- Konu Sahibi NurseCelline
- #18.601
Ben Tekrar kan verdirmek istemiyorum yani TSH da sorun olsa topuk kanı aldılar belli olmaz mıydı.siz 15gunlukken iyi vermişsiniz bizden kan çıkmadi;( ağlayınca Bir sürü kızaran moraran çocuk gördüm niye böyle dediler anlamadım sırf içinde şüphe kalmasın diye bı kardiyolojiye gostericem ama gerçekten sürekli bişey denmesinden yoruldum;(Ben de kullandım 15 günlükken istemişti bizden sorun çıkmadı çok şükür. Benim kızımda ağlayınca toparlayamıyoe nefesini baya kızarıyor inşallah bir sorun yoktur
Ben bugün mahvoldum daha yeni uyudu o ağladı ben ağladım annem 9aydir bendeydi arife gününden beri yalnızım daha bir kere ev yemeği yemedim çok yorgunum. Tek başına çocuk bakamıyorum resmen ama zamanla oturcak inanıyorum bu aradaKızım 5 saattir uyumuyor uykudan kendini alamıyor ama uyuyamıyor. Memeden ayrılmıyor gözlerinden yaş geliyor yatağa koyunca. Onunla bende ağlıyorum gözünde yaş görmeye dayanamıyorum. Normal mi gözünden böyle yaş akması anlamadım. Atak dönemindeyiz 5. Hafta atak döneminde de aynısıydı. Siz de nasıl atak dönemleri?
gözyaşıni sordum doktora gözyaşı kanalına masaj yapın dedi hiç ciddiye almadı