2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Canım valla ben pes ettim artık bu uykusuzluktan geceleri bebeğe falan söylenmeye başlamıştım göğüste acımaya başlayınca sınırımı koydum şuan direnme de azaldı memesiz uyuyor ama hala tabi kalkmalı uykular bakalım zaman ne gösterecek bak benim ki de iştah yeme konusunda asla zor bi çocuk değil maşallah kilosu da önde ama uykular ah uykular, demek ki her birinin kötü huyu arı ayrı ama oluyor, ikisi de iyi olsa olmaz yeme kadar uyku da önemli canım benim hem kendi yorgunluğum hemde bebeğin de kaliteli uyumadığı düşüncesi tetikledi açıkçası bide doktora sordum doktor kesinlikle böyle yapmamalısın gece emmesini azalt dedi.
senin kine de sevindim maşallah çok güzel almış canım hareketlenme bizde de arttı son 15-20 gündür bilhassa hareketlendik.biz de geri geri sürünüyoruz artık

Canım kızamık aşısından sonra kızamık ve kabakulak belirtileri olabileceğini söyledi bizim doktorumuz canlı aşı olduğu için telaş yapma o yüzden
Yok aşı yapılmamış hâlen ocakta yapılacak. bugün sağlık ocağına gittim kızamık değil ufak bir enfeksiyon geçiriyor bu kızarıklklar onun belirtisi Bı kaç gün takip et artarsa tekrar getir dediler.

Kızlar oğlan ateşlendi ya , daha yeni çıktık sayılır hastalıktan canım sıkıldı tabi bizim meme uyku ayrımı yalan oldu emziriyorum sürekli ama dişten şüpheleniyorum çünkü dün dedim ki salya gene akmaya başladı sabahına ateşlendi, hemen randevu aldım haftasonu geliyor acilde rezil olmayalım dedim bakalım ne diyecek doktor
Sizce azılar için erken mi 4 dişimiz de çıktı

Haa tamam canım ben aşı yaptırdın sanmıştım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır
3 gündür benim oğlan da ateşli doktor viral enfeksiyon dedi. Burnu şırıl şırıl akıyor temizlettirmiyor pek keyfi yok. Bugün de ateş bitti öksürük başladı muhtemelen iyileşme sürecine girdi. Herkes hasta bu ara hepimize geçmiş olsun sizinki inşallah diştendir. Bizde daha 2 diş var üsttekiler de gelecek heralde heryerimiz salya sümük bu ara

aminn canım sizede çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah
Bizimkinin daha Dişi yok ya emekleme de yok bi yüz üstü atması var onda da ağlıyor zaten

Boğaz kızarmış dedi canım ya babamız çok hafif hastaydı heralde ondan geçti çünkü bişey yapmadık, yediğine içtiğine meyvesine etine dikkat ediyorum ama gene de hastalanıyorlar

Kızlar bizde günlerdir hastayız iki gün ateş hiç düşmedi influenza a pozitif çıktık hastanede ki tüm çocuklar aynı salgından muzdaripti dikkat edin özellikle bu ara

aminn canım sizede çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah
Bizimkinin daha Dişi yok ya emekleme de yok bi yüz üstü atması var onda da ağlıyor zaten
Amin sağolasın canım bizim de 7.5 aylıkken çıktı alt iki diş. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diyorlar genelde yakındır artık sizin dişler de
Boğaz kızarmış dedi canım ya babamız çok hafif hastaydı heralde ondan geçti çünkü bişey yapmadık, yediğine içtiğine meyvesine etine dikkat ediyorum ama gene de hastalanıyorlar
Çok geçmiş olsun canım biz ne kadar da dikkat etsek bulaşıcı hastalık bi şekilde bulaşıyor yapacak bişey yok.. Anne sütü alan bebeklerin bağışıklığı güçlü olur derler hatta yeğenim 2 yaşına kadar hiç hasta olmamıştı o yüzden şaşırdım oğlumun hasta olmasına
Kızlar bizde günlerdir hastayız iki gün ateş hiç düşmedi influenza a pozitif çıktık hastanede ki tüm çocuklar aynı salgından muzdaripti dikkat edin özellikle bu ara
Geçmiş olsun aynen muhtemelen biz de 9. ay muayenesine gittiğimizde hastanede kaptık. Tüm çocuklar hapşurup öksürüyordu maalesef.. Acil şifalar tüm bdbişlerimize

Canım ilk 6 ay sadece anne sütü aldıkları için koruyor bence çünkü kardeşim rota oldu beraberdik bize bulaşmadı ama el gıdadan sonra hastalıkları almaya başladık

Kızlar acil bir sorum var. Bebeklerinize günlük ne kadar su içiriyorsunuz?
Munchkin 207 ml suluğu var onunla bir bitiriyor. Suluğu gördükçe ağlıyor. Oyun mu isteği mi anlayamıyorum artık

Kızlar acil bir sorum var. Bebeklerinize günlük ne kadar su içiriyorsunuz?
Munchkin 207 ml suluğu var onunla bir bitiriyor. Suluğu gördükçe ağlıyor. Oyun mu isteği mi anlayamıyorum artık
Benim ki o kadar içmiyor canım ben de sabah suluğunu dolduruyorum ama tamamını bitirmiyor , bende veriyorum sık sık teklif ediyorum zaten istediği zaman içiyor yoksa ağzına götürmüyor

Benim ki o kadar içmiyor canım ben de sabah suluğunu dolduruyorum ama tamamını bitirmiyor , bende veriyorum sık sık teklif ediyorum zaten istediği zaman içiyor yoksa ağzına götürmüyor
Valla ben anlamadım benimki ne yapıyor canım resmen gözünden yaş geliyor o şekilde ağlıyor. Eline verince de kana kana içiyor durmak bilmiyor ters bi durum yoktur inşallah

Valla ben anlamadım benimki ne yapıyor canım resmen gözünden yaş geliyor o şekilde ağlıyor. Eline verince de kana kana içiyor durmak bilmiyor ters bi durum yoktur inşallah
Canım emmesi nasıl bu ara benim ki emiyor ya ben de diyorum o kadar susamıyor demek ki belki de bizim ki az içiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…