- 30 Mayıs 2015
- 4.805
- 11.228
- 208
- 33
- Konu Sahibi NurseCelline
- #18.641
bugün de boynu çok kötü piştiği yara olduğu için ağlayan selim’e yakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun 2.ay aşısı ateş yapabilir demişti aile hekimimiz. ben bilmiyorum ama ılık duş iyi gelebilir mi sanki? ateşe önce ılık duş öneriyorlar ama aşı olduğu için yıkanmasında problem olur mu bilemedim yanlış yönlendirmek istemem inşallah hemen düşerHayirli geceler oglusuma bugün aşi yaptirdik ates nobetindeyim 4 saatte bir kalpol veriyorum ama.suanda atesi 37.38 oluyo neyapayim hastaneye gideyimmi
annem akşamları asla yıkamam diyordu ablamları doldurup üstüne saldım yine de kuzumun yarası çok acıyor sanırım bugün ıkınmadan bir sürü ağladı. gazı yok demek ki canı yanıyorHer gün yıkıyoruz biz artık çok rahatlıyor, havalar da çok sıcak sizde yıkamaya çalışın her gün
Verem asisi vurulduk 3 gün yikanmak yokçok geçmiş olsun 2.ay aşısı ateş yapabilir demişti aile hekimimiz. ben bilmiyorum ama ılık duş iyi gelebilir mi sanki? ateşe önce ılık duş öneriyorlar ama aşı olduğu için yıkanmasında problem olur mu bilemedim yanlış yönlendirmek istemem inşallah hemen düşer
ılık suyla yıkanmış pamuklu bez koysan ?Verem asisi vurulduk 3 gün yikanmak yok
55 günlüğüz yatırınca ağlıyor akşamları kucakta ve memede. Uyuyunca 3 saat deliksiz uyuyor ama uyuyana kadar sıkıntımız var sürekli ağlak bi hali var. Bazen bezini bile alamıyorum elleri ayakları hiç durmuyor katılıyor ağlarken. 8. Hafta atağına girdik sanırım. Büyüyorlar öyle bakalım50 günlük ve üzeri olanlar bebeklerinizin gündüz emme ve uykusu nasıl iki gündür uyku azaldi sürekli emmek istiyor
Biz hep akşam yıkıyoruz batıl inanç onlar ben inanmıyorum açıkcası kıyamam ya inşallah iyi gelir çok kötü olmuş çünkü yarasıannem akşamları asla yıkamam diyordu ablamları doldurup üstüne saldım yine de kuzumun yarası çok acıyor sanırım bugün ıkınmadan bir sürü ağladı. gazı yok demek ki canı yanıyor
ben de inanmıyorum akşam yıkanmaz diyenler kış akşamlarını söylemiştir diyorum ay inşallah çok sağolBiz hep akşam yıkıyoruz batıl inanç onlar ben inanmıyorum açıkcası kıyamam ya inşallah iyi gelir çok kötü olmuş çünkü yarası
Bu 2.ay aşısı ateş yapıyor.İlk kızımdan hatırlıyorum.38.5 üzeri olursa aşıya bağlı değil diye hatırlıyorumHayirli geceler oglusuma bugün aşi yaptirdik ates nobetindeyim 4 saatte bir kalpol veriyorum ama.suanda atesi 37.38 oluyo neyapayim hastaneye gideyimmi
Bizimki bir kere 38 gördü sonr düstü 37.bucuk en fazlaBu 2.ay aşısı ateş yapıyor.İlk kızımdan hatırlıyorum.38.5 üzeri olursa aşıya bağlı değil diye hatırlıyorum
İkinci el Joie elektrikli anakucağı almıştım. Elektrikli kısmında ciyak ciyak ağladı. Sadece üst kısmında en fazla beş dakika duruyor. İçine mama sandalyesi yastığı koydum. Yine de hiç mutlu olmuyor.Bunu almayı düşünüyorum. Alan var mı? Arkadaşımda babybjörn marka var. Çok memnun. Her yere onunla gidiyor. Çocuğu ona koyup bütün işlerini yapıyor. Bende ablamın joie marka elektrikli ana kucağı var. Çocuğun boynu kısılıyor resmen. Ayaklarını da sallayamıyor. Hiç beğenmedim onu. Bu bayaa iyi duruyor.
Canım mamma ana kucağım geldi üstündeki kumaşını makineye attım. Kullanınca yorum yapayım ama ilk bakış olarak 3 kademesi kumaşı gayet güzel. Demiri sağlam duruyor.İkinci el Joie elektrikli anakucağı almıştım. Elektrikli kısmında ciyak ciyak ağladı. Sadece üst kısmında en fazla beş dakika duruyor. İçine mama sandalyesi yastığı koydum. Yine de hiç mutlu olmuyor.
Arkadaşın önerdiği Mamma model anakucağı kullanan hanımlar yazabilir misiniz lütfen
Canım mamma ana kucağım geldi üstündeki kumaşını makineye attım. Kullanınca yorum yapayım ama ilk bakış olarak 3 kademesi kumaşı gayet güzel. Demiri sağlam duruyor.
Emzirmeye başlarken damlatıp hemen emziriyorum. Buradan arkadaşların önerisi ile sabah akşam 3-4 damla veriyorum. Bu şişe bitince tekrar almamıza ihtiyaç olur mu acabaSab simplex kullananlar aç karna mı veriyorsunuz tok karna mı? Eczacı tok karna dedi ama prospektüsünde aç karna yazıyo bilemedim
Bana doktor sabah akşam 10 damla dedi muhtemelen çabuk biticek bitince bi süre deniycem eğer aynı giderse almıycam ben çünkü bu damlalar en azından benim oğlumda çok işe yaramıyor bence. Ya da bilmiyorum damlalara rağmen bu kadar galzıysa ben bittimEmzirmeye başlarken damlatıp hemen emziriyorum. Buradan arkadaşların önerisi ile sabah akşam 3-4 damla veriyorum. Bu şişe bitince tekrar almamıza ihtiyaç olur mu acaba
Bende de joie var en fazla 10 dk duruyor içinde sonra ağlama krizi başlıyor hemen Bu mamma tarzından memnun kalanlar olursa bende almayı düşünüyorumİkinci el Joie elektrikli anakucağı almıştım. Elektrikli kısmında ciyak ciyak ağladı. Sadece üst kısmında en fazla beş dakika duruyor. İçine mama sandalyesi yastığı koydum. Yine de hiç mutlu olmuyor.
Arkadaşın önerdiği Mamma model anakucağı kullanan hanımlar yazabilir misiniz lütfen
Canım kasık kısmına doğru sürüyor. Bacak kemiğinin iskeletini düşün. Bacağın başladığı ilk oyuntuya bakıyor bel hizasında2.ay aşımızı olduk bir kol iki bacak çok ağladı bugün kalça ultrasonu için hastaneye randevu almıştım gitsem mi gitmesem mi aşı yerine mi jel sürüyorlar acaba sonra mı gitsem?
Bacaklara sürüyorlar jeli. Ama acılı bir şey değil o. İşinize sinmiyorsa yarın gidersiniz. Kalça ultrasonunu normalde 1 aylıkken yapıyorlar aslında2.ay aşımızı olduk bir kol iki bacak çok ağladı bugün kalça ultrasonu için hastaneye randevu almıştım gitsem mi gitmesem mi aşı yerine mi jel sürüyorlar acaba sonra mı gitsem?
Tamam canım götüreyim aradan çıksın o daCanım kasık kısmına doğru sürüyor. Bacak kemiğinin iskeletini düşün. Bacağın başladığı ilk oyuntuya bakıyor bel hizasında