- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.541
İlk kızım anne sütünü çok az aldı sonra mamaya geçtik .çoğunu denemisizdir.En iyi gelen golden goat olmuştu.Keci sütlüAptamil prosyneodan çok memnun kalan var ama değiştirenler de hep kabızlık sorunundan değiştirmiş. Yani Aptamil mamalarını insanlar hep kabızlık sebebiyle bırakmış. Sma almış ya da bebelac almış. Bakalım bir konuşayım. Doktor ne diyecek
O mamayı da gördüm. Bakalım büyük ihtimal biz de değiştireceğiz. Doktor ne önerecek acabaİlk kızım anne sütünü çok az aldı sonra mamaya geçtik .çoğunu denemisizdir.En iyi gelen golden goat olmuştu.Keci sütlü
Saç dökülmesi normal,konak bizde de var evet ama zeytinyağı ile geçirdim benKızlar bebeğimin saçı ve tüyleri dökülüyor, çarşaf bildiğin kıl içinde, kafasına iyice baktım yerlerine yeni saçlar çıkıyor ay bide konak oluşumu başlamış, sizde de var mı bu sorunlar ?
Ana saç dökülür yeni saç. Çıkar canım bizim de heryeri saç dolu hatta bazen saçını çekiyor bakıyom eli saç doluKızlar bebeğimin saçı ve tüyleri dökülüyor, çarşaf bildiğin kıl içinde, kafasına iyice baktım yerlerine yeni saçlar çıkıyor ay bide konak oluşumu başlamış, sizde de var mı bu sorunlar ?
benimki de çok sıvı. günde 4 defa yapıyor. bazen o kadar sıvı ki çiş gibi taşıyor71 günlük olduk kızlar biz. Ama. Doğdu doğalı hep kakası sıvı oğlumun. Yani pütürlü değil anne sütü ve mama. Alıyor arada. Neden böle sizin bebekleriniz de mi sıvı yapıyor yoksa katı mı
Benim bebeğim de 83 günlük hala sıvı yapıyor71 günlük olduk kızlar biz. Ama. Doğdu doğalı hep kakası sıvı oğlumun. Yani pütürlü değil anne sütü ve mama. Alıyor arada. Neden böle sizin bebekleriniz de mi sıvı yapıyor yoksa katı mı
Daha sıvı yapmaları normal, aşırı kabızlık durumu yoksa ek gıdaya gecince katılaşır71 günlük olduk kızlar biz. Ama. Doğdu doğalı hep kakası sıvı oğlumun. Yani pütürlü değil anne sütü ve mama. Alıyor arada. Neden böle sizin bebekleriniz de mi sıvı yapıyor yoksa katı mı
Geçmeyen inatçı konaklar egzama alerji de olabiliyor. Banyodan önce yap sürüp bekletiyorsunuz kafasında tarayıp yıkıyorsunuz.Anne sütü alan bebeklerde olurmuş bu. Arkadaşımın çocuğunda inatçı konak olmuş. O dedi ki tek çareyi zeytinyağında kantaron yağında buldum dedi.
Baby me e bebek markasıkızlar hangi şampuanı kullanıyorsunuz bebeğimdeki konak sebebiyle şampuanı değiştirmeye karar verdim
92. Gün daha bir iki gündür dokunmaya çalışıyor sadece bizimkide bilinçli tutmuyorKızlar 80 günlük kızım henüz oyuncakları bilinçli kavramıyor, sizin ki nasıl?
82 günlüğüz biz de aynı daha bilinçli tutma yok .Kızlar 80 günlük kızım henüz oyuncakları bilinçli kavramıyor, sizin ki nasıl?
Bizde 3 aylık olacağız 1 haftaya zaten 3 aya kadar ellerini yeni açmaya başlıyorlar. Kavrama yok. Kartları takip ettiriyorum. Babası ve beni arada takip ediyor. Onunla konuşunca gülmeye başladıKızlar 80 günlük kızım henüz oyuncakları bilinçli kavramıyor, sizin ki nasıl?
Peki şu sıralar nasıl? Bizim gündüz uyku süresi çok azaldı yarım saat uyuyor uyanıyor ve sürekli dudak büzüp ağlıyor kucakta susuyor özellikle akşamları. Uyandıktan sonra da dudak büzüp ağlıyor. Atak dönemine girdik galibaBizde 3 aylık olacağız 1 haftaya zaten 3 aya kadar ellerini yeni açmaya başlıyorlar. Kavrama yok. Kartları takip ettiriyorum. Babası ve beni arada takip ediyor. Onunla konuşunca gülmeye başladı
12. Hafta atapı hayırlı olsunPeki şu sıralar nasıl? Bizim gündüz uyku süresi çok azaldı yarım saat uyuyor uyanıyor ve sürekli dudak büzüp ağlıyor kucakta susuyor özellikle akşamları. Uyandıktan sonra da dudak büzüp ağlıyor. Atak dönemine girdik galiba