2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
bebem natural ve molfix in üretim yeri aynıymış. hayat kimya
belki deneyebilirsin molfixten daha uygun fiyatlı
ay ben de denesem mi bilmiyorum molfix i sevmiştim
Ay bebem natural rezalet. 4 numarasını aldık çift bez uygulaması için bir kere normal de bağladım tek bez olarak. Ortasındaki pamuk toplanıyordu sürekli ve çok kalındı. Yaz için hiç uygun değil. Molfixin artık pamuklarını mı koyuyorlardır nedir. Üretim yerinin aynı olması çok şaşırttı. Bir de yoğun bir parfüm kokusu vardı.

Salon Kadini isimli üye acaba bu mesajıma neden 'beğenmedim' ifadesi verdiniz? Ebemizin ve doktorumuzun bebeğim özelinde verdiği bilgiden hangi gerekçe ile rahatsız olduğunuzu açıklar mısınız lütfen?

Doktorunuz neden d vitamini verme dedi ki acaba? Her gidişimizde ebe d vitamini kullanıyor musun diye soruyor.

Ben de sleepyden lastik dar diye bir de kokuyu veriyo dışarı diye değiştirdim.
Gündüz her iki saatte bez değiştiriyorum. Sleepy de sarı şeride baktım. Mavi olmamıştı. Neden çiş yapmadı acaba diye düşündüm. Bezin kenarından hafif kaldırıp baktım. Bayağı çiş vardı. Bebek çiş yapmış ama şerit mavi olmamış. Kızlar sleepy özelinde söylüyorum. Şerit mavi olmasa bile dikkatli olalım. Benim son 10 bez kaldı. Sonra gündüz molfix mavi gece pure soft kullanacağım.

bebem natural ve molfix in üretim yeri aynıymış. hayat kimya
belki deneyebilirsin molfixten daha uygun fiyatlı
ay ben de denesem mi bilmiyorum molfix i sevmiştim
Bilmiyordum. Aslında gündüz kullanmak için bir şans verilebilir. Kullanan arkadaşlarımız var ise yorum yapabilir mi?

Ben şimdi pure baby, baby turco ve önlem sipariş ettim. Yarın da migrosa gidince minies alıcam. Molfix yerine önlem denemeni tavsiye ederim. Çok beğeneni var.

Sleepy berbat bir bezmiş bende son paketimin bitmesini bekliyorum. Oğlum azcık bile çiş yapsa her yer çiş kokuyor böyle bir koku hapsetmeme olamaz yani

Sleepy berbat bir bezmiş bende son paketimin bitmesini bekliyorum. Oğlum azcık bile çiş yapsa her yer çiş kokuyor böyle bir koku hapsetmeme olamaz yani
İlk 1 ay için hatta 40ı çıkana kadar kesinlikşe sleepy maddi olarak ideal ama bebekler büyüdükçe hem çiş artıyor hem de sindirimi gelişiyor. Çişleri kokmaya başlıyor.

burda bile çektiğimde dokundum. İçindeki pamuklar topak topak gırç gırç. Fiyatı çok ucuz. Merak ediyorsanız bence alın deneyin. Beğenmezseniz yoğun kaka falan yaptığında harcarsınız. Bu bez 4 numara. Çift bez uygulaması için bilerek büyük almıştık.

Aa bu kadar sorun mu ediyordunuz? Asi karsiti bir basliktaki asi dostu postumu gereksiz yere (hakaret vs yokken, kimseye git ote demeyen bir posttu) begenmeyince garip geldi su postunuz...

ne bebeginizden ne doktorunuzdan ne ebenizden ne de sizden rahatsiz olmadim. Begenmedim tusuna basma ozgurlugumu kullandim. Tipki sizin kullandiginiz gibi.

Maşallah özel tükettiğiniz bir şey var mı ?
Yok valla iki öğün besleniyorum sabah 11-12 ve akşam 7 gibi. Aralarda atıştırıyorum tabi aşırı acıkıyorum. Su çok içiyorum, süt olsun diye yediğim bir şey yok. Sütüm yağlı gözüküyor sağdığımda ondan kilo yapıyor olabilir.
Görenler emiyor deme diyor nazara inanıyorum ama yalan söyleyecek halim yok. Sütün olsa bak nasıl da sütü var çocuk topaç gibi derler nazar değdirirle, olmasa mama veriyor yazık sütü yok derler, derler de derler
Bünye ile alakası var diye düşünüyorum biraz da.
Teşekkür ederim sizin de bol bol sütünüz olsun yarasın bebişlerinize inşallah

maşallahh çok haklısınn insanların ağzı torba olsa keşke büzsek kv bana sütün iyi geliyor ama ben diyorum ki yara olur diyodu bugün de eşime mathildays beni artık sevmiyor deyip ağlamış duygu sömürüsü başladı
benim sütüm de çok yağlıydı son günlerde yağsız gibi. sence yağ yapan bir besin var mı bildiğin

Karbonhidratı biraz kestim kilo vereyim diye o zaman sütüm daha duru olduğunu farkettim. Diyetisyen eltim var ona sordum diyet falan yapma ye istediğini 4-5 aylık olana kadar kabul etmiyorum dedi. Ekmeği kesmeyin bence bi de ben yumurta yiyorum sabahları 2 tane falan, etkisi var mı bilmiyorum.
Ablamın da sütünün çok yağlı olduğunu hatırlıyorum çocuklar tosun gibiydi, hiç mama yemediler o da yemesine içmesine hiç dikkat etmez. Ve inanılmaz stresli zamanlar geçirdi ona rağmen sütü fışkırıyordu çocuğun yüzüne doğru. İlla ki etmenler vardır ama ben süt üretiminin ve kalitesinin herkeste farklı olduğunu düşünüyorum, yeme ve içmeden bağımsız olarak..

molfix pure and soft 2 numara en uygun 1.96 tl vodafoneda
3 numara en uygun ptt avmde tanesi 2.5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…