- 24 Kasım 2021
- 5.080
- 6.316
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.021
O kadar iyi anlıyorum ki seni bizde de durum öyle sadece memede uyuyor ve emerken 1 saate yakın emiyor bırakmak uyumak bilmiyor uykusuda çok kısa sürüyor ilk zamanlar 5 6 saat uyurdu şuan imkansız o sattler. Taş çatlasın 2 saat i geçmiyor. İyi anne olmak sürekli emzirmek değil ki onunda rahatı olmalı seninde o şekilde sabırlı ve iyi annelr oluruz diye düşünüyorum. Pes etme, biraz zor olur belki ama düzene girer inanıyorumKızlar uyku konularımdan bıktınız demi vallahi bende çok yoruldum ama yok çözemiyorum9 aylık olduk nerdeyse ve dün gece göğsüm yara oldu, deniyorum pes ediyorum sonra bişey oluyor gene deniyorum ama yok memede uyumayı bırakamadık, öyle bir hal aldı ki kızlar abartmıyorum yarım saate bir uyanıyor , gündüz iyiyiz memede uyutup yatırıyorum uyuyor alıyorum bazen uyanırsa arada sallıyorum ama gece 9 da yatıyoruz ya 9.30 kalkıyor sallıyoruz geri uyuyor 10 da kesin kalkıyor bazen sadece memede yanında uyumamı istiyor, dönemiyorum kıpırdayamıyorum anında uyanıyor , bugün artık kesin karar verdim , içerde emzirip yatmaya getirip uğraşıyorum gündüz ilk uykusuna 1 saatte geçti ikinci uykusuna 50 dk da geçti, sallıyorum alıyorum pışpışlıyorum asla durmazsa oda değiştirip emzirip tekrar uyumaya yatak odasına getiriyorum 2 sefer uyuttum ama psikolojik olarak bittim çünkü ağlıyor tepki veriyor, iyi bir annelik yapmak istiyorum asla ağlamasın istiyorum ama bu gece uykuları artık beni çok yoruyor kendisi de asla kaliteli uyumuyor ve boynum çok ağrıyor, paylaşmak istedim kızlar inşallah sabredip başarabilirim
Cnm senin bebenin kalcasi nasil.oldu?O kadar iyi anlıyorum ki seni bizde de durum öyle sadece memede uyuyor ve emerken 1 saate yakın emiyor bırakmak uyumak bilmiyor uykusuda çok kısa sürüyor ilk zamanlar 5 6 saat uyurdu şuan imkansız o sattler. Taş çatlasın 2 saat i geçmiyor. İyi anne olmak sürekli emzirmek değil ki onunda rahatı olmalı seninde o şekilde sabırlı ve iyi annelr oluruz diye düşünüyorum. Pes etme, biraz zor olur belki ama düzene girer inanıyorum
Bizimki de 3 gecedir aşırı huysuz, ek gıdaya karşı isteksik ve ishal, diş mi çıkarıyor anlamadm hiç.
İyi olunca bende şu uyku ya ve gece 3mzirmelrine çözüm bulcam inşallah
Bende sallamayi birakmaya calisiyorum:))Eşim de beni suçluyor dio sen başında bırakmadın biz bebeği sallayalim faln bebek o yüzden memeden ayrılmıyor. Evet kendimde suç buluyorum bende keşke biraz sallanmaya alışsa da uyusa ama yok asla uyumaz o şekilde ne ayakta ne beşikte.
İnşallah canım kararlıyım çünkü çok yoruldum ilk kez göğsüm çatladı bide altta üstte 2 diş var bizim gece çok bayıyor onlarda, dişten gibi sizin belirtiler canım , sana da kolay gelsinO kadar iyi anlıyorum ki seni bizde de durum öyle sadece memede uyuyor ve emerken 1 saate yakın emiyor bırakmak uyumak bilmiyor uykusuda çok kısa sürüyor ilk zamanlar 5 6 saat uyurdu şuan imkansız o sattler. Taş çatlasın 2 saat i geçmiyor. İyi anne olmak sürekli emzirmek değil ki onunda rahatı olmalı seninde o şekilde sabırlı ve iyi annelr oluruz diye düşünüyorum. Pes etme, biraz zor olur belki ama düzene girer inanıyorum
Bizimki de 3 gecedir aşırı huysuz, ek gıdaya karşı isteksik ve ishal, diş mi çıkarıyor anlamadm hiç.
İyi olunca bende şu uyku ya ve gece 3mzirmelrine çözüm bulcam inşallah
İnşallah iyi olmuşturCnm senin bebenin kalcasi nasil.oldu?
Yok kızz sallanmalari iyi ya bi başkası da sallayarak uyutabilir en azından. Bazen bi işim oluyor yada ilaç almak zorunda kalıyorum birine bırakıyorum 6 saat bile kalsa gözünden uyku aksa uyumaz sırf kendine eziyet ediyor bebeğim.Bende sallamayi birakmaya calisiyorum:))
Ya istiyorumki kendi kendine uykuya dalmayi ogrensin. Bisi destek olmadan besigine koydugum an uyuyabilecegini anlasin istiyorum ama bakalim 2 gundur sallamadan uyuyor bende basinda bekliyorum:)Yok kızz sallanmalari iyi ya bi başkası da sallayarak uyutabilir en azından. Bazen bi işim oluyor yada ilaç almak zorunda kalıyorum birine bırakıyorum 6 saat bile kalsa gözünden uyku aksa uyumaz sırf kendine eziyet ediyor bebeğim.
Canım gerçekten benim bebek emmeden başka nasıl uyanacağını bilmiyor senin ki de öyle bunu öğretmeden memeden kesene kadar bu düzen değişmez.Eşim de beni suçluyor dio sen başında bırakmadın biz bebeği sallayalim faln bebek o yüzden memeden ayrılmıyor. Evet kendimde suç buluyorum bende keşke biraz sallanmaya alışsa da uyusa ama yok asla uyumaz o şekilde ne ayakta ne beşikte.
Canım küçük ya desteksiz uyku için oda olur ama zamanla acele etme bence senin ki gece sık uyanmıyordu zatenYa istiyorumki kendi kendine uykuya dalmayi ogrensin. Bisi destek olmadan besigine koydugum an uyuyabilecegini anlasin istiyorum ama bakalim 2 gundur sallamadan uyuyor bende basinda bekliyorum:)
Tüm annelerin hayaliYa istiyorumki kendi kendine uykuya dalmayi ogrensin. Bisi destek olmadan besigine koydugum an uyuyabilecegini anlasin istiyorum ama bakalim 2 gundur sallamadan uyuyor bende basinda bekliyorum:)
Allah korusun öyle deme öyle deme memeden kesmeye çok var dahaCanım gerçekten benim bebek emmeden başka nasıl uyanacağını bilmiyor senin ki de öyle bunu öğretmeden memeden kesene kadar bu düzen değişmez.
Yok canım kararlıyım başarırsam sonra sen başlayınca sen de uygularsınTüm annelerin hayaliaslında benim kız ilk 4 ayında oyleydi emzirirdm alır yatağına koyardım gözü açılsa bile ses çıkarmaz biraz oynar yatardı o kadar harikaydı ki anlatamam inşallah başarırsın sonra da bize püf noktalarını ver bizde başaralm şu işi
Allah korusun öyle deme öyle deme memeden kesmeye çok var dahabiraz ağlamalı sancılı geçecek ama değecek inşallah.
Yok bende bıktım bu düzensizlikten ben iyi olmasını bekliyorum. Bide burda bakıyorum da gece yemeden durabilen bebekler var gece emmesini de azalta azalta bitircem İnşallah buna çok umudum yok ama neyse inşallah hepsi halolurYok canım kararlıyım başarırsam sonra sen başlayınca sen de uygularsın
Hangi doktor?canim ben gidiyorum. benimki perinatolog gayet memnunum. biz ekim ya da kasim gibi dogum paketi almistik o zaman 14.200 ödemiştik. yasim 42 iki dusugum var daha once. boyle olunca perinatolog sectik. docent olunca ucreti daha yuksek oluyor.
Cnm.hipermetrop kac bizimki 4.5 tu
Doktor bebeklerin genelinde hipermetrop olur buyuyunce duzelir dedi 1 yasinda tekrar getirin dedi. Kayma cok az var. Gozluk vermedi cnm .bakalım 1 yasinda goturcem duzelme yoksa gozluk verir herhalde.Aynı şekilde 2 numaraya kadar çoğu bebekte olur sizde biraz yüksek dedi doktor. Düzelir dedi ama geçen gün eczaneye girdim göz bandı aldım. Eczacı bizde de aynı sorun var hepimiz gözlüklüyüz. Düzelmiyor dedi.
Zaman gösterecek.
Siz de gözlüğe başladınız di mi?
Kayma var mı peki?
Doktor bebeklerin genelinde hipermetrop olur buyuyunce duzelir dedi 1 yasinda tekrar getirin dedi. Kayma cok az var. Gozluk vermedi cnm .bakalım 1 yasinda goturcem duzelme yoksa gozluk verir herhalde.