2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
bence de öyle annemin sütü çok olurmuş ablamların da çokmuş ama annemle benimki yağlıymış sadece. benimkinde de yağ azaldı. bir de bi ebe demişti ki süt bebeğin ihtiyacına göre şekil alır şekere ihtiyacı varsa şekerli suya ihtiyacı varsa sulu olur demişti ben yumurtayı havalar çok ısındı diye yiyemiyordum bu sıralar proteini çok azalttım farkında olmadan. belki ondan azaldı yağ. biraz sağıp buzluğa atmak istiyorum ama duru su gibi süt gelince vazgeçiyorum çok teşekkür ederim bilgiler için

Sütünün memede çok olduğu zamanlarda sağıyorsan sadece önsüt gelir, benim onlarda duru ama dolapta bekleyince üstüne yağı çıkıyor az da olsa bence sağmaya devam et süt süttür
Ben geçen gün arkadaşımla dışarı çıktım eşime bıraktım bebişi. 2 saat geçmedi eşim aradı bir ağlıyor, gel hayatım durmuyor biberonu almıyor öğürüyor dedi. 40 ı çıkmadan önce biberon alıyordu çocuk unutmuş resmen. Gelene kadar çocuk salya sümük ağlamış. O kadar üzüldüm ki onu öyle görünce. 120 ml süt çıkarmıştım o da çöp oldu İşe başlayacağım 1 buçuk ayım kaldı biberona alıştırmam lazım sanırım

elektrikliyle beceremedim emzirirken çıkan sütü az az toplayayım diyorum o da duru olunca anlamsız buldum ama toplamaya devam edeyim haklısın
yaa ben de başlayacağım. ben de en son bir haftalıkken biberon vermiştim. demek biberon reddi de oluyormuş. inşallah işe başladığında hemen alışır annesi gelene kadar biraz oyalanır

E bebek'ten resimli hışırtılı kitap aldım (60 TL). Kızımın oldukça ilgisini çekti. Almak isteyen varsa belki sizin de bebelerinizin ilgisini çekebilir.

Evet sende dene bence unutuyorlar demek ki sonra zorlanmayalım inşallah

Peki anlayamadığım kapanması iyi bir şey değil mi? D vitamini bu noktada zararlı mı olur? D vitamini kemikleri güçlensin diye veriyorum.
Bugün çocuk doktoruna gittik
Şuan normal bıngıldak açıklığı dedi
Eğer bıngıldak erken kapanırsa baş büyümesi durur Buda beyine baskı yapar sıkıntı olur dedi
Her ay baş çevresi kontrolü yapılacak

Şuan için kapanması erken
Sağlık ocağındaki d vitamini verme dedi bugünkü doktor ver dedi İnsan ne yapacağını şaşırıyor yaaa

Evet d vitamini kemik güçlendiriyor bıngıldak kapanmasını geciktirsin dşye verme dedi heralde dünkü doktor

Ya kizlar benim bir sorum var. pazartesi ogleden sonra benim bebekler asi oldular. 2. Ay, menenjit ve rota ayni anda yaptilar. Bugune kadar parol gibi bir fitil vermisti doktor onu kullandim ama bu sabah kizim yedigini kustu bir kac kere bir de surekli uyuyor ve cok az yiyor. Oglum da hic uyumadi sabahtan beri surekli hareket halinde. Ikisinin de vucut sicakliklari normallerinin ustu. Simdi yine ilac verdim. Bu sekilde basina gelen var mi? Asilarinizin yan etkileri kac gun surdu?

Çocuk doktoruna güvenin derim işinin uzmanı olan onlar.Şahsen sağlık ocaklarının verdiği ilaç olsun bilgi olsun beni tatmin etmiyor

Biz sadece 2 ay aşısını yaptırdık o gün oldu sadece huysuzluk .Diğer asilarla karisinca etksii uzun sürüyor olabilir.Aşı sonrası ateş 3 günü geçerse bu aşıya bağlı değilmiş bu arada

Biz sadece 2 ay aşısını yaptırdık o gün oldu sadece huysuzluk .Diğer asilarla karisinca etksii uzun sürüyor olabilir.Aşı sonrası ateş 3 günü geçerse bu aşıya bağlı değilmiş bu arada
Ben de oyle birsey okudum. Bakalim yarin da devam ederse doktora goturucem artik. Bize de 2-3 gun surer dediler. Cok oyle atesleri yok esim anlayamadi mesela. Normallerinin biraz ustu olcuykrum ama huzursuzluk yapti galiba

Canım calpol varsa 1 çay kşğndan az verebilirsin.

Kızlar bugün hava aşırı sıcak. Bebişler huysuzlanabilir. Benimki hafif huysuzlandı. Çocuğun zıbınını açtım. Bezini açtım. Rahatladı. Emzik verince uyudu yavaş yavaş. Ben bile fenalık geçirecek haldeyim. Duşa girip derim büzüşene kadar duşta kalmak istiyorum.

Regl olan var mı? Kasıklarım ve bacaklarım bugün regl olmuşum gibi ağrıdı ama olmadım. Bir de doğum sonrası kanamam 42 gün falan sürdü o günden beri sarı akıntım var. Bu normal mi sizin nasıl?

Çok teşekkür ederim şimdi baktim ateşi 37.5 oldu hemen verdim calpolu bizimki uyudu halsizlik yapti sanirim ama çok ağladı bayildi sonunda yawrum. Umarim yarına kadar geçer
Merhaba biz de aşı olduk alından ölçünce normal koltuk altından yüksek çıkıyor ateşi acile götürdüm orda da alından ölçüldü normal çıkınca eve gönderdiler siz nerden ölçüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…