2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kaç hftalıksın canım nasıl oluyor lekelenmelerin
6+4canim benim 5+4degeldi akıntım çok açık bir kahve şeklinde başladı kahve koyulasti 3gun sürdü hapı kullanmanin etkisimi bilmiyorum geçen hafta cumartesidrn beri lekelenme yoktu dün yine açık kahve gibi başladı lavaboda bir iki damla şeklinde oluyor köyü değil rengi salı randevum var bakalım benimde bebek görünmedigi için endiseliyim

Ben progestana dün başladım canım ama hala çok yogun olmasada kanamam var birde dün doktora gittim özeldeki doktor şuan 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi yani yolk kesesi bebek felan yok sadece kese kürtajla alalım dedi aldırmadım devlete gittim baktı beta verdim 4400 5.5 hafta ile uyumlu dedi ama saglıklı gebekik olup olmadıgı belli degil dedi 15 gün bekleyelim dedi ama kasık agrılarım bel agrılarım çok bacaklarıma kadar yayılıyor
Keseyi gördüler mi

6+4canim benim 5+4degeldi akıntım çok açık bir kahve şeklinde başladı kahve koyulasti 3gun sürdü hapı kullanmanin etkisimi bilmiyorum geçen hafta cumartesidrn beri lekelenme yoktu dün yine açık kahve gibi başladı lavaboda bir iki damla şeklinde oluyor köyü değil rengi salı randevum var bakalım benimde bebek görünmedigi için endiseliyim
Adet tarihinle uyumlu mu haftan benim uyumlu degil iki hafta geriden geliyor ondan bebek görünmedi kese var sadece canım benimde kahve başladı sonra açıldı rengi şümdi pembe geliyor dün progestora başladım

Eklentiler

• 984D40D6-8D18-4A21-A776-F7AA4FCD306F.jpeg
    984D40D6-8D18-4A21-A776-F7AA4FCD306F.jpeg
    101,1 KB · Görüntüleme: 38
Adet tarihinle uyumlu mu haftan benim uyumlu degil iki hafta geriden geliyor ondan bebek görünmedi kese var sadece canım benimde kahve başladı sonra açıldı rengi şümdi pembe geliyor dün progestora başladım
Canım pazartesi günü gittiğimde 5+4du yani uyumlu değil heralde hiçbir şey söylemedi doktor bu konuyla ilgili bende anlamadım

Progesteran genelde düsuk onleyici olarak veriliyo ben kizima hamileligjmde kullandjm simdide ogrenir ogrenmez yazdi doktorum bazende rahmi guclendirmek icin veriyoruz dedi
İyi o zaman bende tedirgin oldum doktoruma yazdım. O da vajinal ultrasondan hemen sonra silerken açık kahve az bişey geldi peçeteye onu söylemiştim. O yüzden vermiş. Herhangi bir sorun olduğundan değil dedi. İçim rahatladı. Teşekkür ederim

Gunaydin kizlar.
Ya ben geberiyorum bulantidan bir şey yiyemedigim icin kusma yok ama baya gunu 500-600 kaloriyle kapatiyorum en fazla bu da cok sağlıklı degil bence. Çok fazla kilom var vermek istiyorum tabi bebek de alsin istiyorum. Nasil sekle sokucam kendimi bilemiyorum her şey burnuma berbat kokuyor
benim de koku yüzünden canm bişey istemiyor. bu gidişle yemek yapmak da zorlaşıyo

Herkese merhabalar kızlar grubu sessiz takip edenlerdenim bende.ilk gebeliğim boş gebelikle sonuçlanınca bunda çok heyecan yapmiyim bekliyim dedim ilk defa bugün doktora gittim 6+1 kese bebek kalp atışı hepsini gördük duyduk çok şükür artık kendmi sahalara atabilirim dedim ve buraya yazıyorum🥰 bildiğim kadarıyla grup yöneticimiz banlandı.isterseniz ben yöneticilik yapabilrm ama yoğun çalışıyorum sadece akşamları girebilirim ve listeyi akşamları güncelleyebilrim.sizler de bu konuda yardımcı olursanız bilgi verilirken beni etiketlerseniz bu sormluluğu üstlenebilirim.Ne dersiniz olur mu? Yoksa dha aktif biri mi listeyle ilgilenir? Ve aşağıya miniğimi bırakıyorum
image.jpg

Herkese merhabalar kızlar grubu sessiz takip edenlerdenim bende.ilk gebeliğim boş gebelikle sonuçlanınca bunda çok heyecan yapmiyim bekliyim dedim ilk defa bugün doktora gittim 6+1 kese bebek kalp atışı hepsini gördük duyduk çok şükür artık kendmi sahalara atabilirim dedim ve buraya yazıyorum🥰 bildiğim kadarıyla grup yöneticimiz banlandı.isterseniz ben yöneticilik yapabilrm ama yoğun çalışıyorum sadece akşamları girebilirim ve listeyi akşamları güncelleyebilrim.sizler de bu konuda yardımcı olursanız bilgi verilirken beni etiketlerseniz bu sormluluğu üstlenebilirim.Ne dersiniz olur mu? Yoksa dha aktif biri mi listeyle ilgilenir? Ve aşağıya miniğimi bırakıyorumEki Görüntüle 3138381
Hayirli olsun :KK66: peki doktorunuz bir sonraki randevuyu ne zamana verdi Bende 6+2de kalp sesi gördük ama randevuyu 1 ay sonraya verdi

Kızlar merhaba 💕 10. Haftama giriş yaptım. Artık bulantılarım ve gögüs ağrım azalmaya başladı. Doktorum önlem amaçlı günde bir kere gece yatmadan önce 12.haftaya kadar progestan kullanmamı söyledi. İlacın sersemlik ve uyku gibi yan etkileri olduğu için gece kullan dedi. Ama sanırım yavaş yavaş hamileliğin balayına giriş yapıyorum. İnşallah bebeğim de iyidir, biz artık birbirimize alışmaya başladık. 💕12.haftada ikili test yapıcam dedi.Bebeğimi görmek için her kontrolü zor bekliyorum. 😊

Herkese merhabalar kızlar grubu sessiz takip edenlerdenim bende.ilk gebeliğim boş gebelikle sonuçlanınca bunda çok heyecan yapmiyim bekliyim dedim ilk defa bugün doktora gittim 6+1 kese bebek kalp atışı hepsini gördük duyduk çok şükür artık kendmi sahalara atabilirim dedim ve buraya yazıyorum🥰 bildiğim kadarıyla grup yöneticimiz banlandı.isterseniz ben yöneticilik yapabilrm ama yoğun çalışıyorum sadece akşamları girebilirim ve listeyi akşamları güncelleyebilrim.sizler de bu konuda yardımcı olursanız bilgi verilirken beni etiketlerseniz bu sormluluğu üstlenebilirim.Ne dersiniz olur mu? Yoksa dha aktif biri mi listeyle ilgilenir? Ve aşağıya miniğimi bırakıyorumEki Görüntüle 3138381
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 başka gönüllü çıkmadı sen ol istersen yönetici. 🥰

Ben de bunu merak ediyorum ikinci randevuya 12. Haftada mi gidicez ikili test icin acaba
Beni 2 haftada bir çağırıyo doktorum bu perşembe yine gidicem o zaman ne diyecek bakalım 2. Kızımda da bu doktora gitmiştim çok sık çağıran bi doktor

Selamm,

5+6 dayım ve hamilelik oncesinden itibaren yaklasık 4-5 aydır folik asit içeren multivitamin kullanıyorum. Bugün testte folat değerim ve demir değerlerim yüksek çıktı. Hiç benzer durumu olan var mı? Doktorunuz ne önerdi acaba kızlar

Hayırli aksamlar arkadaslar aksam üzeri peceteye hafif pembemsi bir leke gelmisti daha sonra hafif acık kirmizi gibi gelince direk doktora acile gittim agrim falan hic yok doktor baktı kese gayet iyi cevresinde kanama bölgesi yok alttan baktogi icin bebisin kalp atisinida gordum birazcik dinletti ama o lekelenmenin nasil oldugunu anlamadık sizlerde böyle birsey olmusmuydu 6 haftayla uyumluymus bebisim

X