- 30 Mayıs 2015
- 4.705
- 10.696
- 33
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.561
dün benimki de aynıydı. annemler gazı var dediler ama dün 4 defa kaka yaptı bilmiyorum yaaa. bana gaz değil gibi gelmişti. memedeyken ağlayıp çırpınmalar falan oldu. bi türlü emziremedim en son pilates topunda zıplayarak emzirdim resmen uçuyordukPeki şu sıralar nasıl? Bizim gündüz uyku süresi çok azaldı yarım saat uyuyor uyanıyor ve sürekli dudak büzüp ağlıyor kucakta susuyor özellikle akşamları. Uyandıktan sonra da dudak büzüp ağlıyor. Atak dönemine girdik galiba
ay benimki de 8. hafta atağı mı oluyor yoksa12. Hafta atapı hayırlı olsunşükğrler oksun biz de atak haftasındayız ama ilginç bir şekilde sakin. Acaba diyorum acısını başka şekilde mi çıkaracak.
Canım seninki 8 haftalık mı? Ben daha büyük sanıyordum. 8 hafta atağı berbat bir şey ya. Sling ve kanguru. Full böyle geçti. 7. Haftada başladı. 2 hafta sürdü.ay benimki de 8. hafta atağı mı oluyor yoksa
evet canım 58 günlük bugünCanım seninki 8 haftalık mı? Ben daha büyük sanıyordum. 8 hafta atağı berbat bir şey ya. Sling ve kanguru. Full böyle geçti. 7. Haftada başladı. 2 hafta sürdü.
Benim de öyle çok sinirim bozuluyor. Eşim terin kokmuyor senin derdi gerçekten de öyleydi terlesem de kokmazdım. Şimdi koktuğumu söylüyor normal mi bilmiyorum hala böyle olmasıkızlar bu lohusa terlemesi/ ter kokusu ne zaman geçiyor? 40tan sonra geçer diye düşünmüştüm. önceden hiç kokmazdım kendimi çok kötü hissediyorumyoksa bende kalıcı mı oldu acaba
ay gerçekten aynıBenim de öyle çok sinirim bozuluyor. Eşim terin kokmuyor senin derdi gerçekten de öyleydi terlesem de kokmazdım. Şimdi koktuğumu söylüyor normal mi bilmiyorum hala böyle olması
Uyku süresinde sıcaklarında etkili olduğunu düşünüyorum. Gündüz 11 e kadar serin olduğundan 2 uyku yapıyor ama öğleden sonra zar zor uyutuyorum. Sabah ilk uykusunu kanguruya alıyorum öyle uyuyor. Diğerinde uyku sinyali verince ya kucağıma yada yatak anakıcağına götürüp 30-40 dk uyuması için uğraşıyorumPeki şu sıralar nasıl? Bizim gündüz uyku süresi çok azaldı yarım saat uyuyor uyanıyor ve sürekli dudak büzüp ağlıyor kucakta susuyor özellikle akşamları. Uyandıktan sonra da dudak büzüp ağlıyor. Atak dönemine girdik galiba
Benim kızımında hep sıvı sürekli ishal mi acaba diyorum sadece anne sütü alıyor ve sesli şekilde kaka yapıyor bir kaç kere resmen köpüklü kaka yaptı tam bezi değiştirirken gördüm. Son iki gündür resmen su gibi yapıyor bazı günler düzeliyor pütürlü yapıyor ama genelde sıvı71 günlük olduk kızlar biz. Ama. Doğdu doğalı hep kakası sıvı oğlumun. Yani pütürlü değil anne sütü ve mama. Alıyor arada. Neden böle sizin bebekleriniz de mi sıvı yapıyor yoksa katı mı
Benim bebeğimin de sıvı ishal olduğunu düşünüp 2 ay kontrolünde doktora söyledim ve mukuslu ayrıca kakası, doktor kaka ve İdrar testi istedi bol lökösit ve gizli kan yazıyor sonuçta bakalım 2 gün sonra götüreceğiz sonuçları.71 günlük olduk kızlar biz. Ama. Doğdu doğalı hep kakası sıvı oğlumun. Yani pütürlü değil anne sütü ve mama. Alıyor arada. Neden böle sizin bebekleriniz de mi sıvı yapıyor yoksa katı mı
Benim bebeğimde öyle baya sesli yapıyor ve günde 4-5 kere yapıyor. Mukusta var bezende daha pütürlüBenim kızımında hep sıvı sürekli ishal mi acaba diyorum sadece anne sütü alıyor ve sesli şekilde kaka yapıyor bir kaç kere resmen köpüklü kaka yaptı tam bezi değiştirirken gördüm. Son iki gündür resmen su gibi yapıyor bazı günler düzeliyor pütürlü yapıyor ama genelde sıvı
Bende doktorumuza söyleyeyim belki test isterBenim bebeğimin de sıvı ishal olduğunu düşünüp 2 ay kontrolünde doktora söyledim ve mukuslu ayrıca kakası, doktor kaka ve İdrar testi istedi bol lökösit ve gizli kan yazıyor sonuçta bakalım 2 gün sonra götüreceğiz sonuçları.
Zeytin yağına az karbonat ekleyin banyodan yarım saat önce sürün banyodan önce de ince dişli tarakla tarayın banyosunu yaptırın hemen yumuşuyor geçiyor. Bir de ben hep mustela şampuan kullandım çocuklarıma çok memnunum deneyin isterseniz.kızlar günaydın
oğlumun kafasında 3-4 gündür kepek gibi döküntüler var. derisi soyuluyor. ne yapmalıyım
çok teşekkür ederim zeytinyağını tek sürdüm birkaç gün içinde azaldıZeytin yağına az karbonat ekleyin banyodan yarım saat önce sürün banyodan önce de ince dişli tarakla tarayın banyosunu yaptırın hemen yumuşuyor geçiyor. Bir de ben hep mustela şampuan kullandım çocuklarıma çok memnunum deneyin isterseniz.
Kızım kafasında da kepek gibi beyaz taneler var. Kafa derisinde yer yer sarı pütürler var. Chicco şampuan kullanıyorum. Dün banyodan sonra ince uçlu tarak ile geriye doğru taradım. Bugün kepek gibi olan şeyler yok. Bir kaç yıkıma tarama işleminden sonra yine devam ederse zeytinyağı deneyebilirim.
Bir kaç gündür saçı dökülüyor. Aynı diğer annelerin yazdığı gibi oluyor. Yatağında bir kaç tel buluyorum.
Bez olarak molfix mavi paketi kullanıyorum. Çiş ya da kaka taşırmadı. Ancak derisinde lastik izleri oluyor. Bu izler bütün bezlerde olur mu?
Yarın rota aşısı yaptıracağız. Ücreti 1395 TL.
Gündüz molfix mavi 3 numara, gece pure soft 3 numara kullanıyorum. Pure soft çıkarırken iz olmuyor. Mavi pakettekini değiştirirken izler görüyorum.Bezi kaç numara kullanıyorsunuz ,iz olmuyor kızımda 3 numaraya geçtik Molfix pure soft kullanıyorum.
Testte gizli kan ve lökösit çıktı doktor süt Ürünleri alerjisi olabileceğini söyleyip diyet yapmamı söyledi, peynir, yoğurt, kefir, lor, tereyağ vb ve dana eti yememeliymişim bunun yanı sıra da 10 gün antibiyotik kullanacağız, ben gaz yüzünden huzursuz olduğunu düşünüyordum, aşırı kıpırdanma hali bu yüzdenmiş uykusunda hep homurdanıyor, gaz damlası kullanıyorduk bol miktarda gazdan sonra dahi huzursuzdu, bu gibi bi durum yaşayan oldu mu diyetten sonra fark oluyor mu gerçekten?Benim bebeğimde öyle baya sesli yapıyor ve günde 4-5 kere yapıyor. Mukusta var bezende daha pütürlü
Bende doktorumuza söyleyeyim belki test ister
.
Mavi molfix aşırı iz yapıyor yani safece bacakta değil çocuğun arasında da katlanan her detayın izi oluyor. Ben hiç beğenmedim o anlamda ama emicilik koku hapsi vs o anlamda iyi de o parayı mavi molfixe verene kadar önleme veririm. Önlemi bayaa beğendim. Sadece gösterge çizgisi yok büyük eksiklik. Minies denedim. Kağıt gibi ama taşırma yapmadı. Bebeğim de rahatsız olmadı. Minies bence parasını haketmiyor. Daha ucuz olmalı. Şimdi baby turco deniyorum yeni açtım paketi. Sonrasında pure baby varç sonra da moşfix pure soft var.Gündüz molfix mavi 3 numara, gece pure soft 3 numara kullanıyorum. Pure soft çıkarırken iz olmuyor. Mavi pakettekini değiştirirken izler görüyorum.
Bu durumda mavi paketli bezde sıkıntı var, değil mi?
S Sentinus17 pure baby denedin mi? Denediğin zaman tecrüben yazar mısın