- 30 Mayıs 2015
- 4.706
- 10.698
- 33
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.381
kesinlikle çok haklısın benim de oğlum oldu geline asla bunları yapmamErkekler malesef bebeklerin bu ilk donemlerinde anne psikolojisinden hic anlamiyor ,üzerinden baya zaman gectikten sonra ben neden öyle yapmışım diyor iş işten geçiyor haliyle .Bir kadın lohusa iken olanları asla unutamıyorAma geçici süreçler bunlar . Annelerine laf söyleyemeyen erkekler de ayrı bir vaka,eşi de anne olmuş ama o daha çok annedir
Yani ilk doğduğunda böyle oluyordu ama şimdi 3.5 aylık oldu tekrar böyle olunca acaba hastami oldu dedimBen aptamil 1 kullanıyordum canım. Normalde pütürlü sarı kaka yapıyordu. Her şey normaldi. Sonra parmak kadar az yapmaya başladı her yemekten sonra. Çok yaptığındaysa mukus vardı. O sırada günde 1 2 kez emiyordu çok değil. Doktorum bir şey olmaz ama biz mamayı değiştirelim dedi. Bir de kaka yaparken pata küte ses çıkıyordu. Gürültülüydü kakası. Prosyneo mamaya geçtik. Sütüm de bitti zaten. Yoktu yani. Büyük ihtimal çocuk benden hep önsüt alıyordu. O sıkıntı bitti. 2 günde 1 kez yapıyor kakasını. O kaka da öyle çok oluyor ki full boşaltıyor içini. 3 bez gidiyor temizlerken.
Sizin de eşiniz farkedicek doğumun üzerinden 63gun geçti bir kaç gundur eski güzel günlere döndük ama inanın bambaşka hale dönüşünce tmm dedim ben biraz toparlanayim bu iş bitti çünkü öyle bir tahammülsuzluk noktasına geldik ki en küçük meselede sesler yükseliyordu.bide kıza çok düşkün ama aşırı bir düşkunluk daha doğar doğmaz evladına hayran kaldı bu güzel bişey ama bı anda bana karşı da bı tuhaf oldu sevgisini ikiye bolemedi gibi bişey oldu ben alışmışım simartilmaya sevilmeye hele hamilelikte ..el üstündeyim bı anda şamar oğlanı döndürdü taban tabana değişti ama böyle olan eşler oluyormuş dogumdan sonra eğer biseyler duzelmeseydi uzasaydi kafamda bitirmiştim..ah biz anneler nasıl da anlaşılamıyoruz bizim de aynı gerçekten bana da abartma küçük şeyleri büyütüyorsun diyorlar ama önceden neden bu konularda sorun yaşamıyorduk demek ki davranışlar değişmiş diyorum ben deS Sentinus17 un dediği gibi kesinlikle destek verilmeli özellikle babalara nasıl davranacakları konusunda. en azından eşin az da olsa kendine gelmiş özürler dilemiş bi daha hiç eskisi gibi hissetmeyeceğimiz kesin ama hatasının farkına varmasına çok sevindim
evett bence kesin öyle. anne sütüyle beslenenlerde kaka genelde sarı turuncu olurmuş ve daha ishale yakın yani akışkanmış, benimki hep böyle ve günde en az 3-4 defa yapıyor.Birde sunu farkettim benim gazimla onun gazi ve kakasi ayni kokuyo snaki benim yedigimseylerdenmi etkileniyo bilemedim
valla ben de aynen öyle boşanmayı düşünür oldumSizin de eşiniz farkedicek doğumun üzerinden 63gun geçti bir kaç gundur eski güzel günlere döndük ama inanın bambaşka hale dönüşünce tmm dedim ben biraz toparlanayim bu iş bitti çünkü öyle bir tahammülsuzluk noktasına geldik ki en küçük meselede sesler yükseliyordu.bide kıza çok düşkün ama aşırı bir düşkunluk daha doğar doğmaz evladına hayran kaldı bu güzel bişey ama bı anda bana karşı da bı tuhaf oldu sevgisini ikiye bolemedi gibi bişey oldu ben alışmışım simartilmaya sevilmeye hele hamilelikte ..el üstündeyim bı anda şamar oğlanı döndürdü taban tabana değişti ama böyle olan eşler oluyormuş dogumdan sonra eğer biseyler duzelmeseydi uzasaydi kafamda bitirmiştim..
Günaydin arkadaşlar bebislerinizin kakaları nasıl acaba benim ogluş anne sütüyle besleniyo rengi hardalsarisi kıvamı bana bir degisik gibi geldi anlayamadim ama dogdugundan beri bu sekilde yapıyo sizlerinkiler nasil oluyo acaba resim cektim ama burda yasakmi bilemedim oyuzden atmadim bir turlu cozemedim bau aralar 3.4gunde bir yapiyirdu ama dünden beri günde 3 kere falan yapmaya basladi bu kaka olayini hic anlamadim
Merhabalar bu hangi program acaba?
Dün biz 74 gunluktuk biz de ölçüm yaptik kilosu 5.500 boyu 55cm. Boyu doğduğunda 47 cmdi ama kiloya göre daha yavaş ilerliorz sanki.Dun saglık ocagında ölçümlerine gotürdüm 77 günlügüz kilomuz 5.200 kg boyumuz 61 cm sizlerin bebisleri nasıl buaya gore iyidir sanirim
İçiniz rahat olsun. Önemli olan detay bebeği etkileyecek derecede bir huzursuzluk. Bebeğin ağlaması sakinleşememesi.Yani ilk doğduğunda böyle oluyordu ama şimdi 3.5 aylık oldu tekrar böyle olunca acaba hastami oldu dedim
Olabilir tabiiBirde sunu farkettim benim gazimla onun gazi ve kakasi ayni kokuyo snaki benim yedigimseylerdenmi etkileniyo bilemedim
Kızlar 2. Ay asilarimizi olduk da aşırı agladi şimdi de aglior agrisi var sanirim. Ne kadar sürdü sizde neler yaşadınız kucağımdan indiremiorm
merhaba happy kidsMerhabalar bu hangi program acaba?
Bizde 50 cm 3.020kg dokdukDün biz 74 gunluktuk biz de ölçüm yaptik kilosu 5.500 boyu 55cm. Boyu doğduğunda 47 cmdi ama kiloya göre daha yavaş ilerliorz sanki.
Öyle bir bilgi vermediler ama ebe de doktor da 3. Ay yaptırın 2. Ay aşılarının üstüne ağır gelir dediBiz de bugün 2.ay aşımızı olduk. Hemşire rota aşısı yaptırcaksan 2. Ay aşısı ile arasında an az 28 gün olmalı ona dikkat et dedi. Size öyle birşey dediler mi?
Biz de bugün 2.ay aşımızı olduk. Hemşire rota aşısı yaptırcaksan 2. Ay aşısı ile arasında an az 28 gün olmalı ona dikkat et dedi. Size öyle birşey dediler
Aptamil bizde de kaka yaptiriyordu hatta oglum kilo alamadi bunun yuzunden. O yuzden biz degistirdik. Ama her zaman aptamil tutuyoruz evde kaka yaptirici olarakBen aptamil 1 kullanıyordum canım. Normalde pütürlü sarı kaka yapıyordu. Her şey normaldi. Sonra parmak kadar az yapmaya başladı her yemekten sonra. Çok yaptığındaysa mukus vardı. O sırada günde 1 2 kez emiyordu çok değil. Doktorum bir şey olmaz ama biz mamayı değiştirelim dedi. Bir de kaka yaparken pata küte ses çıkıyordu. Gürültülüydü kakası. Prosyneo mamaya geçtik. Sütüm de bitti zaten. Yoktu yani. Büyük ihtimal çocuk benden hep önsüt alıyordu. O sıkıntı bitti. 2 günde 1 kez yapıyor kakasını. O kaka da öyle çok oluyor ki full boşaltıyor içini. 3 bez gidiyor temizlerken.
2. Ay rota menenjit ne varsa ayni anda yaptilar bize.Biz de bugün 2.ay aşımızı olduk. Hemşire rota aşısı yaptırcaksan 2. Ay aşısı ile arasında an az 28 gün olmalı ona dikkat et dedi. Size öyle birşey dediler mi?
Bugün götürdüm kızım 69 günlük 5.715 kg boy 59 çıktı, biraz tontiş bizim ki. Doktor anne sütü olduğu için beklenenin üstünde olması çok iyi dedi.Dun saglık ocagında ölçümlerine gotürdüm 77 günlügüz kilomuz 5.200 kg boyumuz 61 cm sizlerin bebisleri nasıl buaya gore iyidir sanirim