- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.941
Seuta canım yaşını yazmamışsın bilgilerinde söyleyebilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar ekledim çok teşekkürler
Burdur 30yas sat 15agustos 2.gebelikYeserenhayallerr noram C CANCAN0033 canım kızlar bilgileri güncelliyorum da şehirlerini yazar mısınz rica etsem?
Kilo 50Burdur 30yas sat 15agustos 2.gebelik
Benim 5 haftayken yani 10 gün önce hafif kahverengi gibi baslayan akintim, sonrasinda pihtili kanamayla kadar devam etti. Son 1-2gündür yok denecek kadar az cok sükür. Ama bu 10 gün neler yasadim anlatilmaz Kese de bebek de yerli yerinde cok sükür. Umarim sizin de hersey yolunda devam eder. Her siddetli kanama düsük demek degilmis onu tecrübe etmis oldum.Hayırli aksamlar arkadaslar aksam üzeri peceteye hafif pembemsi bir leke gelmisti daha sonra hafif acık kirmizi gibi gelince direk doktora acile gittim agrim falan hic yok doktor baktı kese gayet iyi cevresinde kanama bölgesi yok alttan baktogi icin bebisin kalp atisinida gordum birazcik dinletti ama o lekelenmenin nasil oldugunu anlamadık sizlerde böyle birsey olmusmuydu 6 haftayla uyumluymus bebisim
Çok teşekkürlerKilo 50
Yaş 28merhabalar ekledim çok teşekkürler
Sat 6 ağustos olacak bu arada. Teşekkürler.teşekkürler ekliyorum
Bendim o sanırımİyi akşamlar kadın doğum doktoruna muayene olmak için Ankara Etlik Şehir Hastanesini Düşünen bi arkadaş vardı. Bi el kaldırı versin.
canım unutmuşum pardon sat 4 ağostos Kırklareli yaş 33 kilo 78Seuta canım yaşını yazmamışsın bilgilerinde söyleyebilir misin
Evet sendin ama emin olamadım. randevular açılmış bilgin olsun. Ben pazartesi gününe randevu aldım.Bendim o sanırım
Peki 5 haftalıkken kese içinde bebek varmıydı acaba ultrason resminiz varsa atarmısınız benimde 4 gündür aşırı olmasada kanamam var adetime göre 7 haftalık olması gerek ama ultrasonda 5.5 haftalık gözüktügü için doktor kurtajla alalım bebek yok içinde dedi bende aldırmadım devlete gittim progeston verdi 15 gün sonra gel dedi acaba benek oluşur muBenim 5 haftayken yani 10 gün önce hafif kahverengi gibi baslayan akintim, sonrasinda pihtili kanamayla kadar devam etti. Son 1-2gündür yok denecek kadar az cok sükür. Ama bu 10 gün neler yasadim anlatilmaz Kese de bebek de yerli yerinde cok sükür. Umarim sizin de hersey yolunda devam eder. Her siddetli kanama düsük demek degilmis onu tecrübe etmis oldum.
NurseCelline mrb cnm bni de ekler misin 11 ağustos sat Gaziantep yaş 30 2.çocukYeserenhayallerr noram C CANCAN0033 canım kızlar bilgileri güncelliyorum da şehirlerini yazar mısınz rica etsem?
Yaaa çok sevindim bende hemen bakayım çok sağolEvet sendin ama emin olamadım. randevular açılmış bilgin olsun. Ben pazartesi gününe randevu aldım.
Sende saol. Ben “sezin ertürk aksakal”dan aldım randevuyu bakalım nasıl geçecek. Halden anlayan iyi doktorlara denk geliriz inşallah.Yaaa çok sevindim bende hemen bakayım çok sağol