2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sizin de bebeleriniz zor dalıyor ve uykuya direniyor mu? Ayaklarını çok tepiyor uyutmaya çalışırken.
Gündüz 40 dakika uyuyor ama gece uykusuna yatırmak kabus gibi çöküyor debelene debelene bir hal oluyor. İnce Müsline yarım kundak yapıyorum. Gülüyor bana Derin uykuya dalınca yavaşça örtüyü açıyorum.

Bende kucağımda pış pış ee ee diye sırtını okşuyorum yada oturuyosam popoya pat pat .öyle de gidiyoduuı. Ama cidden çok yorucu bu ara

Sadece 40 dakika mı uyuyor gunduz

Benim bebeğim gündüz zorlaya zorlaya 1 belki 2 saat anca uyuyor
Yalnız değilmişim benimki de aynı ama evin sıcaklığı 27 30 arası değişiyor. Zıbınla uyytuyorum rüzgar alıp hastalanmayacağını düşünsem çırılçıplak yatırıcam artık o derece olduk. Sizin de bıngıldak da çöküklük var mı sıcak havadan mı yoksa yetersiz beslenmeden mi oluyo çözemedim bu durumu

Gündüzleri bebekleri dışarda uyutmayı deniyor musunuz? Gerçekten güzel ve uzun uyuyorlar. Çok yorulduğunuzda evin yakınındaki bir parka gidip deneyin derim. Ben büyük oğlumu parka götürüyorum her gün 12-14 arası. Full uyuyor arabada. Evde uyanıyor sürekli mesela. Geçen gün de dışarıdan gelince arabasını direkt balkona koydum yine 1.30 saate yakın uyudu. Beşiğine koyunca uyanıyor.

Bizim ev şu an 30 derece. Sadece zıbınla yatıyor. Bıngıldakta çökme yok. Çok terliyorsa vücudu susuz kalıyordur. Bebeklerde çok terlemek yeterdi beslenmeye sebep oluyor bu aylarda. Çok terliyor mu?

Kızlar burun aspiratörü olarak ne kullaniyorsunuz? Bende manuel çekme var ama nefesim yetmiyor. Normal zamanlar icin yeterli ama hastayken yetersiz. Elektirikli aspiratör ariyorum kullanip memnun kaldiginiz var mi?

Bende eliza bebek diye uygulama var. Az önce bir yazı buldum. Hemen paylaşayım dedim. Eki Görüntüle 3269293
Benim bebe hep 3te 7de falan huysuz oluyordu meğerse sebep buymuş. Slinge koyunca uyuyor. Şimdi de o moddayız. Anakucağında sabahtan beri uyuyan gülen bebek mızmızlanmaya başladı. Yazıyı okuyunca hemen slinge bağlayayım dedim. Direk uyudu. kendimi kanguru gibi hissediyorum

Bizim ev şu an 30 derece. Sadece zıbınla yatıyor. Bıngıldakta çökme yok. Çok terliyorsa vücudu susuz kalıyordur. Bebeklerde çok terlemek yeterdi beslenmeye sebep oluyor bu aylarda. Çok terliyor mu?
Çok terliyor ya ama sık sık da emziriyorum gece hariç gündüz 2 saati asla geçmiyor.

Sadece 40 dakika mı uyuyor gunduz
Her bir uykusu ortalama 40 dakika ya da 1 saat. Bir saat uyanık kalıyor emzirme alt bakımı gaz çıkart oyun oyna ancak yoruluyor. Uyandıktan bir saat sonra uyumak istiyor. Uyanıyor yine aynı döngü. Tek uyku değil yani eksik yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…