2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar diş çıkarma döneminde kanama yaşayan oldu mu? Bisküvi verdim eline sabah. Bisküviye üst dişleriyle ısırdığı taraftan kan bulaşmış. Patladı patlayacaktı üst iki diş. Normal mi bu acaba? Elletmiyor da bakamıyorum

Benim bebeğim de 22.30-23.00 gibi yatıyor zaten biz yan yana uyuyoruz 2 veya 3 te kesin uyanır meme em.er zaten memede uyumaya alıştırdım malesef daha sonra saat başı sağ sol meme yarım yamalak uyumaya çalışıyoruz zorla 8 e kadar tutuyorum yatakta. Gece mama vermiyorum çoğunluk mama ile beslenen bir bebek olmasına rağmen. Artık sabahları yan yatmaktan belim sırtım çok kötü ağrıyor oluyor ama başka yolu yok sanırım.

Bende bi dönem yanımda yatırdım ve evet öyle daha çok meme bağımlısı oluyr. Baktım rahat uyuyamıyorum da ayırdım yatağını hem o hem ben daha rahat uyuyoruz. Gece uyanınca yatağıma alıyorum yine memeyi veriyorum daldığı gibi hop direk besige uyanır gibi olunca da beşiği az sallıyorum dalıyor hemen

Bizim dişten dolayı yatış saatimiz şaştı 10-11buluyor saat başı ayaktayız bu dişten önce iki saatte birdi sabahta 8.3 en geç uyanıyor bu geceleri uyanmalara çözüm bulmak lazım

Canım bizimde oldu normal korkma , 1-2 güne çıkar o diş, ilk kan gördüğümde bende çok korkmuştum

Dün gece mesela her 25 dakikada bir ağlayarak uyandı mama verdim, su verdim, salladım ama fayda etmedi sürekli ağlayarak uyandı. Ve neden olduğunu anlayamıyorum.

Gündüz 2 uyku yapıyor 1'er saatlik

İlk 6 ay bende akşam 8 gibi uyutuyordum ve sabah 5-6 gibi kalkıyordu. Sonra bozuldu birden, 8 de yatırsam 1 saat uyuyor sonra kalkıyor gece 12 ye kadar yatmıyor. Gerçekten dün gece 20-25 dakikada bir uyandı mahvolduk ya

Dün gece mesela her 25 dakikada bir ağlayarak uyandı mama verdim, su verdim, salladım ama fayda etmedi sürekli ağlayarak uyandı. Ve neden olduğunu anlayamıyorum.

Gündüz 2 uyku yapıyor 1'er saatlik
Böyle sık sık uyandığı zamanlarda ben hemen iki çay kaşığı ağrı kesici veririm ve rahat uyur.

Rprnn canım senin kızın kontrole gitti mi? Ocak ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam..
Halen gitmedik Canm 1 hafta ya faln giderim hayırlısyla, yollar kötüymüş biraz beklesin dedik
Kızlar yumurtayı her gün veriyor musunuz bebişlerinize?
Yok ben her gün vermiyorm iki gün üst üste verdiğim zamanlar olur ama öyle her gün her gün değil. Benim kız çabuk kabız oluyr zorlamak istemiyorum

Teşekkürler kızlar. Doktor gün aşırı ve sarısı demişti sadece. 7 aylıktı o zaman. Tekrar sormadım da sizden bilgi alayım dedim.

Geçmiş olsun canım. Ben de gurbetteyim tek bakıyorum. 5 dakika tut diyebileceğim biri yok. Yürümeye başlayınca tuvalete nasıl gideceğimi düşünüyorum şimdiden.
Gerçekten çok zormuş. Sürekli yorgunluk, ağrı.
Allah yardımcımız olsun.

Kızlar yumurtayı her gün veriyor musunuz bebişlerinize?
Pankek ya da gün içinde meyanesinde yumurta olan çorba yapacaksam vermiyorum. Onun dışında veriyorum.
Halen gitmedik Canm 1 hafta ya faln giderim hayırlısyla, yollar kötüymüş biraz beklesin dedik
Kış şartlarından mı kötü canım? İnşallah güzel haberlerle

İbrahim bildiriciye ben 2018 de ogluma gebeligimde gittim maslak acibademde ama asla memnun kalmadım 12.haftadan sonra bıraktım Aytaç bey atakent acibadem de İbrahim beye göre daha iyi birisi

Bizzz hiç diş çıkmadı hiç belirti bile yok. Bence bi problem yok hatta geç çıkması daha iyi gibi söylentiler de var.

Bizde de durum aynı kızlar. Eşim ve tüm kardeşleri on aydan sonra çıkarmış. Annem beni hatırlamıyor
Ben geç çıkması iyi söylentilerini saçma buluyordum ama herkes mi aynı söyler

Aynı benim kız da öyle. Ne kabartı ne belirti var. Herkes sağlam olur diyor. İnşallah öyle olur.
Sagolun kizlar yalniz degilmisim Bizim kizin basi falan da cok terliyor internetten bakinca d vitamini eksikligi falan yaziyodu biraz arastirinca gec dis cikarma falan da yaziyodu d vitamini eksikliginde. Gecen hafta baktirdik ama normal cikti d vitamini. O zaman ben de daha iyi diye dusuneyim kafama takiliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…