2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Beni 2 haftada bir çağırıyo doktorum bu perşembe yine gidicem o zaman ne diyecek bakalım 2. Kızımda da bu doktora gitmiştim çok sık çağıran bi doktor
Peki 2 haftada bir çağırdığında ultrasonla kontrol ediyor mu zarari olurmu sık kontrolun benide 1 ay sonraya cagirdi ama icim sinmedi bir doktora daha gitmek istiyorum ama ultrasondan cekindigim icin kalsin bu doktorla devam edeyim dedim🙄

Herkese merhabalar kızlar grubu sessiz takip edenlerdenim bende.ilk gebeliğim boş gebelikle sonuçlanınca bunda çok heyecan yapmiyim bekliyim dedim ilk defa bugün doktora gittim 6+1 kese bebek kalp atışı hepsini gördük duyduk çok şükür artık kendmi sahalara atabilirim dedim ve buraya yazıyorum🥰 bildiğim kadarıyla grup yöneticimiz banlandı.isterseniz ben yöneticilik yapabilrm ama yoğun çalışıyorum sadece akşamları girebilirim ve listeyi akşamları güncelleyebilrim.sizler de bu konuda yardımcı olursanız bilgi verilirken beni etiketlerseniz bu sormluluğu üstlenebilirim.Ne dersiniz olur mu? Yoksa dha aktif biri mi listeyle ilgilenir? Ve aşağıya miniğimi bırakıyorumEki Görüntüle 3138381
Hayırlısı olsun öncelikle gruba sahip çıkan biri çıktı sonunda çok memnun oluruz canım 🥰🥰

Merhaba bugün kalp atışı duyduk 7+0 ız 😍 cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı 😍🥰

Eklentiler

• 71C84F5F-6A52-4FBB-BCB9-F603A49905B8.jpeg
    71C84F5F-6A52-4FBB-BCB9-F603A49905B8.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 58
Hayırli aksamlar arkadaslar aksam üzeri peceteye hafif pembemsi bir leke gelmisti daha sonra hafif acık kirmizi gibi gelince direk doktora acile gittim agrim falan hic yok doktor baktı kese gayet iyi cevresinde kanama bölgesi yok alttan baktogi icin bebisin kalp atisinida gordum birazcik dinletti ama o lekelenmenin nasil oldugunu anlamadık sizlerde böyle birsey olmusmuydu 6 haftayla uyumluymus bebisim
Normalde kaç haftalık olması gerekiyor benimde var 3 gündür kanamam

Hayırli aksamlar arkadaslar aksam üzeri peceteye hafif pembemsi bir leke gelmisti daha sonra hafif acık kirmizi gibi gelince direk doktora acile gittim agrim falan hic yok doktor baktı kese gayet iyi cevresinde kanama bölgesi yok alttan baktogi icin bebisin kalp atisinida gordum birazcik dinletti ama o lekelenmenin nasil oldugunu anlamadık sizlerde böyle birsey olmusmuydu 6 haftayla uyumluymus bebisim
Sali gunu bende de gelmisti canim doktor bu haftalarda normal agir is yaptiysan ya da iliski sonrasi da gelebilirmis

Ftm1 adet olmam gereken tarih 18 eylül
Normalde kaç haftalık olması gerekiyor benimde var 3 gündür kanamam
Bebis 6 haftalik canim 5+1de keseyi ve yolk sacı gördük bebiste cok kucuk dedi bugun gittigimdede bebisi ve kalp atisini gorduk kanama gibidr degil bilrmedik

Son adet tarihi 23 agustos 5+5haftalık 2 cocuk kocaeli 38 yasima girecegim

Selamm,

5+6 dayım ve hamilelik oncesinden itibaren yaklasık 4-5 aydır folik asit içeren multivitamin kullanıyorum. Bugün testte folat değerim ve demir değerlerim yüksek çıktı. Hiç benzer durumu olan var mı? Doktorunuz ne önerdi acaba kızlar
Ben de öncesinde folikasit kullandığım için folat değerim yüksek çıkmıştı. Doktor bir şey söylemedi ama ben folikasiti 2 - 3 günde bir kullamaya başladım. Haftaya kontrolüm var o zaman doktora danışacağım.

X