- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #3.101
İlerisi için zor olabilir canım şişince karınArkadaşlar 9. Gün 151 11. Gün 320 değeriyle hamileliğimi öğrendim size bişey sormak istiyorum evimizde klozet yok alaturka tuvalet problem olur mu
Hosgeldin canım bende ofisteyim artık cok zor vallamerhaba kızlar
yeni gelenlere tebrikler hayırlı olsun
tatilimi bitirdim, evime döndüm bugün iş başı yaptım
bugün yeni hayatımın ilk günü ilan ettim.
artık sezonu kapatıp bebişe odaklanmanın, beslenmemi düzenlememin, bebiş kitapları okumamın, yeni hayatıma adaptasyonun ilkk günü ilan ettim
birazdan yeni bi kutu folik asit, organik diş macunu vs alışverişi yapıcamm
Günaydıınmerhaba kızlar
artık sezonu kapatıp bebişe odaklanmanın, beslenmemi düzenlememin, bebiş kitapları okumamın, yeni hayatıma adaptasyonun ilkk günü ilan ettim
Şuan için problem olmasında o zamana da yaptırırım inşallahİlerisi için zor olabilir canım şişince karın
dur daha iyi günlerimizHosgeldin canım bende ofisteyim artık cok zor valla
Günaydıın
Yeni hayatının ilk günü hayırlı olsun, artık sağlıkla büyüsün gelsin bebiş
Canım e nabızda kan testi sonucunun aşağısına doğru iyice baktın mı? Bende hemogram erken çıktı baktım baktım yok diğerleri. Sonra aşağıya doğru inince Bi baktım sonradan eklenmiş ama aşağıda kalmış. Hemogram üstte duruyor. İyice aşağılara doğru Bi bak istersen sendeKızlar cuma günü sağlık ocağından kan testi verdim. Bugün diğer sonuçlar e nabızda çıktı ama beta hcg sonucu hala çıkmadı. böyle bir durum yaşayan var mı? Yoksa doktor kanda beta hcg ye bakmayı unutmuş olabilir mi?
Günaydınmerhaba kızlar
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inşallah. Seni diğer sayfalardan hatırlıyorum ama nerden bilemedim. :) Hiçbir şey olmaz merak etme. Ben yarın yazmayı düşünüyordum sayfaya. Seni görünce yazayım dedim. Yarın kalp atışı randevumuz var bizimde bu sefer olacak inşallah.Arkadaşlar 9. Gün 151 11. Gün 320 değeriyle hamileliğimi öğrendim size bişey sormak istiyorum evimizde klozet yok alaturka tuvalet problem olur mu
Lekelenmem vardı yazmıştım bi ara ordan hatırlıyorsundur belki canım hala az az lekelenmem var ama doktorum degerin güzel artmış korkulacak bişey yok dediHayırlı olsun canım. Çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inşallah. Seni diğer sayfalardan hatırlıyorum ama nerden bilemedim. :) Hiçbir şey olmaz merak etme. Ben yarın yazmayı düşünüyordum sayfaya. Seni görünce yazayım dedim. Yarın kalp atışı randevumuz var bizimde bu sefer olacak inşallah.
Yok canım daha eski tüp bebek sayfalarından hatırlıyorum. Keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın inşallah.Lekelenmem vardı yazmıştım bi ara ordan hatırlıyorsundur belki canım hala az az lekelenmem var ama doktorum degerin güzel artmış korkulacak bişey yok dediinşallah benimde 25 inde kese randevum var ve ogün dogum günüm inşallah herşey yolundadır
Maşallahhh çok sevindimmmKıslar Kıslar :)
Ben geldim yaklaşık 3 - 4 gündür yoktum yazdıklarınızı okudum katılmak isteyenleri listeye ekledim bilginiz olsun :)
Size güzel haberlerle geldim 3 gündür vajinal ağrı batma falan oluyordu bugün biraz arttı doktoruma yazdım hemen gel dedi
Korkarak ve ağlayarak doktora gittim ama bide ne görelim bizim pıtırcığın kalbi atıyor kurban olduğumşuan çok mutluyum allah tez zamanda hepinize duyursun sağlıcakla kucaklarımıza alalım
Ben de bilmiyordum doğduğu an bi annelik geliyor hepsini kapacaksin merak etmeEşim diyor dün ee hadi büyüsün artıkyaa dimi oda alısverisi atsak fln artık odalarımızı göstersek bir sürü ıvır zıvır varmıs :) o değilde ben daha bebek bezlemeyi bile bilmiyorum napcam
Ortalama 10 gün sonra daha makul olur henüz çok küçükkızlarım dün aksam kesemizi gördük çok şükür . Kalp atışı için 10 gün sonra gelin dediler suanda 4+6 dayım . 10 günden önce gitsem duyamaz mıyız :)
Hastanede 2 gün kaldımAhahaha sürekli anne güncellemeside yükleniyor desenevayy be
Ben de daha önce tutmamistim hala başkasının yenidogan bebegini tutamıyorum ama kızımı evirip cevirip giydirirken hiç zorlanmadim. O benim hissi oluyor. Zaten anneligin belki en güzel hislerinden biri bu.Heh sende bendensin canım bende yenidoğan bebeklerden korkarım cok minikler bişe olcak sanırım hep ya neyse bu otomatik anne yükleniyormuş ya bakalım nasıl olcaz
Problem olmaz canım hayırlı olsunArkadaşlar 9. Gün 151 11. Gün 320 değeriyle hamileliğimi öğrendim size bişey sormak istiyorum evimizde klozet yok alaturka tuvalet problem olur mu
2018 canım o zaman bir kimyasalım vardıYok canım daha eski tüp bebek sayfalarından hatırlıyorum. Keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın inşallah.