- 10 Ağustos 2022
- 2.078
- 3.199
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #3.121
Günaydın canım. Bem de yazayım o zaman. Çok anlamadığım için bilmiyordum. Hep dışardan takip ediyordum buraları1. Sayfada liste var kuzucum
Son adet tarihin
Yaşın
Yaşadığın şehir
Hamile kaşdığındaki kilon
Kaçıncı çocuk
Bu bilgileri yazıyoruz canım
Allah razı olsun canımProblem olmaz canım hayırlı olsun
Üzülme canım demek o zaman hayırlı değilmiş senin için. Benimde geçen yıl gelişimi durdu. Kalp atışı için gittiğimizde öğrendik. Perişan olduk ama elden gelen bişey yok. Allahın takdiri. İnşallah bu yıl kavuşuruz sağlıkla bebişlerimize2018 canım o zaman bir kimyasalım vardıordandır
Çokk geçmiş olsun canım inşallahÜzülme canım demek o zaman hayırlı değilmiş senin için. Benimde geçen yıl gelişimi durdu. Kalp atışı için gittiğimizde öğrendik. Perişan olduk ama elden gelen bişey yok. Allahın takdiri. İnşallah bu yıl kavuşuruz sağlıkla bebişlerimize
Sor doktoruna genelde yerleşme kanaması diyolar ona Kırmızıya dönmediği sürece problem olmaz diyolar.Çokk geçmiş olsun canım inşallahlekelenmem var odan korkuyorum kahverengi az az geliyor
1. Sayfada liste var kuzucum
Son adet tarihin
Yaşın
Yaşadığın şehir
Hamile kaşdığındaki kilon
Kaçıncı çocuk
Bu bilgileri yazıyoruz canım
İnşallah oda normal dedi coraspini içme dedi lekelenme durana kadar sen kullanıyormusun kan sulandırıcıSor doktoruna genelde yerleşme kanaması diyolar ona Kırmızıya dönmediği sürece problem olmaz diyolar.
Evet canım hem coraspin hemde yarım oksapar hergünİnşallah oda normal dedi coraspini içme dedi lekelenme durana kadar sen kullanıyormusun kan sulandırıcı
Bende iki gündür sabahları öyleyim canım basladı artık bendedeKızlar bu gün ilk defa kustum 2 kere arka arkaya ve hala çok kötüyüm rahatlayamadim bir türlü baş ağrım da var ve işteyimherkese hiç midem bulanmiyor benim diyodum sonu bu oldu nazar sizin mide bulantıniz ne durumda?
Maşallah canım hep sağlıkla büyüsünkızlarım dün aksam kesemizi gördük çok şükür . Kalp atışı için 10 gün sonra gelin dediler suanda 4+6 dayım . 10 günden önce gitsem duyamaz mıyız :)
Canim aksine alaturka tuvalet cok daha sağlıklı insan vücudu için, bunla ilgili daha yeni bir şeyler okudum, ileriki haftalarda zor olur mu bilemiyorum tabiArkadaşlar 9. Gün 151 11. Gün 320 değeriyle hamileliğimi öğrendim size bişey sormak istiyorum evimizde klozet yok alaturka tuvalet problem olur mu
Ah geçmiş olsun canım. İnşallah bu süreci rahat atlatırsın. Benim gidip gelmeli mide bulantım var. Kusturcak derecede değil ama iştahsızlık yapıyo bende, içim hep allak bullak. 2 gün yok gibiydi, bugün uyandığımdan beri yine biraz karışıkKızlar bu gün ilk defa kustum 2 kere arka arkaya ve hala çok kötüyüm rahatlayamadim bir türlü baş ağrım da var ve işteyimherkese hiç midem bulanmiyor benim diyodum sonu bu oldu nazar sizin mide bulantıniz ne durumda?
Sanırım hamilelik işte şimdi başlıyorBende iki gündür sabahları öyleyim canım basladı artık bendede
İnşallah canim benim çok teşekkürler hepimiz umarım güzelce atlatır yavrularımız kavuşuruzAh geçmiş olsun canım. İnşallah bu süreci rahat atlatırsın. Benim gidip gelmeli mide bulantım var. Kusturcak derecede değil ama iştahsızlık yapıyo bende, içim hep allak bullak. 2 gün yok gibiydi, bugün uyandığımdan beri yine biraz karışık
aa bilmiyordum folik asitin bi noktada bırakıldığını?Günaydın
Folik asit için doktorundan öneri alabilirsin, 12. Haftada devam edilmiyor sanırım 4 hafta kullanın için alsan yeterli olur
Diş macunu ben geçen haftalarda aldım gebelik için tek bir tane buldum azela ya da azeta olabilirdirek aklımda değil şu an
ben de haftaya gitmeye karar verdim. 2 hafta sonra olmuş oluyor benimde. Ama öylesine bir devlet hastanesinden randevu almıştım asıl kendi doktoruma da bir sonraki hafta gideceğim. Bi arkadaşım ilk 3 ay 2 haftada bir gitsen iyi olur dedi.Kizlar ben 6+1 kalp atışını duyup kan vermiştim, bugün kan sonuçları için gittim , temiz cok şükür ama doktor 2 hafta sonra tekrar görmek istiyorum, ilk dönem gebelik kayıpları cok oluyor dedi , ben en az bi 4 hafta gitmemiz saniyordum, sonra da 11. haftada çağıracağım dedi. A AloeeVeraa S sultansultan90
Heralde öyleymiş canim bende şaşırdım gideriz yapcak bisey yokaa bilmiyordum folik asitin bi noktada bırakıldığını?
sen hangi marka kullanıyorsun folik asit?
ben de haftaya gitmeye karar verdim. 2 hafta sonra olmuş oluyor benimde. Ama öylesine bir devlet hastanesinden randevu almıştım asıl kendi doktoruma da bir sonraki hafta gideceğim. Bi arkadaşım ilk 3 ay 2 haftada bir gitsen iyi olur dedi.
tebrik ederim bebek kaç mm?Kizlaar cok sukur bugun duydum minik kalbini 6+5 deyim bugun hersey yolunda dedi doktorum❤
Normal canım endişelenme. Sen baya erken duymuşsun, tekrar duyup büyümesine gelişimine bakmak istemiştir. Ondan sonra zaten artık 12.haftada gidersin. Endişelencek bi durum yok, normal süreçlerKizlar ben 6+1 kalp atışını duyup kan vermiştim, bugün kan sonuçları için gittim , temiz cok şükür ama doktor 2 hafta sonra tekrar görmek istiyorum, ilk dönem gebelik kayıpları cok oluyor dedi , ben en az bi 4 hafta gitmemiz saniyordum, sonra da 11. haftada çağıracağım dedi. A AloeeVeraa S sultansultan90