- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #2.201
Ayy benim yanlardan gelen ağrı fena ya gündüz iç çamaşır varken birşey hissetmiyorum da yatarken çıkarınca fenaBende bu da yeni başladı. Bu gebelikte göğüs ağrım hiç yoktu bi kaç gündür ağrıyo, uçlarına deyince acıyo, yanları ağrıyo
Demekki herkeste belirtiler farklı oluyor oğluma hamileyken de hiç bulantım olmadı mesela inşallah bunda da olmazYaa inşallah korktuğun değildir kıyamam ya insan korkar tâbi
Gözünde kararmış demekkidoktor şeker den Uzak durmak lazm demişti senin için iyi oldu diyebiliriz
Aaa cidden mi o zaman kendini tutmaya devam
Elimden geldiğince iç çamaşırı takmıyorum salıyorm ama hiç hassasiyet olsun ağrı olsun hiç bir şey yok bende
Aynen bi de ben tatlı çok aşırı severim, şu an yiyemiyo olmak iyi bana :)Yaa inşallah korktuğun değildir kıyamam ya insan korkar tâbi
Gözünde kararmış demekkidoktor şeker den Uzak durmak lazm demişti senin için iyi oldu diyebiliriz
Aaa cidden mi o zaman kendini tutmaya devam
Elimden geldiğince iç çamaşırı takmıyorum salıyorm ama hiç hassasiyet olsun ağrı olsun hiç bir şey yok bende
Kız bennn geçen şalgam çekti kana kana içtimO değilde aşeren var mıyada gözünde birşeyler kararan
Evet iç çamaşırı varken çok fark edilmiyo da geceleri çıkarınca iyice acıyo. Benim oğlumda çok göğüs ağrım vardı. Bu hiç bi şey, onu daha öğrenmeden anlamıştım göğüslerden bi tuhaflık olduğunu. Bunda daha yeni başladı 2-3 gündürAyy benim yanlardan gelen ağrı fena ya gündüz iç çamaşır varken birşey hissetmiyorum da yatarken çıkarınca fenaoğlumda böyle değildi mesela hatırlıyorum
Kız ben takamam asla dışarda bile 1 saat zor dayanıyorm cok acıyolar özellikle geceleri cok sızlıyoKızlar göğüsleri ağrıyan var mı? Ben yatarken ic çamaşırı çıkarıyorum müthiş ağrıyor yanlardan birde ağırlaşmış gibi hissediyorum
Kuzum teşekkür ederimmmmyaaa ne güzel bi yılll kuzuum çok sevindim yaaa sasa ejce selizay sennnn sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
yeni stalklarken gördüüüüm hayırlı olsunnnn bebikoo
Amanınnn 1 hafta sonra bu kadar şiddetlenirmi acaba bizimde suanlık sabahları öğürmem varBende dün sabah başladı
Memelerim yumusadi dedim 1 saat sonra mide bulantısı basladi. Yemek yaparken kötü oluyorum yiyemedim yemek sadece çiğ sebze meyve yiyebildim
Ben cikaramiyorum çikarirsam uçları tisorte falan surtunce acıyorKızlar göğüsleri ağrıyan var mı? Ben yatarken ic çamaşırı çıkarıyorum müthiş ağrıyor yanlardan birde ağırlaşmış gibi hissediyorum
Benim kizimda hiç yoktu canım iyi düşün iyi olsunAmanınnn 1 hafta sonra bu kadar şiddetlenirmi acaba bizimde suanlık sabahları öğürmem var
Bende takmadan duramam öyle ya gündüzleriKız ben takamam asla dışarda bile 1 saat zor dayanıyorm cok acıyolar özellikle geceleri cok sızlıyo
İnşallah inşallahDemekki herkeste belirtiler farklı oluyor oğluma hamileyken de hiç bulantım olmadı mesela inşallah bunda da olmaz
Ohh afiyet olsunKız bennn geçen şalgam çekti kana kana içtim
Gene canımı çektirdim bak kendi kendimeİnşallah inşallah
Ohh afiyet olsun
Bulantı için içiyordum kızıma hamileyken bide turşu suyuKız bennn geçen şalgam çekti kana kana içtim
Şalgam candır ya yanına bide keske çiğköfte yesek yenmiyor dimi en cok buna üzüldüm yaBulantı için içiyordum kızıma hamileyken bide turşu suyu
İcinde et yoksa yenilir bence yaŞalgam candır ya yanına bide keske çiğköfte yesek yenmiyor dimi en cok buna üzüldüm ya
İcinde et yoksa yenilir bence ya
Boşver biz yine de yemeyelim riske atmayip bende cok severimki çiğ ya zararlı olurmu kızlar bilen varmı çiğköfte yiyemezmiyiz
Burda aksam aksam salgam malgam konusmayin susunŞalgam candır ya yanına bide keske çiğköfte yesek yenmiyor dimi en cok buna üzüldüm ya
Benim çiğköfte yalan olduBoşver biz yine de yemeyelim riske atmayip bende cok severim