2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Cnm cok erken teshis edildiği icin duzelme sansi tabikide var sen eczaciya bakma o gec farketmistir. Bizde kafa egme yok.cnm

Kızlar benim oğlan da kucakta gezerek uyuyor. Yapma etme kilo aldıkça zorlanacağız dedim ama babası alıştırdı 10 kiloyu geçti bu ay iyice zorlanmaya başladık. Nasıl alıştıracağız bilmiyorum gece uyandığında uykudan kalkıp evin içini turlamak uyuyana kadar çok zorluyor artık. Kollarımız bellerimiz koptu

Benimde ilk 3 ay kucakta uyurdu sonra nolduysa besiginde daha rahat uyudugunu kesfetti sanirsam kendi kendine alismisti. Valla herkesin cesit cesit uyku sorunu varmis onu gordum burda:))

Saaat kaçta gece uykusuna geçiyorsunuz acaba bide sabah kaçta uyaniyorsnz.
Benimki memeyi bildiğin emzik yapmış ağzında dursun hep öyle uyuyo.
Gece emzirip yatağına koydum kıyameti kopardı, her seferinde 20 dakika hiç ellemedim ağlar biraz uyur diye ama yok uyumak bilmedi hep ağladı memeye alınca sustu 2 3 kez denedim bunu olmadı malesf: (

Benim kız halsiz dedim ya hani ateşi faln var diye bide bugün farkettim bütün karın bölgesi küçük küçük kırmızı noktaları olmuş kızamık olabilir mii acaba??? Annemler kızamık olmuş dedi biz kızamık aşısı yaptırmıştık dimi ayyy çok üzüldüm annem doktora götürmen gerekmiyor ama için rahat olacaksa götür dedi. Burdasi küçük bir yer randevu bulmak zor acil desen tıklım tıklım

9. Ayda kizamik asisi yaptirmismiydin?

Cnm asi olsalar bile hastaligi gecirebilirler ama hafif sekilde. Sen bebisi gozlemle kizamik olduguna emin olursan geciktirmeden hastaneye git. Cunku agir bi hastalik allah korusun.
Yarın saglık Ocağına götürcem. Şimdilik hafif geçiriyor gibi 3 gün ateşi vardı dünden beri yok şükür. Yarın sabahtan götürcem

Kızlar sizi birlikte etiketledim anca yazabildim kusura bakmayın uyku düzenimiz şöyleydi gündüz 12 gibi ilk uyku 4 gibi ikinci uyku akşam 9 gibi yatış sabah 9 gibi kalkış böyle bakınca güzel gözüküyor ama gece abartısız 8 kez uyanıyordum gündüz uykularında çok sorun yoktu emip uyuyordu belki bir kere uyanıyor onda da sallıyordum, şöyle yaptım meme emerek uyumayı tamamen kestim kızlar , gündüz uykularında oturma odasında emziriyorum uyku rutinine emzirmeyi aldım yani sonra odaya geçiyorum sallıyorum durmuyor alıyorum gezdiriyorum tekrar pışpışlıyorum her türlü yöntemi deniyorum ama meme vermiyorum , bugün 3. günümüz, ilk deneme de 1 saat ağladı uyudu 2. De 40 dk çoğunlukla ağladı 3. De mızmızlandı ağlamadı yarım saatte uyudu , gece uykuları hemen uzadı 3 saat falan deliksiz uyudu dün gece, gene de çok kısmadım yani gece hala 3 kere meme verdim bu gece 3-4 saatte bir vermiş oluyorum ama ondan da erken uyanırsa gene meme vermedim, bazen hala direnip ağlıyor ama pes etmeye niyetim yok kızlar çünkü gece memede uyuduğu için rahat yatamadığımdan ciddi boyun ağrısı çekiyorum, ben de daha yolun çok başındayım bakalım giderek uykular uzayacak mı kızlar

Merhaba kizlar ek gida sureciniz nasil gidiyor gunde kac ogun ve ne kadar yiyor minnaklar blw yapan var mi ben cok korkuyorum tek basima baktigim icin bisey olursa ne yaparım diye. Her seyi yemiyor benimki isi gucu yogurt yemek.

İnşallah uzar çok güzel bir düzen tuturursunuz
4 te 2. Uykuyu yapıp saat 9 da uyuması çok iyiymiş benim kızin gündüz tek uykusu var saat 3.5 da yatıyor 5 6 gibi kalkıyor gece yatış uykusu 12 yi buluyor maalesef. Bende bugün senin gibi deneyeceğim meme verip sonrasında ayakta sallama yada gezdirerek pispislayacağm inşallah olur.

Merhaba kizlar ek gida sureciniz nasil gidiyor gunde kac ogun ve ne kadar yiyor minnaklar blw yapan var mi ben cok korkuyorum tek basima baktigim icin bisey olursa ne yaparım diye. Her seyi yemiyor benimki isi gucu yogurt yemek.
Az once sinir krizi gecirdim cnm blw yapalim derken gercekten biktim artik tukurmesinden

Canım ama işte asla kaliteli uyumuyor ki 9 da yatıyor ya 11 de ben yanına yatana kadar yarım saatte bir kalkıyor bence uykusunu alamadığı için böyle uzun oluyor yatma sürecimiz , benim 3-4 saatten sonra mızmızlanıyor uyumazsa öyle 5-6 saat ayakta kalamaz, canım direnecek ağlayacak hazır ol sakin kal hep sakinleştirmeye çalış bi yerde pes edip uyuyor sonra alışıyor merak etme

Neee Papatya0593 demek beni gece sekiz dokuz kalkışta bir başıma bırakıyorsun haa? Saat başı kalkmadan dünyadan bihaber nasıl uyuyacaksın, ben çaldırayım titreşim göndereyim uyandırayım seni, yok yok olmaz Şaka bir yana çok sevindim, pek ummuyorum ama darısı başıma
Bugün kontrole gittik, çok şükür iyiymiş her şey uykudan yana dertliyim ama yemekten yana da çok ballıyım maşallah o yüzden uyumamayı sineye çekeceğim 1 kilo almış geçtiğimiz aydan beri, vihuu hiç bu kadar almamıştı. Artık o 1 yaşa kadar yasaklı olan şeyler dışında her şeyden verecekmişim. Önümüzdeki ay kan değerlerine bakalım, iyiyse demiri keseriz dedi. Desteksiz oturuyor mu diye sordu, desteksiz yürümeye gözünü dikti benimki ya sizlerin bebesi de bu aralar aşırı hareketli mi yoksa benimkinin huyu mu böyle olacak, sürekli bir sağa dalıyor bir sola. Vızır vızır bir o tarafa bir bu tarafa. Alt değiştirirken sürekli dönüyor, üst giydirirken de ağlıyor

Canım kızamık aşısından sonra kızamık ve kabakulak belirtileri olabileceğini söyledi bizim doktorumuz canlı aşı olduğu için telaş yapma o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…