2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar beni doktorum yarın için çağırmıştı yani 6+0'da. Çok ara bi zamanda çağırdı diye düşünüyorum kese gözükür bebek gözükmezse aşırı kafaya takıcam çünkü. Ama gitmemde lazım ilaçlar kullanıyorum bitiyolar yarın, daha keseyi bile görmedim yarın görücem nasipse. Ama bebek gözükmezse

12.haftada bırakılıyo canım folik asit. Sonra kan ve demir ilacı, d vit falan başlıyo

Kendini sadece keseye hazırla canım, kalp atışı duymama ihtimalin var duymazsan üzülme erken olabilir. O zaman 4-5 gün sonra tekrar gidersin. Ama duyabilirsin de, o zaman harika olur

Kendini sadece keseye hazırla canım, kalp atışı duymama ihtimalin var duymazsan üzülme erken olabilir. O zaman 4-5 gün sonra tekrar gidersin. Ama duyabilirsin de, o zaman harika olur
Bebegi göremezsem yolk sac var mı diye sorucam bakalım, keşke duysam da rahatlasam bi :)

Kimisi 6+0da kalp atışı bile duyuyor kimisi keseyi bile göremiyor. Herkesin ki farklı. Bende çok heyecanlıyım daha ilk defa perşembe günü gitcem bende doktora. Aklıma sürekli kötü kötü şeyler geliyor. Dua ediyorum bol bol.

Benim doktorumda 2 haftada bir çağırıyor kuzucum dert etme

Selamm ben kullanıorm eczacı ıstedıgın zaman kullanabılırsın yemekten once sonra farketmez dedı bana.

Eşim diyor dün ee hadi büyüsün artık yaa dimi oda alısverisi atsak fln artık odalarımızı göstersek bir sürü ıvır zıvır varmıs :) o değilde ben daha bebek bezlemeyi bile bilmiyorum napcam
onlar basit şeyler öğrenilir canım. Yardımcı olacak bi aile büyüğün de varsa senden şanslısı yok. Sevgiyle herşey aşılır

Ben kalp atışını gördüm ilk muayenede, bugün tekrar kontrole gidicem bu sefer sesini de duyarım inşallah gelen bi kanamam benim de hiç olmadı kese altındaki kanama bi iki haftada geçebiliyormuş umarım azalmış olur bugünkü muayenede

Zorlu yollardan geçiyosun belki ama sonu çok güzel bi yol, bu günler de geçicek. Tabi farklı bir doktor görüşü almakta da fayda var canım
Ne zaman sıkıntıya düşsem hep moral oldunuz iyi ki varsınız kızlar yüzümüz hep beraber gülsün inşallah

Istan acan bir takviye oldugu icin aksam yemekten sonra icmemi onermisti doktorum canim.
Ben aksam aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…