2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar bez olarak en son molfix sonra da goon kullandım 3 numara. Sırayla bezleri deniyorum. Fiyatlar uçmuş maalesef. Prima tanesi 4 5 lira olmuş. Goon 3 lira olmuş. Molfix 2.75 falan olmuş. Uygun fiyata bulduğum bezleri yazayım. Aralarında kullandığınız var mı?
Önlem, baby turco, minies, pure baby, evy baby.

Ben bayb turco kullandim güzeldi birde önlem marka var guzel diyorlar onu denemeyi düsunuyorum pure baby nin islak mendilini kullaniyorum onun bezinede guzel diyorlar hemde uygun ulsuanda selpyy kullaniyorum ciş kokusunu disari cok veriyo memnunum ama sirf bu kokuyu disari vermesinden dolayi paket bitince baska bir marka deneyeykm diyorum

Dün biz 74 gunluktuk biz de ölçüm yaptik kilosu 5.500 boyu 55cm. Boyu doğduğunda 47 cmdi ama kiloya göre daha yavaş ilerliorz sanki.
Benimde kiloboya gore daha yavas ilerliyo diye düsünuyordum ama doktor gelisimi iyi dedi sizinde öyledir bir ay boya bir ay kiloya verirmis annem öyle demisti

Kızlar merhaba
11 Mayıs da doğdu kızım
Bugün 2 Aylık alışına gittik
Bıngıldağı kapanıyor dedi hemşire
Doktor baktı baş çevresi kafa yapısı normal
D vitamini verme
Kontrol edilir yapılacak bişey yok dedi anne sütü güçlü kalsiyumdur dedi
Kötü konuşmadı ama korktum

Başına gelen veya çevresinde olan var mı

Ben de sleepyden lastik dar diye bir de kokuyu veriyo dışarı diye değiştirdim.

Benim oğluma da aynı şey söylediler sağlık ocağında. Çocuk doktoruna gittik ultrason çekildi. Şuan için haftasına göre baş gelişimi normal ama takipte olacağız dendi. Önemli olan fontanelin kapanmasından ziyade başın büyümeye devam etmesi.

Ben baby turco , pure baby ve şokun kendi markası olan bebe landı bile kullandım. Hiç biri pişik yapmadı sızdırmadı. Her uygun bulduğumu alıyorum açıkçası. Sık değiştirdiğim için pişik yapacak kadar uzun süre kalmıyor popısunda. Yapacak olsa yapar mıydı bilemiyorum. Sadece pure baby kalıbı dar ben şuan 3 numara kullanıyorum bebeğim 2 aylık 6 kilo 250 gr. Hepsinin 3 numarası oluyor ama pure baby sleppynin 2 numarası gibi

Bingildagi kapanmasi gerekmiyormu zaten anlamadim nezaman kapanacakmis

Dün ebe bas cevremizi 38 bucuk olarak olctü 2 bucuk aylik nasil sizce sizinkilerin bas cevre ölçümu nasil

molfix 2 numarayı 1.96 tlye buldum biraz daha alıcam. sonra 3 e geçmek gerekir sanırımm

bebem natural ve molfix in üretim yeri aynıymış. hayat kimya
belki deneyebilirsin molfixten daha uygun fiyatlı
ay ben de denesem mi bilmiyorum molfix i sevmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…