• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hiçbir emzirme pozisyonu orta kulak iltihabı yapmaz. Bebekler zaten her şekilde yatarak emmek zorundalar doğası gereği. Zaten Amerikan pediatri derneği tarafından bebek için en güvenli emzirme pozisyonu seçilmiş bu pozisyon. Biz dik de otursak bebek kucağımızda bu pozisyonda emiyor zaten gene.
Şimdi yazılara baktım da aksine daha rahatmis 🙈ben uyku halimle üzerine de gelirim diye korkumdan hep oturup emziriyorum.Arkadaşim da hep yatarak emzirmis doktora gittiğinde ilk sorduğu yatarak mi emziriyosun diye sormuş.Mantiken bakınca da dogru otururken bile yatar pozisyonda emiyorlar

Kizlar bebegim sadece memede uyumak istiyor. Uyukladiginda Memeden cikarip yatagina yatirinca genelde uyaniyor. Bir de kollarini baglamayinca az uyuyor. Bu yuzden memeden cikarip kollarini baglayip yatagina oyle yatiriyorum ama cok cetrefilli oluyor. Benim gibi olan var mi? Buna bir cozum buldunuz mu
Emin ol şu sıralar hepimiz aynıyız 🥴

Oh helal olsun sana 😍 güle güle kullan

Bnm oğlumda böyle ve bi çare bulamadım

Ben böyle emziriyodum. Baktımvki çocukta hırıltı başladı benzine süt kacıyor ve fazla kusmaya başladı bıraktım böyle emzirmeyi
Nasil dayaniyorsun uykusuz😩 benim annem yanimda tukendigimde artik ona veriyorum o uyutuyor

Ben ilk doğduğundan beridir yatarak yanımda emziriyorum bazen oturarak memede emiyor uyuyor bazen hiç meme istemiyor gezdirerek uyuyor ben ayakta sallamak istemiyorum hemen kalkıyorum geziniyorum zaten sabahlara kadar uyumamaya alıştırdı beni bebiş artık o uyuduğunda ben de uyuyorum saat kaç olursa patron o

4 gündür her gün yıkıyorum ama orayı çok temizleyemiyorum hem gıdısına denk geliyor hem acıdığı için izin vermiyor şimdi uyanınca çektim temizleyip kremini sürüyorum ama tamamen temizleyemiyorum 😔 koltuk altları da bu kadar kötü olmasa da çok pişti
belki bi dermatoloğa götürmem lazım ama malatyada pek doktor ve hastane bulunmuyor 😪
ağladığı için çoğu zaman kucakta ve dediğin gibi terleyince daha kötü oluyor😪
Eki Görüntüle 3269529
İşçilik için gül suyunun iyi geldiğini duymuştum

bugün dayanamadım özel bi doktor buldum çok şükür nöbetçiydi. nasıl yaparsın bilmiyorum ama hava aldır dedi 🥴biraz enfeksiyonu var cildi çok hassas şampuan kullanma yeşil sabun kullan dedi 🥴 bana tatlı şeyler yeme dut kavun gibi çok tatlı meyveler de yeme dedi. iki tane krem yazdı fucidin antibiyotikli kremi iki gün kullan diğerine sonra geçeceksin dedi. gelince kremi sürdüm galiba yaktı çok ağladı şimdi uyudu şükür inşallah iyi gelir 🙏 iyi ki gitmişim ya içim rahatladı belki yanlış şeyler sürüp iyice mahvettim 😔

bugün dayanamadım özel bi doktor buldum çok şükür nöbetçiydi. nasıl yaparsın bilmiyorum ama hava aldır dedi 🥴biraz enfeksiyonu var cildi çok hassas şampuan kullanma yeşil sabun kullan dedi 🥴 bana tatlı şeyler yeme dut kavun gibi çok tatlı meyveler de yeme dedi. iki tane krem yazdı fucidin antibiyotikli kremi iki gün kullan diğerine sonra geçeceksin dedi. gelince kremi sürdüm galiba yaktı çok ağladı şimdi uyudu şükür inşallah iyi gelir 🙏 iyi ki gitmişim ya içim rahatladı belki yanlış şeyler sürüp iyice mahvettim 😔
Geçmiş olsun ben de hep yeşil sabunla yıkıyorum sonra şampuanlıyorum

Kizlar bebegimin alnını sinem isirmis. Ne yapicam cok fazla sinek var evimizin etrafinda cok fazla agac cicek yesillik var. Sivrisinekten nasıl korunabiliriz? Gecen kendi dr u dogal icerikli Trukid repellent diye bir sinek kovucu krem onerdi ancak ben tenine hicbir sey surmek istemiyorum. Onerebileceginiz herhangi bir sey var mi

bizimki artık yara olmuş maalesef 😔 hava almadığı için
Instagramda bi kadın var onun çocuğu olmuş kullanmış geçmiş doğal gül suyu ama. Onun da yara olmuştu böyle otacı sprey doğal gül suyu kullanmış siz bir bakın isterseniz Trendyol’da var. Bebek cildi yine de hassas olur belki bi araştırın derim.

bizimki artık yara olmuş maalesef 😔 hava almadığı için
IMG_0038.png

Instagramda bi kadın var onun çocuğu olmuş kullanmış geçmiş doğal gül suyu ama. Onun da yara olmuştu böyle otacı sprey doğal gül suyu kullanmış siz bir bakın isterseniz Trendyol’da var. Bebek cildi yine de hassas olur belki bi araştırın derim.
ayyy otacının gül suyu bende de var ama tarihi geçmiş olabilir. dün gece doktora götürdük antibiyotikli krem verdi. gelince onu sürdüm çok ağladı galiba krem yaktı inşallah iyi gelir ama aklımda bulunsun çok teşekkür ederim ♥️

Kizlar bebegimin alnını sinem isirmis. Ne yapicam cok fazla sinek var evimizin etrafinda cok fazla agac cicek yesillik var. Sivrisinekten nasıl korunabiliriz? Gecen kendi dr u dogal icerikli Trukid repellent diye bir sinek kovucu krem onerdi ancak ben tenine hicbir sey surmek istemiyorum. Onerebileceginiz herhangi bir sey var mi
tel taktırma gibi bir durum var mı? telden minik sinekler geçiyor ama en azından büyükleri geçemiyor
ben en çok fişe takılan raid’den memnun kalmıştım o da doğal değil tabi bebekten önce kullanıyordum 🥴 bizim buralarda da sinek çok arttı gümüş suyu sıkanlar var ama o da bebeğe sıkılmaz

Odaya bol yaprakları olan fesleğen koymak da sivrinin gelmesini engel oluyor

Back