2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
kesinlikle çok haklısın benim de oğlum oldu geline asla bunları yapmam inşallah en zararsız özellikle bebişlerimiz hiç etkilenmeden atlatırız bu süreci

Yani ilk doğduğunda böyle oluyordu ama şimdi 3.5 aylık oldu tekrar böyle olunca acaba hastami oldu dedim

Sizin de eşiniz farkedicek doğumun üzerinden 63gun geçti bir kaç gundur eski güzel günlere döndük ama inanın bambaşka hale dönüşünce tmm dedim ben biraz toparlanayim bu iş bitti çünkü öyle bir tahammülsuzluk noktasına geldik ki en küçük meselede sesler yükseliyordu.bide kıza çok düşkün ama aşırı bir düşkunluk daha doğar doğmaz evladına hayran kaldı bu güzel bişey ama bı anda bana karşı da bı tuhaf oldu sevgisini ikiye bolemedi gibi bişey oldu ben alışmışım simartilmaya sevilmeye hele hamilelikte ..el üstündeyim bı anda şamar oğlanı döndürdü taban tabana değişti ama böyle olan eşler oluyormuş dogumdan sonra eğer biseyler duzelmeseydi uzasaydi kafamda bitirmiştim..

Birde sunu farkettim benim gazimla onun gazi ve kakasi ayni kokuyo snaki benim yedigimseylerdenmi etkileniyo bilemedim
evett bence kesin öyle. anne sütüyle beslenenlerde kaka genelde sarı turuncu olurmuş ve daha ishale yakın yani akışkanmış, benimki hep böyle ve günde en az 3-4 defa yapıyor.
bir de şunu fark ettim sütü daha yağlı yapan şeyler yiyince yağlı oluyor. benim 1-2 gündür daha sıvı. bebeğin neye ihtiyacı varsa süt o hali alıyormuş. şekere ihtiyaç varsa daha şekerli suya ihtiyaç varsa daha sıvı.

valla ben de aynen öyle boşanmayı düşünür oldum çok geçmiş olsun iyi kötü atlatmana çok sevindim inşallah eşin artık alışmıştır ikinize de süper iyi davranır bebeğini sevmesi gerçekten çok güzel ama önce anneler sevilmeli annenin mutlu olmadığı yerde bebeğin mutlu olması çok zor

Biz de bugün 2.ay aşımızı olduk. Hemşire rota aşısı yaptırcaksan 2. Ay aşısı ile arasında an az 28 gün olmalı ona dikkat et dedi. Size öyle birşey dediler mi?

Aptamil bizde de kaka yaptiriyordu hatta oglum kilo alamadi bunun yuzunden. O yuzden biz degistirdik. Ama her zaman aptamil tutuyoruz evde kaka yaptirici olarak

Dun saglık ocagında ölçümlerine gotürdüm 77 günlügüz kilomuz 5.200 kg boyumuz 61 cm sizlerin bebisleri nasıl buaya gore iyidir sanirim
Bugün götürdüm kızım 69 günlük 5.715 kg boy 59 çıktı, biraz tontiş bizim ki. Doktor anne sütü olduğu için beklenenin üstünde olması çok iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…