2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Bu 6-7 öğün anne sütü gece emmesi dahil canım. Sudan zarar gelmez de bir sıkıntı olmasın. İlk fırsatta sorarım doktorumuza ama bir sonraki randevu 12.ayda.
Canım bişey olmaz ya 9. Ayda kan tahlili yapıldı demi , bide içme suyunu kaynatıyorsun demi hala ben öyle yapıyordum annem tüm minerali ölüyor hep öyle verme dedi kafam karıştı

Benim oğlan da kaynatılmış suyu çok az içiyor. Yeni su arıtıcı taktırdım ondan kaynatmadan veriyorum artık onu güzel içiyor. Toplamda 80-90 cc falan anca içiyor yine de
Hazır su içiyoruz ya da yolumuz düşünce dağdan kendimiz dolduruyoruz. Her türlü kaynatıyorum acaba kaynatmadan mı versem?

Kızlar bebeğim 2 haftadır hasta ve antibiyotik kullanıyoruz. Ne yiyor, ne içiyor, ne uyuyor bugün farklı bir antibiyotiğe geçtik, bebekler hasta olmasın gerçekten anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Sizler de dikkat edin, salgın var herkes üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor.

Canım iyileşince iştahı normale döner hiç korkma bizde bir hafta kullandık gerçekten çok iştahsızdı sonra antibiyotik bitti çocuk rahatladı 2-3 güne iştah normale döndü , çok çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım, artık bayılacak gibi oluyorum. Bebeğe bakmakta çok zorlanıyorum

9.ayda kızamık aşısı yaptıran var mı? Bir de ne gibi rutin tahliller yapılıyor? 9 aylık olmamıza 9 gün kaldı, bu ay bebeğinizde gördüğünüz değişimler neler? Dilsel olarak bir gelişim var mı, fiziksel olarak neler yapabiliyor?

8 ay 21 günlük bebeğim alkış yapıyor, yeni yeni emeklemeye başladı. Çok huysuz, uyku düzenimiz hiç yok. Bay bayı henüz öğretemedim. 1 tane dişi var.

Öff diyor, ciii diyor

Maşallah maşallah çok güzel kilo almış, biz baya az kilo alıyoruz ortalama 300 gram, bu ay sanırım o da yok 21 günde 190 gram almış. Hiç iştahı yok... Doğduğundan beri zaten sırtım doğru düzgün yatak da görmedi. Bitik bir haldeyim

Çok geçmiş olsun, benzer durumdan geçmiştik. İyileşme olunca iştah geri geliyor. Ama iki haftadır neden düzelemedi

Ay valla 2 gündür fenalardayız kızlar bi ateşi çıkmıştı ya 2 kere calpol verdim başka bişey yapmadan indi ama aşırı huysuz iştah yok normal de yediği sevdiği şeyleri bile yutmuyor sadece meme emiyor ve sakinleşiyor memede oda biraz sonra çığlık kıyamet ,dün ishalde vardı, bildiğin ağlama krizine giriyor yani dişse korkunç napacam bilmiyorum

Hepsi dişi gösteriyor Allah kolaylık versin canım

Hazır su içiyoruz ya da yolumuz düşünce dağdan kendimiz dolduruyoruz. Her türlü kaynatıyorum acaba kaynatmadan mı versem?
Canım ben çok uzun süredir kaynatmadan su veriyorum. Saka su alıyorum. Bir ara çocuk suları da aldım. Hem ebebekten hem de hayat su marka. Ama şu an saka. 8.5 ph değeri var diye seçtim onu.
Hiçbir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…