı.
Alerjiyi deneme yanılma yoluyla kavramak zorundayız biraz büyüyene kadar.
Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iylesir. Evet salgın var malesf çevremdeki tüm bebekler hasta diyebilirimKızımın nezle durumu ilerledi. En son götürdüğüm doktor hiçbir şey vermedi iyi olması için. Kötüleşti yavrum. Öksürüğü arttı. Çok fazla ağladı gece boyunca.
Eşim de şikayet etti hastaneyi arayıp. Sonra hastaneye gitti reçete işi vardı. Doktor iletişime geçmek istemiş eşimle. Ki eşim hiçbir şekilde istemiyordu ama yüz yüze gelmişler ve kendini açıklamaya çalışmış doktor.
Lütfen bebeğinizi getirin demiş. Asla götürmeyiz tabii ki. Ve bu doktor da iyi bir üniversiteden mezun aynı zamanda öğretim görevlisi ve 2 uzmanlık alanı var. Yazıklar olsun böyle doktorumsulara. Kendi kendine okuyup yükselip etrafındakilere ışık olamayan biri doktor olmamalı.
Meğer kadının googledaki yorumları da çok kötüymüş. Ben onları görmedim. Doktorsitesinde 5 yıldız verenler çok diye gitmiştim. Bu hataya düşmeyin doktor araştırırken. Google yorumlarını görmek lazım.
öyle feci bir hastalık dönemi ki. Çok çok dikkat etmeli.
Canım çok geçmiş olsun şuan benim ki de arada kuru kuru öksürüyor, acaba götürsem mi dedim sen böyle yazınca ilerler mi , başka bişeyi yok gece hiç öksürmedi ateşi yok arada bi öksürük geliyor nedenseKızımın nezle durumu ilerledi. En son götürdüğüm doktor hiçbir şey vermedi iyi olması için. Kötüleşti yavrum. Öksürüğü arttı. Çok fazla ağladı gece boyunca.
Eşim de şikayet etti hastaneyi arayıp. Sonra hastaneye gitti reçete işi vardı. Doktor iletişime geçmek istemiş eşimle. Ki eşim hiçbir şekilde istemiyordu ama yüz yüze gelmişler ve kendini açıklamaya çalışmış doktor.
Lütfen bebeğinizi getirin demiş. Asla götürmeyiz tabii ki. Ve bu doktor da iyi bir üniversiteden mezun aynı zamanda öğretim görevlisi ve 2 uzmanlık alanı var. Yazıklar olsun böyle doktorumsulara. Kendi kendine okuyup yükselip etrafındakilere ışık olamayan biri doktor olmamalı.
Meğer kadının googledaki yorumları da çok kötüymüş. Ben onları görmedim. Doktorsitesinde 5 yıldız verenler çok diye gitmiştim. Bu hataya düşmeyin doktor araştırırken. Google yorumlarını görmek lazım.
Canım test yapılmalı bebişe influenza şuan çok yaygın eğer öyleyse tek bir ilacı var sadece o geçiriyor ona göre ilaç verilir birde peditus yerine iburamin zero kullan doktora danışarak bu aydaki bebeklere onu veriyorlarKızımın nezle durumu ilerledi. En son götürdüğüm doktor hiçbir şey vermedi iyi olması için. Kötüleşti yavrum. Öksürüğü arttı. Çok fazla ağladı gece boyunca.