- 11 Temmuz 2018
- 760
- 788
- 29
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.521
Gazını yapıyor. Patır patır atıyor da kakada takıldı. 12. Haftaya tam olarak bugün giriş yapmışız. Sanırım atak kriziyle kabızlığı karıştırdım. 3 4 gün kakasını yapmayınca tedirgin oldum ama mama kullanıp 3 4 gün kaka yapmama olabiliyormuş. Çok ilginç. Sabah yaptığına göre bu saatten sonrasını atak krizi olarak kabul ediyorum.İlk kızımda mama kullanmıştik ama ölçüye göre neyse onu kullan canım fazla su koymak bile alması gerekenden az mama almış olur.zeytinyağını kullanırdım ben de hatta tatlı badem yagı da vermiştik onu verince on dk demeden rahatliyordu.Kaka yapamayınca ağrı olmazmış gazdan dolayı ağrı olduğu için ağlarmis bu arada dün bir Dr paylaşımda denk geldi
Kabız olunca 5 ml fazla su koyun demiş doktorlar. Bazen eşim kilosunu alsın diye bakıyorum dolu dolu koyuyor. Aslında pratikte olması gereken silme koymak.İlk kızımda mama kullanmıştik ama ölçüye göre neyse onu kullan canım fazla su koymak bile alması gerekenden az mama almış olur.zeytinyağını kullanırdım ben de hatta tatlı badem yagı da vermiştik onu verince on dk demeden rahatliyordu.Kaka yapamayınca ağrı olmazmış gazdan dolayı ağrı olduğu için ağlarmis bu arada dün bir Dr paylaşımda denk geldi
Kesfetimize aynı seyler düşüyor
Çok tşk ederim şükür birşey çıkmadı sadece anne sütü ile besliyorum evet süt balgamı diye birşey duydum bende doktor birşeyi yok dediYazalı baya olmuş inşallah önemli bişey çıkmamıştır. Ben de oğlumda yaşamıştım bu durumu 4 aya kadar sanırım. Anne sütü alan bebeklerde süt balgamı olurmuş ve hırıltı gibi ses gelirmiş göğüsten öğrenince rahatlamıştım ben de. Belki sizin bebeğinizde de bundandır.
Benim kızım 53 doğdu 2. Ayda 59 cm. Persentilde %50yi yakalıyorsa sorun yok diyorlar. Sıkıntı olsa kontrolde doktor söyler. Her çocuğun gelişimi farklı başkalarıyla kıyaslayıp canınızı sıkmayın.
Konak olabilir mi canımkızlar günaydın
oğlumun kafasında 3-4 gündür kepek gibi döküntüler var. derisi soyuluyor. ne yapmalıyım
evett sanırım öyle kırmızı değil derisi soyuluyor sadece başının üst kısmında varKonak olabilir mi canım
Anne sütü alan bebeklerde olurmuş bu. Arkadaşımın çocuğunda inatçı konak olmuş. O dedi ki tek çareyi zeytinyağında kantaron yağında buldum dedi.evett sanırım öyle kırmızı değil derisi soyuluyor sadece başının üst kısmında varbiraz yıkarken taradım falan geçer diye ama iyice arttı. yeşil sabun kullanıyordum ya ben, o mu yaptı acaba dedim şampuana geçtim yine aynı günlerdir var
bir iki günAnne sütü alan bebeklerde olurmuş bu. Arkadaşımın çocuğunda inatçı konak olmuş. O dedi ki tek çareyi zeytinyağında kantaron yağında buldum dedi.
Bebiş iyi dün akşam yıkadık bir kaka yaptı aboovbir iki günyağı denedim iyice kabuklandı sanırım iyileşecek ay inşallah inatçı değildir. bir de kantaron deneyeyim sağol canım sen nasılsın bebiş nasıl
bu da bir atak dönemi mi acaba? ne zamandır var 10 güne kadar sorun değil diyorlar ama bizler işte. hem bebiş de rahatsız oluyordurBebiş iyi dün akşam yıkadık bir kaka yaptı aboovhuzursuz değil ama bu kabızlığı çok takıyorum kafaya artık 3 aylığa giriş yapıyoruz. Haftaya randevu alacam. Adam en son bana şu çocuğun kakasını bi sal demişti. İnşallah kızmaz gene
Benimki emmiyor ya mamalar da kabızlık oluyor. Aslında bu ay için birisi şey yazmış. Bebekler ıkınmayı öğrendiği için kaka yapmada ya da gaz çıkarmada zorlanıyor demiş. Poposuna ara ara vazelin sürüyorum çünkü ıkınıyor farkediyorum onu. Vazelin sürünce rahatladı. Poposu da çatlamazmış bu sayede.bu da bir atak dönemi mi acaba? ne zamandır var 10 güne kadar sorun değil diyorlar ama bizler işte. hem bebiş de rahatsız oluyordur
Mustelanin konak için şampuanı ise yarıyormus baya araştırın isterseniz sizdeevett sanırım öyle kırmızı değil derisi soyuluyor sadece başının üst kısmında varbiraz yıkarken taradım falan geçer diye ama iyice arttı. yeşil sabun kullanıyordum ya ben, o mu yaptı acaba dedim şampuana geçtim yine aynı günlerdir var
Bizde de oldu dün banyodan yarım saat önce zeytinyağı yaptım sonra ince dişli tarak ile geriye doğru taradım hemen geliyor zaten tarağa.oldukca böyle yap geçiyorevett sanırım öyle kırmızı değil derisi soyuluyor sadece başının üst kısmında varbiraz yıkarken taradım falan geçer diye ama iyice arttı. yeşil sabun kullanıyordum ya ben, o mu yaptı acaba dedim şampuana geçtim yine aynı günlerdir var