- 11 Temmuz 2018
- 760
- 788
- 29
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.421
Ay bebem natural rezalet. 4 numarasını aldık çift bez uygulaması için bir kere normal de bağladım tek bez olarak. Ortasındaki pamuk toplanıyordu sürekli ve çok kalındı. Yaz için hiç uygun değil. Molfixin artık pamuklarını mı koyuyorlardır nedir. Üretim yerinin aynı olması çok şaşırttı. Bir de yoğun bir parfüm kokusu vardı.bebem natural ve molfix in üretim yeri aynıymış. hayat kimya
belki deneyebilirsin molfixten daha uygun fiyatlı
ay ben de denesem mi bilmiyorum molfix i sevmiştim
Rota için ebe ile konuştuk. 2. Ay aşıları zaten ağır bu yüzden rota'yı 3. Ay tam bir ay sonra yapmak için not aldı.
Memnenjit için çocuk doktoruna sordum. Rutin aşıların içinde memnjit B var dedi. Menenjit A ve C için çocuk 1 yaşını geçince yapalım dedi.
Doktorunuz neden d vitamini verme dedi ki acaba? Her gidişimizde ebe d vitamini kullanıyor musun diye soruyor.Kızlar merhaba
11 Mayıs da doğdu kızım
Bugün 2 Aylık alışına gittik
Bıngıldağı kapanıyor dedi hemşire
Doktor baktı baş çevresi kafa yapısı normal
D vitamini verme
Kontrol edilir yapılacak bişey yok dedi anne sütü güçlü kalsiyumdur dedi
Kötü konuşmadı ama korktum
Başına gelen veya çevresinde olan var mı
Gündüz her iki saatte bez değiştiriyorum. Sleepy de sarı şeride baktım. Mavi olmamıştı. Neden çiş yapmadı acaba diye düşündüm. Bezin kenarından hafif kaldırıp baktım. Bayağı çiş vardı. Bebek çiş yapmış ama şerit mavi olmamış. Kızlar sleepy özelinde söylüyorum. Şerit mavi olmasa bile dikkatli olalım. Benim son 10 bez kaldı. Sonra gündüz molfix mavi gece pure soft kullanacağım.Ben de sleepyden lastik dar diye bir de kokuyu veriyo dışarı diye değiştirdim.
Bilmiyordum. Aslında gündüz kullanmak için bir şans verilebilir. Kullanan arkadaşlarımız var ise yorum yapabilir mi?bebem natural ve molfix in üretim yeri aynıymış. hayat kimya
belki deneyebilirsin molfixten daha uygun fiyatlı
ay ben de denesem mi bilmiyorum molfix i sevmiştim
bana daDoktorunuz neden d vitamini verme dedi ki acaba? Her gidişimizde ebe d vitamini kullanıyor musun diye soruyor.
evett S Sentinus17 kullanıp hiç memnun kalmamış. ben de çok şaşırdım şimdiBilmiyordum. Aslında gündüz kullanmak için bir şans verilebilir. Kullanan arkadaşlarımız var ise yorum yapabilir mi?
Ben şimdi pure baby, baby turco ve önlem sipariş ettim. Yarın da migrosa gidince minies alıcam. Molfix yerine önlem denemeni tavsiye ederim. Çok beğeneni var.Gündüz her iki saatte bez değiştiriyorum. Sleepy de sarı şeride baktım. Mavi olmamıştı. Neden çiş yapmadı acaba diye düşündüm. Bezin kenarından hafif kaldırıp baktım. Bayağı çiş vardı. Bebek çiş yapmış ama şerit mavi olmamış. Kızlar sleepy özelinde söylüyorum. Şerit mavi olmasa bile dikkatli olalım. Benim son 10 bez kaldı. Sonra gündüz molfix mavi gece pure soft kullanacağım.
Evde hala var. Kaka yapınca kullanıyoruz içimiz acımıyor.
Sleepy berbat bir bezmiş bende son paketimin bitmesini bekliyorum. Oğlum azcık bile çiş yapsa her yer çiş kokuyor böyle bir koku hapsetmeme olamaz yaniGündüz her iki saatte bez değiştiriyorum. Sleepy de sarı şeride baktım. Mavi olmamıştı. Neden çiş yapmadı acaba diye düşündüm. Bezin kenarından hafif kaldırıp baktım. Bayağı çiş vardı. Bebek çiş yapmış ama şerit mavi olmamış. Kızlar sleepy özelinde söylüyorum. Şerit mavi olmasa bile dikkatli olalım. Benim son 10 bez kaldı. Sonra gündüz molfix mavi gece pure soft kullanacağım.
İlk 1 ay için hatta 40ı çıkana kadar kesinlikşe sleepy maddi olarak ideal ama bebekler büyüdükçe hem çiş artıyor hem de sindirimi gelişiyor. Çişleri kokmaya başlıyor.Sleepy berbat bir bezmiş bende son paketimin bitmesini bekliyorum. Oğlum azcık bile çiş yapsa her yer çiş kokuyor böyle bir koku hapsetmeme olamaz yani
Salon Kadini isimli üye acaba bu mesajıma neden 'beğenmedim' ifadesi verdiniz? Ebemizin ve doktorumuzun bebeğim özelinde verdiği bilgiden hangi gerekçe ile rahatsız olduğunuzu açıklar mısınız lütfen?
Yaşına doğru kapanıyor normalde şuan erken kapanması içinBingildagi kapanmasi gerekmiyormu zaten anlamadim nezaman kapanacakmis
D vitamini bıngıldağın kapanmasında etkiliDoktorunuz neden d vitamini verme dedi ki acaba? Her gidişimizde ebe d vitamini kullanıyor musun diye soruyor.
Yok valla iki öğün besleniyorum sabah 11-12 ve akşam 7 gibi. Aralarda atıştırıyorum tabi aşırı acıkıyorum. Su çok içiyorum, süt olsun diye yediğim bir şey yok. Sütüm yağlı gözüküyor sağdığımda ondan kilo yapıyor olabilir.Maşallahözel tükettiğiniz bir şey var mı ?
Bence de gayet iyi sizinki. Doktorun dediğine bakın benceDoktorun dedigine gore gelisimi iyi ama persentile bakarsam yuzde 25 ile 50 arasinda bilemedim yani
maşallahh çok haklısınn insanların ağzı torba olsa keşke büzsekYok valla iki öğün besleniyorum sabah 11-12 ve akşam 7 gibi. Aralarda atıştırıyorum tabi aşırı acıkıyorum. Su çok içiyorum, süt olsun diye yediğim bir şey yok. Sütüm yağlı gözüküyor sağdığımda ondan kilo yapıyor olabilir.
Görenler emiyor deme diyor nazara inanıyorum ama yalan söyleyecek halim yok. Sütün olsa bak nasıl da sütü var çocuk topaç gibi derler nazar değdirirle, olmasa mama veriyor yazık sütü yok derler, derler de derler
Bünye ile alakası var diye düşünüyorum biraz da.
Teşekkür ederim sizin de bol bol sütünüz olsun yarasın bebişlerinize inşallah
Karbonhidratı biraz kestim kilo vereyim diye o zaman sütüm daha duru olduğunu farkettim. Diyetisyen eltim var ona sordum diyet falan yapma ye istediğini 4-5 aylık olana kadar kabul etmiyorum dedi. Ekmeği kesmeyin bence bi de ben yumurta yiyorum sabahları 2 tane falanmaşallahh çok haklısınn insanların ağzı torba olsa keşke büzsekkv bana sütün iyi geliyor ama ben diyorum ki yara olur diyodu bugün de eşime mathildays beni artık sevmiyor deyip ağlamış duygu sömürüsü başladı
benim sütüm de çok yağlıydı son günlerde yağsız gibi. sence yağ yapan bir besin var mı bildiğin