- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 36
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.461
Biz Braun marka ateş ölçer aldik kulaktan olcuyoruz en hassas o dediler. Onla ölçtüm hepMerhaba biz de aşı olduk alından ölçünce normal koltuk altından yüksek çıkıyor ateşi acile götürdüm orda da alından ölçüldü normal çıkınca eve gönderdiler siz nerden ölçüyorsunuz
Teşekkür ederim canımBiz Braun marka ateş ölçer aldik kulaktan olcuyoruz en hassas o dediler. Onla ölçtüm hep
Önem sıralaması makat, kulak, koltuk altı en son alın ve vücut ki onlar dopru olmayabiliyor. Benimki kulaktan. Hartmannın ateşölçerini almıştım. Ölçümler şaşmadı. Doğru. Sarılık olduğunda ateşini onunla ölçmüştüm. Hemen hastaneye gitmiştik.Merhaba biz de aşı olduk alından ölçünce normal koltuk altından yüksek çıkıyor ateşi acile götürdüm orda da alından ölçüldü normal çıkınca eve gönderdiler siz nerden ölçüyorsunuz
Benim 25 gün kanamam oldu. Sonra sarı gibi akıntı oldu. Sonra aşırı şeffaf geldi. 40ıma 1 hafta kala kanamam yine oldu. Bu normalmiş. 40tan sonra şeffaf akıntı yoğun şekilde devam etti 10 gün falan. Geçen hafta kanamam geldi regl oldum. Bu da 1 hafta sürdü. 2 gündür regl bitti ama leke şeklinde geliyor.Regl olan var mı? Kasıklarım ve bacaklarım bugün regl olmuşum gibi ağrıdı ama olmadım. Bir de doğum sonrası kanamam 42 gün falan sürdü o günden beri sarı akıntım var. Bu normal mi sizin nasıl?
Canım 12. Hafta atağını araştırmanı tavsiye ederim. Bazen bebekler 1 hafta önce girebiliyor atağa. Mesela 8. Hafta atağına biz 7. Haftada girdik. 2 hafta sürdü. Çileydi. Hep slingdeydi. İnanki 2 hafta bitti. Valla düzeldi. Çok enteresan.Kızlar oğlum haftaya 3 aylık oluyor bir haftadır aşırı yoruldum gündüz hiç uyku uyumuyor yatağa birlikte yatıyoruz meme agzındayken hemen gidiyor gözleri ama memeyi bırakmasıyla uyanması bir oluyor istiyorki memem sürekli ağzında dursun bu seferde karnı ağrıyor emziğe alıstırmaya çakışıyorum 7 8 tane Farklı markanın emziğini aldım ama öğürüyor yada çiğnemeye calısıyor asla emmiyor bu durumu yaşayan ve çözebilen varmı aranızda
46 cm doğdu benimki kısaydı hep karnımdayken. En son 40ında gitmiştik. 53 cm dedi.Kızlar bebisleriniz kaç cm doğdu 2. Ay kontrolünde kaç çıktı bunu biraz kafaya takmaya başladım sanki endişeleniyorum benim kızım 50 cm doğdu 2. Ayında 54 ölçütler bişi demedi ama bana az gibi geliyor
Benim ogluşum 50 cm dogdu 77 günlükken gittik kilosu 5.200 boyu 61 cmKızlar bebisleriniz kaç cm doğdu 2. Ay kontrolünde kaç çıktı bunu biraz kafaya takmaya başladım sanki endişeleniyorum benim kızım 50 cm doğdu 2. Ayında 54 ölçütler bişi demedi ama bana az gibi geliyor
Benim ogluşum 50 cm dogdu 77 günlükken gittik kilosu 5.200 boyu 61 cm
Benim bebegim 37. Haftada 3.020 kg 50 cm dogdu 18gün küezde kaldı enfeksiyon tedavisi gördügu icinde cok fazla kilo almadi ben kiloya pek takılmiyorum o kötü günlerden sonra saglıgi yerinde olsun yeter benim icin sizinkide gayet iyiMerhaba
Bebegim 2 ay 19 günlük 3850 gr doğdu ilk bir ay 1.450 gr aldı 2 ay 500gr aldı 15 günde de 100gr aldı şuan kilosu 5800gr boyuda 59cm saglik ocaginda ebe hanima kilo alımı çok az degilmi diye sordum kilolu doğduğunu ve hareketli bir bebek olduğu için çok kilo almasını bekleme dedi ayına göre kilosu normal dedi. Bu durumu yaşayan var mı sizce normal mi?
Merhaba
Bebegim 2 ay 19 günlük 3850 gr doğdu ilk bir ay 1.450 gr aldı 2 ay 500gr aldı 15 günde de 100gr aldı şuan kilosu 5800gr boyuda 59cm saglik ocaginda ebe hanima kilo alımı çok az degilmi diye sordum kilolu doğduğunu ve hareketli bir bebek olduğu için çok kilo almasını bekleme dedi ayına göre kilosu normal dedi. Bu durumu yaşayan var mı sizce normal mi?
Bende aksine her gün kilo veriyorum çünkü asssla durmayan bir bebeğim var uyumadığı ve emmediği her an sürekli ağlıyor ben bitik durumdayımKızlar nasılsınız ne zamandır buraya giremedim doğum yaptığımdan bu yanabebişim 78 günlük oldu emziriyorum çok fazla acikiyorum gözüm dönüyor açlıktan şekerim düşüyor sanırım bazen esimden fazla yediğim bile oluyo 1 kg felan da almışım nşallah daha da fazla almam siz de durumlar nasıl açlıkla nasıl baş ediyosunuz
Lohusalık döneminde uykusuzluktan galiba kilo vermiştim şimdi hepsini geri aldımKızlar nasılsınız ne zamandır buraya giremedim doğum yaptığımdan bu yanabebişim 78 günlük oldu emziriyorum çok fazla acikiyorum gözüm dönüyor açlıktan şekerim düşüyor sanırım bazen esimden fazla yediğim bile oluyo 1 kg felan da almışım nşallah daha da fazla almam siz de durumlar nasıl açlıkla nasıl baş ediyosunuz
En az 500 ile 1 kg alımı normal kabul ediliyor.Onun altına düşerse Dr derdi zaten.Persentile göre de bakın doğum kilosuna göre normal çıkacaktir.2 aylık için kilosu çok iyi benceMerhaba
Ben de aynı durumdayım. Doğumdan sonra verdiğim kiloları geri aldım. Emzirmenin sonrası açlık oluyor. Bebeğim doysun da kilolar gider elbetLohusalık döneminde uykusuzluktan galiba kilo vermiştim şimdi hepsini geri aldımacayip açlık oluyor bende de.Ama bi 4-5 aylık olana kadar diyet vs yapmam sonrası Allah kerim
ya bu ne güzel bir sayfa her ürün çok hoşuma gitti