- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.221
Çekmeköy gtr bize çalısır artıkBurda aksam aksam salgam malgam konusmayin susun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekmeköy gtr bize çalısır artıkBurda aksam aksam salgam malgam konusmayin susun
Şalgamın tadını bile bilmemem peki?Burda aksam aksam salgam malgam konusmayin susun
Etsiz çiğ kofte bisiy yapmazki çiğ ya zararlı olurmu kızlar bilen varmı çiğköfte yiyemezmiyiz
Bana zaten çalışıyor da ben Doğanay icmiyorumÇekmeköy gtr bize çalısır artık
Bide bu ete tavuğa çıplak elle tutmamak gerekiyor bana doktorum söylemiştiBenim çiğköfte yalan oldu ya bende bütün yasaklı seyleri severim boga burcuyum ztn yemek benim için aşktı işkembe ciğer hepsine elveda
A a a çok şey kaybettin sen suan of offffŞalgamın tadını bile bilmemem peki?
Canım etli çiğköftede toksoplazma riski var. Etsizde yokBenim çiğköfte yalan oldu ya bende bütün yasaklı seyleri severim boga burcuyum ztn yemek benim için aşktı işkembe ciğer hepsine elveda
Denicem bir ara merak ettim şimdiA a a çok şey kaybettin sen suan of offff
Seven cok seviyorŞalgamın tadını bile bilmemem peki?
Denicem bakalım sevecek miyimSeven cok seviyor
Sevmeyen hic sevmiyor
Şalgam candir bence
Hadi ya bende geçen deri ayıtlıyım derken bayagı içinden geçtim tavugun ama ellerimi cok yıkadım bide limonlada yıkadım sonrada kolonyaladım bildigin ölmüştür heralde bakterilerBide bu ete tavuğa çıplak elle tutmamak gerekiyor bana doktorum söylemişti
Bebeğim çiğ etten yapılan çiğköfteden yemediğin sürece bi şey olmaz. Aynı kısır yer gibi, mercimek köftesi yer gibi. Ama dürüm olarak yersen dışarıdan marulun yeşilliklerin falan iyi yıkanması lazım ona dikkat etmek lazımBenim çiğköfte yalan oldu ya bende bütün yasaklı seyleri severim boga burcuyum ztn yemek benim için aşktı işkembe ciğer hepsine elveda
Yok sen yine de eldiven tak etle tavukla uğraşırkenHadi ya bende geçen deri ayıtlıyım derken bayagı içinden geçtim tavugun ama ellerimi cok yıkadım bide limonlada yıkadım sonrada kolonyaladım bildigin ölmüştür heralde bakteriler
Aaa ayıp ettin, bi iç bağımlısı olŞalgamın tadını bile bilmemem peki?
Yine de eldiven kullanalım canım riske atmayalım zaten onun içinde test yapıyor doktorHadi ya bende geçen deri ayıtlıyım derken bayagı içinden geçtim tavugun ama ellerimi cok yıkadım bide limonlada yıkadım sonrada kolonyaladım bildigin ölmüştür heralde bakteriler
O kadar güzel mi ya neye benziyor tadı off merak ettirdiniz yaaaaAaa ayıp ettin, bi iç bağımlısı ol
Turşu suyunun benzeri canım ya, canın çekmesin kız bak vebal altına girdik durduk yereO kadar güzel mi ya neye benziyor tadı off merak ettirdiniz yaaaa
O zaman mükemmeldir yok yok aşermelere daha çok varTurşu suyunun benzeri canım ya, canın çekmesin kız bak vebal altına girdik durduk yere
Olsun sen yine de bi turşu falan ye hemen :)O zaman mükemmeldir yok yok aşermelere daha çok var