-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.241
Merhaba gezinirken denk geldim. Çiğ köftenin adı eskiden kiymalar çiğden yogurularak yapıldığı için cig köfte olmuş fakat yillarr önce devlet yasak getirdi zehirlenme vakalarından sonra. Dışarıda satılan hiç bir çig koftede et yok o yuzden fiyatida uygun :) bulgur ve baharatlaedan olusuyorBenim çiğköfte yalan olduya bende bütün yasaklı seyleri severim boga burcuyum ztn yemek benim için aşktı işkembe ciğer hepsine elveda
Etsiz yiyorum ben, diğerinde pişmemiş et olduğu için tehlikeli hamileykenŞalgam candır ya yanına bide keske çiğköfte yesek yenmiyor dimi en cok buna üzüldüm ya
Maşallah ,sağlıkla hayırla gelsinSelam herkese 150 sayfayı da okudum geldim herkese çok hakimimHepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
Benim sat 11 Temmuz
Beklenen regl tarihinden 5-6 gün önce testte çift çizgi görünce hemen kan verdim.
5 Ağustos beta-hcg 29 çıktı
8 Ağustos beta-hcg 123 çıktı
Doktorum 16 Ağustos için randevu oluşturdu. Gitmeden artışın devamlılığını görebilmek için yarın tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum. Umarım her şey yolunda gider
Bu takvimler çok ilginç her ikisi de bana kız diyor ama çevremde erkek diyen de var hşsss göreÇin takvimi benim oğlumda tutmadı ya kız diyodu erkek oldu. Rus takvimi tuttu :) şimdi de Çin takvimi erkek, Rus takvimi kız diyo. Ben çok fazla kız hissediyorum :)
Hoş geldiinnSelam herkese 150 sayfayı da okudum geldim herkese çok hakimimHepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
Benim sat 11 Temmuz
Beklenen regl tarihinden 5-6 gün önce testte çift çizgi görünce hemen kan verdim.
5 Ağustos beta-hcg 29 çıktı
8 Ağustos beta-hcg 123 çıktı
Doktorum 16 Ağustos için randevu oluşturdu. Gitmeden artışın devamlılığını görebilmek için yarın tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum. Umarım her şey yolunda gider
Bakalım tutcak mı :)Bu takvimler çok ilginç her ikisi de bana kız diyor ama çevremde erkek diyen de var hşsss göre
Sağlık en önemlisi çok klişe ama gerçekten de öyleBakalım tutcak mı :)
Cok erken canım heves kırmak değil niyetim ama biraz büyümesini beklemek en iyisi ins saglikla kucağına alirsinCok minnos degiller mi ben simdiden biseyler almaya basladim
Biliyorum canim erken oldugunu da insan dayanamiyo ben gebelikten once de almistim biseylerCok erken canım heves kırmak değil niyetim ama biraz büyümesini beklemek en iyisi ins saglikla kucağına alirsin
Tabi ki öyle, daha önemli hiçbir yok. Bunlar işin esprisi. Yeter ki sağlıklı olsunlar hepSağlık en önemlisi çok klişe ama gerçekten de öyle
Tuzlu su ile gargara yapmak iyi gelir ilk üç ay dis tedavisi yapılmıyor maalesef ins inatçı bir şey değildirKızlar ilk kez 20lik diş çıkarıyorum ve diş etim şişmiş sızlıyor ağrı yapıyor tam zamanını buldu
Yaa çok tatlılarCok minnos degiller mi ben simdiden biseyler almaya basladim
Kusarim onu yaparsan ya ama mecburTuzlu su ile gargara yapmak iyi gelir ilk üç ay dis tedavisi yapılmıyor maalesef ins inatçı bir şey değildir
evet ya :) şimdi de bulantı olmadıgı günlerde neden olmadı triplerimiz başlar :)Hepimiz 6. Haftda yamulduk
Geçmiş olsun canım inşallah çok canını yakmaz bu süreçteKızlar ilk kez 20lik diş çıkarıyorum ve diş etim şişmiş sızlıyor ağrı yapıyor tam zamanını buldu
bende 6 da başlıyomuş bunu anlamış oldumAa grubumuzun ilk kusması hayırlı olsunşaka bi yana inşallah çok etkilemez uzun sürmez canım
Denildiği gibi gargara ve çok zorlarsa karanfil yağı alıp sürebilirsin Canm uyuşturuyorKusarim onu yaparsan ya ama mecbur