- 24 Kasım 2021
- 5.080
- 6.316
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.021
Kızlar uyku konularımdan bıktınız demi vallahi bende çok yoruldum ama yok çözemiyorum 9 aylık olduk nerdeyse ve dün gece göğsüm yara oldu, deniyorum pes ediyorum sonra bişey oluyor gene deniyorum ama yok memede uyumayı bırakamadık, öyle bir hal aldı ki kızlar abartmıyorum yarım saate bir uyanıyor , gündüz iyiyiz memede uyutup yatırıyorum uyuyor alıyorum bazen uyanırsa arada sallıyorum ama gece 9 da yatıyoruz ya 9.30 kalkıyor sallıyoruz geri uyuyor 10 da kesin kalkıyor bazen sadece memede yanında uyumamı istiyor, dönemiyorum kıpırdayamıyorum anında uyanıyor , bugün artık kesin karar verdim , içerde emzirip yatmaya getirip uğraşıyorum gündüz ilk uykusuna 1 saatte geçti ikinci uykusuna 50 dk da geçti, sallıyorum alıyorum pışpışlıyorum asla durmazsa oda değiştirip emzirip tekrar uyumaya yatak odasına getiriyorum 2 sefer uyuttum ama psikolojik olarak bittim çünkü ağlıyor tepki veriyor, iyi bir annelik yapmak istiyorum asla ağlamasın istiyorum ama bu gece uykuları artık beni çok yoruyor kendisi de asla kaliteli uyumuyor ve boynum çok ağrıyor, paylaşmak istedim kızlar inşallah sabredip başarabilirim