- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #3.141
Oh çok şükür maşallah canım, hep sağlıkla büyüsünKizlaar cok sukur bugun duydum minik kalbini 6+5 deyim bugun hersey yolunda dedi doktorum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh çok şükür maşallah canım, hep sağlıkla büyüsünKizlaar cok sukur bugun duydum minik kalbini 6+5 deyim bugun hersey yolunda dedi doktorum ❤
12.haftada bırakılıyo canım folik asit. Sonra kan ve demir ilacı, d vit falan başlıyoaa bilmiyordum folik asitin bi noktada bırakıldığını?
sen hangi marka kullanıyorsun folik asit?
ben de haftaya gitmeye karar verdim. 2 hafta sonra olmuş oluyor benimde. Ama öylesine bir devlet hastanesinden randevu almıştım asıl kendi doktoruma da bir sonraki hafta gideceğim. Bi arkadaşım ilk 3 ay 2 haftada bir gitsen iyi olur dedi.
Kendini sadece keseye hazırla canım, kalp atışı duymama ihtimalin var duymazsan üzülme erken olabilir. O zaman 4-5 gün sonra tekrar gidersin. Ama duyabilirsin de, o zaman harika olurKızlar beni doktorum yarın için çağırmıştı yani 6+0'da. Çok ara bi zamanda çağırdı diye düşünüyorum kese gözükür bebek gözükmezse aşırı kafaya takıcam çünkü. Ama gitmemde lazım ilaçlar kullanıyorum bitiyolar yarın, daha keseyi bile görmedim yarın görücem nasipse. Ama bebek gözükmezse
Bebegi göremezsem yolk sac var mı diye sorucam bakalım, keşke duysam da rahatlasam bi :)Kendini sadece keseye hazırla canım, kalp atışı duymama ihtimalin var duymazsan üzülme erken olabilir. O zaman 4-5 gün sonra tekrar gidersin. Ama duyabilirsin de, o zaman harika olur
Aynen canım yolk sac ı sor o oluşmuş olur büyük ihtimalleBebegi göremezsem yolk sac var mı diye sorucam bakalım, keşke duysam da rahatlasam bi :)
Yok canım burda yaz ben listeye ekliyorumEki Görüntüle 3114115
Günaydın canım. Buradan mı yapılıyor? Ben beceremedim ya. Opps sorunla karşılaştık çıkıyor
Kimisi 6+0da kalp atışı bile duyuyor kimisi keseyi bile göremiyor. Herkesin ki farklı. Bende çok heyecanlıyım daha ilk defa perşembe günü gitcem bende doktora. Aklıma sürekli kötü kötü şeyler geliyor. Dua ediyorum bol bol.Kızlar beni doktorum yarın için çağırmıştı yani 6+0'da. Çok ara bi zamanda çağırdı diye düşünüyorum kese gözükür bebek gözükmezse aşırı kafaya takıcam çünkü. Ama gitmemde lazım ilaçlar kullanıyorum bitiyolar yarın, daha keseyi bile görmedim yarın görücem nasipse. Ama bebek gözükmezse
Benim doktorumda 2 haftada bir çağırıyor kuzucum dert etmeKizlar ben 6+1 kalp atışını duyup kan vermiştim, bugün kan sonuçları için gittim , temiz cok şükür ama doktor 2 hafta sonra tekrar görmek istiyorum, ilk dönem gebelik kayıpları cok oluyor dedi , ben en az bi 4 hafta gitmemiz saniyordum, sonra da 11. haftada çağıracağım dedi. A AloeeVeraa S sultansultan90
Insallah canim hepimizin ❤Oh çok şükür maşallah canım, hep sağlıkla büyüsün
Hadi gözünaydın kuzucum çok sevindimKizlaar cok sukur bugun duydum minik kalbini 6+5 deyim bugun hersey yolunda dedi doktorum ❤
Tesekkur ederim canim ❤ bende aslinda 6+0 da duydum ama biraz zayif demisti devletteki doktor simdi iyiymis cok sukur 8 mm suan bebektebrik ederim bebek kaç mm?
bugün benim de 6+6
kalp atışlarında geçen hafta 6+1 de duymuştum
Cok tesekkur ederim saglikla devam etsin insallah hepimizin ❤Hadi gözünaydın kuzucum çok sevindim
Öğürttürüyo canım mideden reflü olunca asit gibi gelir ya ole fenayım bgn amaSanırım hamilelik işte şimdi başlıyor canlari sagolsun minnoşlarımızın ama mahvoldum kusma da var mı canım sende sadece bulantı mi?
Selamm ben kullanıorm eczacı ıstedıgın zaman kullanabılırsın yemekten once sonra farketmez dedı bana.Kızlar yaa folidoce folik asit kullanan var mı acaba aranızda hem doktor hem eczacı nasıl kullanacağımi söylemedi bende unuttum sormayı siz nasil kullanıyorsnz. Reçete de yemekten önce yazıyor ama ben daha başka bir markayı yemekten sonra alırdım
onlar basit şeyler öğrenilir canım. Yardımcı olacak bi aile büyüğün de varsa senden şanslısı yok. Sevgiyle herşey aşılırEşim diyor dün ee hadi büyüsün artık yaa dimi oda alısverisi atsak fln artık odalarımızı göstersek bir sürü ıvır zıvır varmıs :) o değilde ben daha bebek bezlemeyi bile bilmiyorum napcam
Ben kalp atışını gördüm ilk muayenede, bugün tekrar kontrole gidicem bu sefer sesini de duyarım inşallah gelen bi kanamam benim de hiç olmadı kese altındaki kanama bi iki haftada geçebiliyormuş umarım azalmış olur bugünkü muayenedeBenimde aşılamakla oldu kuzucum 16 Temmuzda yaptı doktor aşılamayı Allah’ın izniyle inşallah sende duyacaksın. Bendede kanama alanı olabilir dedi ufak birleyen gördü olmayadabilir dedi ne olur ne olmaz bir tane iğne vurdu bide sabah akşam Protestan başladı. Ama gelen hiç bir kanamam yok canım
Ne zaman sıkıntıya düşsem hep moral oldunuz iyi ki varsınız kızlar yüzümüz hep beraber gülsün inşallahZorlu yollardan geçiyosun belki ama sonu çok güzel bi yol, bu günler de geçicek. Tabi farklı bir doktor görüşü almakta da fayda var canım
Istan acan bir takviye oldugu icin aksam yemekten sonra icmemi onermisti doktorum canim.Kızlar yaa folidoce folik asit kullanan var mı acaba aranızda hem doktor hem eczacı nasıl kullanacağımi söylemedi bende unuttum sormayı siz nasil kullanıyorsnz. Reçete de yemekten önce yazıyor ama ben daha başka bir markayı yemekten sonra alırdım
Son adet tarihim 07.07.20221. Sayfada liste var kuzucum
Son adet tarihin
Yaşın
Yaşadığın şehir
Hamile kaşdığındaki kilon
Kaçıncı çocuk
Bu bilgileri yazıyoruz canım