- 24 Haziran 2017
- 366
- 386
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.281
böyle güm güm bi ses duydun mu canım ben duyamadım çünkü kalbi pıt pıt hareket ediyodu onu gördüm ama net olarakKizlar bende kalp atışını duydum hamdolsun, 6+1 iz bugün, bebek 5 mm dedi, bir sıkıntı yok hamdolsun
merhaba hoşgeldinSelam herkese 150 sayfayı da okudum geldim herkese çok hakimimHepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
Benim sat 11 Temmuz
Beklenen regl tarihinden 5-6 gün önce testte çift çizgi görünce hemen kan verdim.
5 Ağustos beta-hcg 29 çıktı
8 Ağustos beta-hcg 123 çıktı
Doktorum 16 Ağustos için randevu oluşturdu. Gitmeden artışın devamlılığını görebilmek için yarın tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum. Umarım her şey yolunda gider
Dün benimki de 4 mmdiDün akşam benim hesabıma göre 6+2 , doktorun hesabına göre 6+0 da bebegi ve kalp atısını gördük kızlar :)
dinletti de aslında ama cok kücük oldugu için ben bi şey anlamadım.
cok erken görmüş olduk haftaya bi daha gel daha kuvvetli duyalım dedi
öyle dedi ama daha bi süre gitmem kolay kolay :)
sizde durumlar nasıl duyan gören var mı bebişini
benim bebek de 4 mm miş bu arada
Bugün benimki de 5 mm olmuştur 6+2 de bendenKizlar bende kalp atışını duydum hamdolsun, 6+1 iz bugün, bebek 5 mm dedi, bir sıkıntı yok hamdolsun
Ohhhh şükürler olsun kuzumKizlar bende kalp atışını duydum hamdolsun, 6+1 iz bugün, bebek 5 mm dedi, bir sıkıntı yok hamdolsun
dün biriyle çok şiddetli bir tartışma yaşadım ve sinirden çok ağladım umarım başımıza bir iş gelmez
Benimde göğüslerim yumuşadı bende korkuyorum napcaz boyle bilmiyorumKızlar benim sık idrara çıkma belirtim kayboldu internete yazdığımda boş gebeliğin belirtisi olarak gösteriyor((((( yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah öyle değildir
Göğüslerin yumuşaması normal ye biliyorum canım inşallah bişey olmamıştır . Napacaz inan bi fikrim yok ama ben kafayı yemek üzereyimBenimde göğüslerim yumuşadı bende korkuyorum napcaz boyle bilmiyorum
İnternete bakarsak neler neler yazıyor. Hem boş gebelik tekrarlayan birşey değilmiş rahat olKızlar benim sık idrara çıkma belirtim kayboldu internete yazdığımda boş gebeliğin belirtisi olarak gösteriyor((((( yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah öyle değildir
Canim bende hamileliğin en başında vardi daha test bile yapmadan sonra hiç öyle bi belirtim olmadi, lütfen bi belirtiden sonuç çıkarma niye boş gebelik olsunKızlar benim sık idrara çıkma belirtim kayboldu internete yazdığımda boş gebeliğin belirtisi olarak gösteriyor((((( yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah öyle değildir
Aynen benim de bebek haberini vermemden 5 dk sonra Hevesim kursağımda kaldı. Kendimi hiç sakinleştiremedim takmadan edemedim bunu nasıl öğreniceğimi bilmiyorum..Ben de günlerdir yoğun stres altındayım. Çok kötü kalpli düşüncesiz insanlarla uğraştım. Çok ağladım. Hala uğraşıyorum azalmış olsa da. Hevesim kursağımda kaldı. Hamilelik mutluluğunu yaşatmadılar bana. Ama hiçbir şey olmaz bence. Stresten arınmak için iyi düşünmemi sağlayacak kitaplar okumaya başladım. Bebeğimiz için iyi olmak zorundayız. Kimseyi hiçbir şeyi takmamak lazım cidden. Bir şey olmayacak.
Sık idrara çıkmasan nolur kiKızlar benim sık idrara çıkma belirtim kayboldu internete yazdığımda boş gebeliğin belirtisi olarak gösteriyor((((( yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah öyle değildir
Bence bu kadar stres yapacağına bir doktora görünmelisinBenimde göğüslerim yumuşadı bende korkuyorum napcaz boyle bilmiyorum
İnşallah öyledir canımmmİnternete bakarsak neler neler yazıyor. Hem boş gebelik tekrarlayan birşey değilmiş rahat ol
İnşallah olmaz canım daha önce başıma geldiği için çok korkuyorumCanim bende hamileliğin en başında vardi daha test bile yapmadan sonra hiç öyle bi belirtim olmadi, lütfen bi belirtiden sonuç çıkarma niye boş gebelik olsun
Sen keseyi gormusmuydunİnşallah olmaz canım daha önce başıma geldiği için çok korkuyorum(
Evet keseyi gördüm salı günüSen keseyi gormusmuydun
Bak çok şükür, olumsuz birsey olsa doktor derdi,biraz sabret zaten kalp atışını duyar tamamen rahatlarsinEvet keseyi gördüm salı günü
İnşallah canım çok teşekkür ederimBak çok şükür, olumsuz birsey olsa doktor derdi,biraz sabret zaten kalp atışını duyar tamamen rahatlarsin
O derece ileri gitmesine izin verme ben kendimi Allah ömür verdiyse gelcek diye sakinlestiriyorumGöğüslerin yumuşaması normal ye biliyorum canım inşallah bişey olmamıştır . Napacaz inan bi fikrim yok ama ben kafayı yemek üzereyim
Ben de kizimda yasamadim benim de 4. Günüm bugün yemek yaparken zorlaniyorumAy ben oğlumda hiç ne mide bulantısı ne kusma hiçbir şey yaşamadım. Bunda 3.gün sanırım midem ara ara allak bullak oluyo, bazı kokular midemi bulandırıyo. Böyle şu an, kusma aşamasında değilim Allahtan :)