- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.321
Krem ben de kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Lierac övüyorlar ama bir arkadaşım da katı kakao yağı kullandığını bu sayede hiç çatlamadığını söyledi. 35 kilo almıştı hamileyken , doğumdan kısa süre sonra hepsini verdi ona rağmen hiç çatlağı yok. Sen ne kullanıyorsun ?Benim de ağıriyor benim de göğüslerim küçük ergenlikte büyürken çatlama olmustu şimdi olmasın diye krem sürüyorum gerilen vücudu rahatlatır diye
Herkese benden şalgamŞalgamcılar aksam şalgamlarınızı alın kutlama yapıyoruz ahahah
Canım hamilelikle beraber vücutta yavas yavas insülin direnci oluşuyor. Bu bebeği aç bırakmanı engellemek için vücudun aldığı bir önlem. Sende hızlı sonuç vermiştir muhtemelen zayıfsın. Normal yani insülin direnci sebebiyle muhtemelenBen de şöyle bir durum yaşıyorum ama ne olduğunu bilen var mı kızlar
Sabahları oldukça aç uyanıyorum ama öyle bir açlıkki midem eriyor sanki bütün enerjim çekiliyor ve bayılacak gibi hissediyorum.
Ben sabah açlığı yaşayan bir insan değildim ama bu yaşadığım açlıktan da öte bir durum. Hatta sadece sabahları değil gerçekten çok acıktığım zaman bunu yaşıyorum bıraksalar sanki bayılıcam??
Çatlak aşırı şekilde genetik bir olay canımKrem ben de kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Lierac övüyorlar ama bir arkadaşım da katı kakao yağı kullandığını bu sayede hiç çatlamadığını söyledi. 35 kilo almıştı hamileyken , doğumdan kısa süre sonra hepsini verdi ona rağmen hiç çatlağı yok. Sen ne kullanıyorsun ?
Krem ben de kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Lierac övüyorlar ama bir arkadaşım da katı kakao yağı kullandığını bu sayede hiç çatlamadığını söyledi. 35 kilo almıştı hamileyken , doğumdan kısa süre sonra hepsini verdi ona rağmen hiç çatlağı yok. Sen ne kullanıyorsun ?
Evet kilolu değilim. Normal kilodayım.Canım hamilelikle beraber vücutta yavas yavas insülin direnci oluşuyor. Bu bebeği aç bırakmanı engellemek için vücudun aldığı bir önlem. Sende hızlı sonuç vermiştir muhtemelen zayıfsın. Normal yani insülin direnci sebebiyle muhtemelen
Sen bir de emzirirken gör
YaaaÇatlak aşırı şekilde genetik bir olay canımannen teyzen anneannen catlamissa muhtemelen sen de catlayacaksindir maalesef
Ben güreşçi gibi geziyordum kızımda yaglanmaktan yine de catladim
Emzirmede ki o açlığı bilirim deli gibi tatlı şeyler istiyordu canımCanım hamilelikle beraber vücutta yavas yavas insülin direnci oluşuyor. Bu bebeği aç bırakmanı engellemek için vücudun aldığı bir önlem. Sende hızlı sonuç vermiştir muhtemelen zayıfsın. Normal yani insülin direnci sebebiyle muhtemelen
Sen bir de emzirirken gör
Kızkardeşim geçen ay doğum yaptı o da aynı şeyi söylüyor pahalı kremler alma boşu boşuna tamamen genetik diyo. Annemin çatlakları var doğumdan hatıra. Kardeşimde de oldu muhtemelen benim de olacak. Engelleyemem ama belki azaltabilirim.Çatlak aşırı şekilde genetik bir olay canımannen teyzen anneannen catlamissa muhtemelen sen de catlayacaksindir maalesef
Ben güreşçi gibi geziyordum kızımda yaglanmaktan yine de catladim
Maşallah kuzum çok güzel bi haberKizlar bende kalp atışını duydum hamdolsun, 6+1 iz bugün, bebek 5 mm dedi, bir sıkıntı yok hamdolsun
İnternette yazılanlara takılma canım. Hem belirtilerin bi çoğu gidiyo sonra ara ara yine geliyolarKızlar benim sık idrara çıkma belirtim kayboldu internete yazdığımda boş gebeliğin belirtisi olarak gösteriyor((((( yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inşallah öyle değildir
İçinde yolk sac var gibi, çok net değil ama görünüyo gibi. Boş gebelik değildir yani canım. Doktorun görmüştür görmese söylerEvet keseyi gördüm salı günü
Hayır hayır hamilelikte bu durum zararlı değil merak etmeEvet kilolu değilim. Normal kilodayım.
O kadar şaşırıyorum ki bu düştüğüm duruma.
Yerken dünyaları yemiyorum ama o açlık gelince illa ki bişey yemeliyim gerçekten midem eriyor kelimenin tam anlamı evet erimek.. ben de eriyorum ve bir sinir dalgası geliyor o an yemek yiyemezsem
Şeker hastalığı gibi bir şey değil di mi bu
Çok korkuyorum
Her gebelik farklı oluyo demek. Bakalım nasıl geçircez ilerleyen haftalarıBen de kizimda yasamadim benim de 4. Günüm bugün yemek yaparken zorlaniyorum
Yemedim yemek türüsadece meyve sebze yiyorum çiğ
Ben şuan normal vücut kremi kullanıyorum doktora sormayı düşünüyordum cnmKrem ben de kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Lierac övüyorlar ama bir arkadaşım da katı kakao yağı kullandığını bu sayede hiç çatlamadığını söyledi. 35 kilo almıştı hamileyken , doğumdan kısa süre sonra hepsini verdi ona rağmen hiç çatlağı yok. Sen ne kullanıyorsun ?
Ben lierac kullandım, göbeğim hiç çatlamadı ama kalça ve baldırlarımda hafif çatlaklar var. Yani o kadar işe yaradığını düşünmüyorum. Bu kez bio oil deniycem bakalımYaaasen ne kullanmıştın canım. Lierac öyle övülüyor ki belki de işe yarar diyordum ben göğsüm çatlamaya meyilli benim. Kalçamda zaten var. Bari göğüs göbek çatlak olmasa
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKızlar ben de size katılmış bulunmaktayım. Bugün ilk kez keseyi gördük. 6 hafta civarındaymış. 12 yıl sonra tekrar o heyecanı yaşamak çok değişik