- 24 Kasım 2021
- 5.080
- 6.316
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.061
Canım valla ben pes ettim artık bu uykusuzluktan geceleri bebeğe falan söylenmeye başlamıştım göğüste acımaya başlayınca sınırımı koydum şuan direnme de azaldı memesiz uyuyor ama hala tabi kalkmalı uykular bakalım zaman ne gösterecek bak benim ki de iştah yeme konusunda asla zor bi çocuk değil maşallah kilosu da önde ama uykular ah uykular, demek ki her birinin kötü huyu arı ayrı ama oluyor, ikisi de iyi olsa olmaz yeme kadar uyku da önemli canım benim hem kendi yorgunluğum hemde bebeğin de kaliteli uyumadığı düşüncesi tetikledi açıkçası bide doktora sordum doktor kesinlikle böyle yapmamalısın gece emmesini azalt dedi.Neee Papatya0593 demek beni gece sekiz dokuz kalkışta bir başıma bırakıyorsun haa? Saat başı kalkmadan dünyadan bihaber nasıl uyuyacaksın, ben çaldırayım titreşim göndereyim uyandırayım seni, yok yok olmaz Şaka bir yana çok sevindim, pek ummuyorum ama darısı başıma
Bugün kontrole gittik, çok şükür iyiymiş her şey uykudan yana dertliyim ama yemekten yana da çok ballıyım maşallah o yüzden uyumamayı sineye çekeceğim 1 kilo almış geçtiğimiz aydan beri, vihuu hiç bu kadar almamıştı. Artık o 1 yaşa kadar yasaklı olan şeyler dışında her şeyden verecekmişim. Önümüzdeki ay kan değerlerine bakalım, iyiyse demiri keseriz dedi. Desteksiz oturuyor mu diye sordu, desteksiz yürümeye gözünü dikti benimki ya sizlerin bebesi de bu aralar aşırı hareketli mi yoksa benimkinin huyu mu böyle olacak, sürekli bir sağa dalıyor bir sola. Vızır vızır bir o tarafa bir bu tarafa. Alt değiştirirken sürekli dönüyor, üst giydirirken de ağlıyor
senin kine de sevindim maşallah çok güzel almış canım hareketlenme bizde de arttı son 15-20 gündür bilhassa hareketlendik.biz de geri geri sürünüyoruz artık