- 24 Kasım 2021
- 5.080
- 6.316
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.081
Canım bişey olmaz ya 9. Ayda kan tahlili yapıldı demi , bide içme suyunu kaynatıyorsun demi hala ben öyle yapıyordum annem tüm minerali ölüyor hep öyle verme dedi kafam karıştıBu 6-7 öğün anne sütü gece emmesi dahil canım. Sudan zarar gelmez de bir sıkıntı olmasın. İlk fırsatta sorarım doktorumuza ama bir sonraki randevu 12.ayda.
Bakıldı canım çok şükür değerleri normal çıktı. Evet kaynatıyorum ben deCanım bişey olmaz ya 9. Ayda kan tahlili yapıldı demi , bide içme suyunu kaynatıyorsun demi hala ben öyle yapıyordum annem tüm minerali ölüyor hep öyle verme dedi kafam karıştı
Camım sıkıntı yoktur o zaman hiç kafaya takmaBakıldı canım çok şükür değerleri normal çıktı. Evet kaynatıyorum ben de
Benim oğlan da kaynatılmış suyu çok az içiyor. Yeni su arıtıcı taktırdım ondan kaynatmadan veriyorum artık onu güzel içiyor. Toplamda 80-90 cc falan anca içiyor yine deBakıldı canım çok şükür değerleri normal çıktı. Evet kaynatıyorum ben de
Hazır su içiyoruz ya da yolumuz düşünce dağdan kendimiz dolduruyoruz. Her türlü kaynatıyorum acaba kaynatmadan mı versem?Benim oğlan da kaynatılmış suyu çok az içiyor. Yeni su arıtıcı taktırdım ondan kaynatmadan veriyorum artık onu güzel içiyor. Toplamda 80-90 cc falan anca içiyor yine de
Yazmıştım, gece 3 saatte bir mama veriyorum.Peki gece falan kalktiginda ne iciriyorsun? Hic aramiyormu mamayi gerci baya olmus birakali ama.
Bizde de arıtma var, yine de kaynatıp içiriyorum.Benim oğlan da kaynatılmış suyu çok az içiyor. Yeni su arıtıcı taktırdım ondan kaynatmadan veriyorum artık onu güzel içiyor. Toplamda 80-90 cc falan anca içiyor yine de
Canım iyileşince iştahı normale döner hiç korkma bizde bir hafta kullandık gerçekten çok iştahsızdı sonra antibiyotik bitti çocuk rahatladı 2-3 güne iştah normale döndü , çok çok geçmiş olsunKızlar bebeğim 2 haftadır hasta ve antibiyotik kullanıyoruz. Ne yiyor, ne içiyor, ne uyuyor bugün farklı bir antibiyotiğe geçtik, bebekler hasta olmasıngerçekten anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Sizler de dikkat edin, salgın var herkes üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor.
Teşekkür ederim canım, artık bayılacak gibi oluyorum. Bebeğe bakmakta çok zorlanıyorumCanım iyileşince iştahı normale döner hiç korkma bizde bir hafta kullandık gerçekten çok iştahsızdı sonra antibiyotik bitti çocuk rahatladı 2-3 güne iştah normale döndü , çok çok geçmiş olsun
Maşallah maşallah çok güzel kilo almış, biz baya az kilo alıyoruz ortalama 300 gram, bu ay sanırım o da yok 21 günde 190 gram almış. Hiç iştahı yok... Doğduğundan beri zaten sırtım doğru düzgün yatak da görmedi. Bitik bir haldeyimNeeePapatya0593 demek beni gece sekiz dokuz kalkışta bir başıma bırakıyorsun haa? Saat başı kalkmadan dünyadan bihaber nasıl uyuyacaksın, ben çaldırayım titreşim göndereyim uyandırayım seni, yok yok olmaz Şaka bir yana çok sevindim, pek ummuyorum ama darısı başıma
Bugün kontrole gittik, çok şükür iyiymiş her şeyuykudan yana dertliyim ama yemekten yana da çok ballıyım maşallah o yüzden uyumamayı sineye çekeceğim 1 kilo almış geçtiğimiz aydan beri, vihuu hiç bu kadar almamıştı. Artık o 1 yaşa kadar yasaklı olan şeyler dışında her şeyden verecekmişim. Önümüzdeki ay kan değerlerine bakalım, iyiyse demiri keseriz dedi. Desteksiz oturuyor mu diye sordu, desteksiz yürümeye gözünü dikti benimki ya sizlerin bebesi de bu aralar aşırı hareketli mi yoksa benimkinin huyu mu böyle olacak, sürekli bir sağa dalıyor bir sola. Vızır vızır bir o tarafa bir bu tarafa. Alt değiştirirken sürekli dönüyor, üst giydirirken de ağlıyor
Çok geçmiş olsun, benzer durumdan geçmiştik. İyileşme olunca iştah geri geliyor. Ama iki haftadır neden düzelemediKızlar bebeğim 2 haftadır hasta ve antibiyotik kullanıyoruz. Ne yiyor, ne içiyor, ne uyuyor bugün farklı bir antibiyotiğe geçtik, bebekler hasta olmasıngerçekten anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Sizler de dikkat edin, salgın var herkes üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor.
Tam düzelmişti, eşim gribe yakalandı bu sefer de ondan bulaştı muhtemelen oyüzden toparlanamadıÇok geçmiş olsun, benzer durumdan geçmiştik. İyileşme olunca iştah geri geliyor. Ama iki haftadır neden düzelemedi
Hemen iyileşir inşallah. Ne kadar dikkat etsek de eve hastalık girdi mi bebekler de payına düşeni alıyor.Tam düzelmişti, eşim gribe yakalandı bu sefer de ondan bulaştı muhtemelen oyüzden toparlanamadı
Hepsi dişi gösteriyor Allah kolaylık versin canımAy valla 2 gündür fenalardayız kızlar bi ateşi çıkmıştı ya 2 kere calpol verdim başka bişey yapmadan indi ama aşırı huysuz iştah yok normal de yediği sevdiği şeyleri bile yutmuyor sadece meme emiyor ve sakinleşiyor memede oda biraz sonra çığlık kıyamet ,dün ishalde vardı, bildiğin ağlama krizine giriyor yani dişse korkunç napacam bilmiyorum
Sürekli la havle çekiyorum valla sebepsiz ağlıyor ya asla mutlu olmuyor oyun oynama süresi 5 dkHepsi dişi gösteriyor Allah kolaylık versin canım
Canım ben çok uzun süredir kaynatmadan su veriyorum. Saka su alıyorum. Bir ara çocuk suları da aldım. Hem ebebekten hem de hayat su marka. Ama şu an saka. 8.5 ph değeri var diye seçtim onu.Hazır su içiyoruz ya da yolumuz düşünce dağdan kendimiz dolduruyoruz. Her türlü kaynatıyorum acaba kaynatmadan mı versem?