-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.481
Bende öyle düşünüyorum yemesen hemen sütüm etkileniyorLohusalık döneminde uykusuzluktan galiba kilo vermiştim şimdi hepsini geri aldımacayip açlık oluyor bende de.Ama bi 4-5 aylık olana kadar diyet vs yapmam sonrası Allah kerim
Benimki de dunden beri ayni canim 12 haftalik olcak onumuzdeki ctesi gunduz uykulaei mahvoldu aglayip duruyor iki gundur gecemiyo uykuya ki pispisla uyuyan bi bebekti saati saatineKızlar oğlum haftaya 3 aylık oluyor bir haftadır aşırı yoruldum gündüz hiç uyku uyumuyor yatağa birlikte yatıyoruz meme agzındayken hemen gidiyor gözleri ama memeyi bırakmasıyla uyanması bir oluyor istiyorki memem sürekli ağzında dursun bu seferde karnı ağrıyor emziğe alıstırmaya çakışıyorum 7 8 tane Farklı markanın emziğini aldım ama öğürüyor yada çiğnemeye calısıyor asla emmiyor bu durumu yaşayan ve çözebilen varmı aranızda
Osman gonulal’in youtube’daki videosuna gore 4. Ay ile birlikte uyku sorunlari baslar diyordu ve bu bir iki hafta surermis. Belki sizinkide bu evreye girmistirBenimki de dunden beri ayni canim 12 haftalik olcak onumuzdeki ctesi gunduz uykulaei mahvoldu aglayip duruyor iki gundur gecemiyo uykuya ki pispisla uyuyan bi bebekti saati saatine1 haftaya gecer diye umuyorum belki uyku saatini azaltiyordur
Benim kiz 3 aylik yeni olcak ya 3 ay dolu dolu oluyor yani onumuDeki ay sanirim o uyku gerilemesi.12. Hafta buyume atagindaymis suan sanirim huy degistrcek yineOsman gonulal’in youtube’daki videosuna gore 4. Ay ile birlikte uyku sorunlari baslar diyordu ve bu bir iki hafta surermis. Belki sizinkide bu evreye girmistir
Emzikler damaklı mı damaksız mı kiraz emzik mi? Mesela bizim kız kiraz emzikte kustu. Philipsinkiler kiraz. Mamajoonun emziğine baktım. Damaklı ama ucu fazla büyüktü. En güzeli wee baby oldu. Onun da kelebek olanları.Kızlar oğlum haftaya 3 aylık oluyor bir haftadır aşırı yoruldum gündüz hiç uyku uyumuyor yatağa birlikte yatıyoruz meme agzındayken hemen gidiyor gözleri ama memeyi bırakmasıyla uyanması bir oluyor istiyorki memem sürekli ağzında dursun bu seferde karnı ağrıyor emziğe alıstırmaya çakışıyorum 7 8 tane Farklı markanın emziğini aldım ama öğürüyor yada çiğnemeye calısıyor asla emmiyor bu durumu yaşayan ve çözebilen varmı aranızda
Önce chicco nun tam plastik damaklı olanını almıştım sonra ağzında büyük mü duruyor diye mamajoo ikili set damaklı aldım olmadı wee bin bibs gibi duranı vardı kauçuk damaksız onu aldım olmadı gene wee damaklı aldım tekrar olmadı eşime bakkal emziği buldurdum onu hiç almadı en son e bebekte avent kalmadığı için tommee tippee diye bi marka ikili aldım oda olmadı ucuna şekerli suda sürdüm hatta reçel bile uykusunda alıstırmayada çalıştım tutmayan tutmuyo diyerek pes ettim artıkEmzikler damaklı mı damaksız mı kiraz emzik mi? Mesela bizim kız kiraz emzikte kustu. Philipsinkiler kiraz. Mamajoonun emziğine baktım. Damaklı ama ucu fazla büyüktü. En güzeli wee baby oldu. Onun da kelebek olanları.
Ay Allahım inşallah huy olarak kalmasın üstlerinde çok zor bu sıcaklarda çok bunaltıyorBenimki de dunden beri ayni canim 12 haftalik olcak onumuzdeki ctesi gunduz uykulaei mahvoldu aglayip duruyor iki gundur gecemiyo uykuya ki pispisla uyuyan bi bebekti saati saatine1 haftaya gecer diye umuyorum belki uyku saatini azaltiyordur
İnşallah dediğiniz gibi olur ve düzelir akşam 8 olduğunda bayılıyor artık uykusuzluğundan 12 de uyanmadan emziriyorum sabah 5 e kadar deliksiz uyuyor ama yok bacım gündüz gözünü kırpmıyor imreniyorum düzen oturtabilen annelereCanım 12. Hafta atağını araştırmanı tavsiye ederim. Bazen bebekler 1 hafta önce girebiliyor atağa. Mesela 8. Hafta atağına biz 7. Haftada girdik. 2 hafta sürdü. Çileydi. Hep slingdeydi. İnanki 2 hafta bitti. Valla düzeldi. Çok enteresan.
Bizim kız öğlene doğru uyanıyor beraber uyuyoruzİnşallah dediğiniz gibi olur ve düzelir akşam 8 olduğunda bayılıyor artık uykusuzluğundan 12 de uyanmadan emziriyorum sabah 5 e kadar deliksiz uyuyor ama yok bacım gündüz gözünü kırpmıyor imreniyorum düzen oturtabilen annelere
Cok sukur gece uyuyo ya gece otursaydi oyle dusunİnşallah dediğiniz gibi olur ve düzelir akşam 8 olduğunda bayılıyor artık uykusuzluğundan 12 de uyanmadan emziriyorum sabah 5 e kadar deliksiz uyuyor ama yok bacım gündüz gözünü kırpmıyor imreniyorum düzen oturtabilen annelere
Çok şükür evet gece uyuyorCok sukur gece uyuyo ya gece otursaydi oyle dusungunduz yine oyle boyle zaman geciyo
Siz böyle yazınca acaba gece uykusuna erken geçtiği içinmi gündüz uyumuyor benimki diye düşündüm olabilirmi acabaBizim kız öğlene doğru uyanıyor beraber uyuyoruzÇünkü gece uykusuna 10 gibi geçiyor. O yüzden sabah 4-7-11 gibi emiyor pek ara vermeden devam ediyor uykusuna. Sonra uyanıyor 1-1,5 saat ayık tekrar uyuyor akşam 10 a kadar böyle uyuyor uyanıyor sürekli. En uzun gündüz uykusu 2,5 saat kadar genelde 1,5 saat uyuyor. Bu bir düzen mi bilmiyorum
Kahvemi yapıp balkonda rahat rahat içmeyi özledim.Çok şükür evet gece uyuyorAma annemle Farklı sehirdeyiz kv gelip hiç bakmaz ben götürürsem çocuğu görüyor eşimde sabit hep gündüz çalışıyor oyuzden bazen gündüz hem ev hem yemek hem bebek çok yoruyor gün içinde 1 saat bari vakit ayırmak istiyorum bazen kendime
Benim bebeğim 9da uyuyup gece emmek için arada uyanıyor ve en son sabah en geç 7.30da uyanıyor bende sizin gibi acaba erken mi uyutuyorum dedim 2 gece 10.30a kadar inatla ayık tuttum ama sonuç değişmedi yine en geç 7.30da uyandı. Zaten 9da uyumasına da ben alıştırmadım kendi öyle seçmişti, sanırım uyuttuğumuz zamanla alakası yok bebek maalesef kendi düzenini kendi seçiyorSiz böyle yazınca acaba gece uykusuna erken geçtiği içinmi gündüz uyumuyor benimki diye düşündüm olabilirmi acaba
Ne diyim Allah yardımcımız olsun inşallah bu yoldaBenim bebeğim 9da uyuyup gece emmek için arada uyanıyor ve en son sabah en geç 7.30da uyanıyor bende sizin gibi acaba erken mi uyutuyorum dedim 2 gece 10.30a kadar inatla ayık tuttum ama sonuç değişmedi yine en geç 7.30da uyandı. Zaten 9da uyumasına da ben alıştırmadım kendi öyle seçmişti, sanırım uyuttuğumuz zamanla alakası yok bebek maalesef kendi düzenini kendi seçiyor
O son kısımda dediği memede uzun süre kalıyorsa açtır diyor ama doyuyor yani ayrılmak istemiyor onu napacaz
Ya ben bu aralar şunu yaşıyorum. Kızım uyuyor odada. Kameradan bakıyorum hareket yok. İyi diyorum. Sonra bi kontrol için odaya gidiyorum sessizce. Şak diye açıyor gözünü ya da mızmızlanmaya başlıyor. Hemen yanına yatıyorum. Susuyor. Tam kalkayım diyorum. Yakamdan tutuyor. Değişik bir şey oldu bu ya.O son kısımda dediği memede uzun süre kalıyorsa açtır diyor ama doyuyor yani ayrılmak istemiyor onu napacazbı atak doneminden çıktık sanırım huniyi takma seviyesine geldiydim