- 16 Haziran 2020
- 4.314
- 9.605
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #3.161
AA cidden mi ben haftaya eşimle gitsem kalp atışı için almaz mi içeriAraştırmada almıyorlar sizden başkasını içeri . Ve asistanlar Falan da oluyor
Günde 1 kez tok karna canım
Tamam canım teşekkür ederim size dün bende tok karna aldımSelamm ben kullanıorm eczacı ıstedıgın zaman kullanabılırsın yemekten once sonra farketmez dedı bana.
Gözümden kaçmasın diye direk aratıyorum. Ama hala gelmedi sonuçCanım e nabızda kan testi sonucunun aşağısına doğru iyice baktın mı? Bende hemogram erken çıktı baktım baktım yok diğerleri. Sonra aşağıya doğru inince Bi baktım sonradan eklenmiş ama aşağıda kalmış. Hemogram üstte duruyor. İyice aşağılara doğru Bi bak istersen sende
Tok ve akşam dikkat edicem Canm teşekkür ederimIstan acan bir takviye oldugu icin aksam yemekten sonra icmemi onermisti doktorum canim.
Ben aksam aliyorum.
Kızlar beni doktorum yarın için çağırmıştı yani 6+0'da. Çok ara bi zamanda çağırdı diye düşünüyorum kese gözükür bebek gözükmezse aşırı kafaya takıcam çünkü. Ama gitmemde lazım ilaçlar kullanıyorum bitiyolar yarın, daha keseyi bile görmedim yarın görücem nasipse. Ama bebek gözükmezse
Canım ben göremedim nasıl yazıyoruz nereye1. Sayfada liste var kuzucum
Son adet tarihin
Yaşın
Yaşadığın şehir
Hamile kaşdığındaki kilon
Kaçıncı çocuk
Bu bilgileri yazıyoruz canım
Gebyfoll kullanıyorum ben bir de sorvagen omega 3 tüketiyorumaa bilmiyordum folik asitin bi noktada bırakıldığını?
sen hangi marka kullanıyorsun folik asit?
ben de haftaya gitmeye karar verdim. 2 hafta sonra olmuş oluyor benimde. Ama öylesine bir devlet hastanesinden randevu almıştım asıl kendi doktoruma da bir sonraki hafta gideceğim. Bi arkadaşım ilk 3 ay 2 haftada bir gitsen iyi olur dedi.
Burası birbirimize destek olmamız için var canımNe zaman sıkıntıya düşsem hep moral oldunuz iyi ki varsınız kızlaryüzümüz hep beraber gülsün inşallah
Keseyi gördükten sonra neden sevinmek için erken olsun kiSelamlar, beni de ekleyebilir misiniz grubaözel mesaj mı atmalıyım buradan mı yazmalıyım bilemedim. Bugün keseyi gördük sonundaaa çok mutluyum sevinmek için erken olduğunu bilmeme rağmen aranızda olmak çook güzel
Yaş 33
İstanbul
Son adet 3 temmuz geç döllenme olduğu için şu an 4 haftalık görünüyor
57 kilo ile başladım
İlk bebeğim olacak kısmetse
Oy maşallah sağlıkla büyüsün, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizMerhabalar kızlar benimde daha çok yeni 4+3hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahkızlar bugün eşimi SMA testi için yolladım.
ilkten eşi hamile olana yapmıyoruz zaten 6 ay sonra çıkıyor çocuk doğar o zamana demişler almamışlar ama ben araştırdığımı ve hakkımızın olduğunu söyle dedim ve geri gitti bu sefer yapmışlar hatta eşi gebe diye not eklemişler çabuk çıksın diye. Hayırlı sonuçlar inşallah
eşim gebe olduğunu söyleyince hemşire aradı beni bize bildirmediniz kayıt açmalıyım dedi. Ben o işi tamamen unutmuştum size de hatırlatayım sağlık ocağına gebe kaydı açtırmayı unutmayınız
Yaş:28 Sat:16 Temmuz Şehir:Van 1. Çocuk Kilo: En son 46 ydiMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
�
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İSİM
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ B BarbieveKen 33 22 Haziran İstanbul 1 58 @Nare196 26 25 Haziran Hatay 1 55@NastenkaAleksey 32 27 Haziran Balıkkesir 1 55@ipti 30 27 Haziran İstanbul 2 82@Mei-chan 30 26 Haziran Mersin 1 67@cankus_ 30 28 Haziran 3 73ejce 32 29 Haziran Bursa 1 43@gebelikyolunda 26 29 Haziran 1 56A AloeeVeraa 30 29 Haziran İzmir 2 60Papatya0593 29 30 Haziran Ankara 1 62@E B R U 26 30 Haziran Bursa 1 55 @Armi2021 30 1 Temmuz 1 65@meva126 29 1 Temmuz Hatay 1 93@Hemsiree2e 28 1 Temmuz Çanakkale 1 82@kayramberamveram 30 2 Temmuz Ankara 4 90@melodit 34 3 Temmuz İstanbul 174@Lelamor 31 4 Temmuz 3 53Rprnn 26 4 Temmuz 1 60@laviniaam 28 4 Temmuz 1 60@sultansultan90 30 4 Temmuz İstanbul 1 60@meltem kececi 27 6 Temmuz 1 68@TurnaBulut 25 5 Temmuz İstanbul 2 53@bshk1993 29 6 TemmuzZonguldak 2 50@Niqu 34 6 Temmuz Tekirdağ 1 57@kertenkelebekim 30 6 Temmuz İstanbul 1 60 25 6 Temmuz Tekirdağ 2 65@manolya2909 26 7 Temmuz Adana 1 60@Anne adayi48 29 7 Temmuz Muğla 1 94@Z e r d e c a l 29 9 Temmuz İstanbul 1 62@Black87 35 17 Temmuz Ankara 2 67
Canım benim geçen yıl bu zamanlar 7 haftalıkta bir düşüğüm oldu, o yüzden çok kaptıramıyorum kendimi. Geçen yıldan beri de kısmet olmadı bir daha gebe kalmak. Bebeği kucağıma alsam yine ya nasip diyeceğim gibiKeseyi gördükten sonra neden sevinmek için erken olsun ki
Nasip olmuş tutunmuş size çok şükür sağlıkla ilerler kucağınıza alırsnz inşallah
Hoşbulduk canım inşallahOy maşallah sağlıkla büyüsün, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Hoş geldiniz aramıza
Hoş geldiniz aramıza, gözünüz aydınSelamlar, beni de ekleyebilir misiniz grubaözel mesaj mı atmalıyım buradan mı yazmalıyım bilemedim. Bugün keseyi gördük sonundaaa çok mutluyum sevinmek için erken olduğunu bilmeme rağmen aranızda olmak çook güzel
Yaş 33
İstanbul
Son adet 3 temmuz geç döllenme olduğu için şu an 4 haftalık görünüyor
57 kilo ile başladım
İlk bebeğim olacak kısmetse
Üzüldüm kaybınız içinCanım benim geçen yıl bu zamanlar 7 haftalıkta bir düşüğüm oldu, o yüzden çok kaptıramıyorum kendimi. Geçen yıldan beri de kısmet olmadı bir daha gebe kalmak. Bebeği kucağıma alsam yine ya nasip diyeceğim gibi
Biz de keseyi gördük ama 6+2 de kanamam oldu biraz doktora gittim bebeği net göremedi. Kalp atışını da net duyamadi. Moralim bozuldu.Keseyi gördükten sonra neden sevinmek için erken olsun ki
Nasip olmuş tutunmuş size çok şükür sağlıkla ilerler kucağınıza alırsnz inşallah