• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben de kullandım 15 günlükken istemişti bizden sorun çıkmadı çok şükür. Benim kızımda ağlayınca toparlayamıyoe nefesini baya kızarıyor inşallah bir sorun yoktur
Ben Tekrar kan verdirmek istemiyorum:( yani TSH da sorun olsa topuk kanı aldılar belli olmaz mıydı.siz 15gunlukken iyi vermişsiniz bizden kan çıkmadi;( ağlayınca Bir sürü kızaran moraran çocuk gördüm niye böyle dediler anlamadım sırf içinde şüphe kalmasın diye bı kardiyolojiye gostericem ama gerçekten sürekli bişey denmesinden yoruldum;(
Kızım 5 saattir uyumuyor uykudan kendini alamıyor ama uyuyamıyor. Memeden ayrılmıyor gözlerinden yaş geliyor yatağa koyunca. Onunla bende ağlıyorum gözünde yaş görmeye dayanamıyorum. Normal mi gözünden böyle yaş akması anlamadım. Atak dönemindeyiz 5. Hafta atak döneminde de aynısıydı. Siz de nasıl atak dönemleri?
Ben bugün mahvoldum daha yeni uyudu o ağladı ben ağladım:( annem 9aydir bendeydi arife gününden beri yalnızım daha bir kere ev yemeği yemedim çok yorgunum. Tek başına çocuk bakamıyorum resmen 😪ama zamanla oturcak inanıyorum bu arada
gözyaşıni sordum doktora gözyaşı kanalına masaj yapın dedi hiç ciddiye almadı

Kızlar bebek yağı kullanan varmı doktor bebeğin cildi kurumuş dedi mustela yağ öneririm duş sonrası kullan dedi. Eczaneye gittim zeytinyağı ısıtıp soğutun o şekilde daha sağlıklı dedi.siz yağ suruyormusunuz

Ben Tekrar kan verdirmek istemiyorum:KK43: yani TSH da sorun olsa topuk kanı aldılar belli olmaz mıydı.siz 15gunlukken iyi vermişsiniz bizden kan çıkmadi;( ağlayınca Bir sürü kızaran moraran çocuk gördüm niye böyle dediler anlamadım sırf içinde şüphe kalmasın diye bı kardiyolojiye gostericem ama gerçekten sürekli bişey denmesinden yoruldum;(
Ben bugün mahvoldum daha yeni uyudu o ağladı ben ağladım:KK43: annem 9aydir bendeydi arife gününden beri yalnızım daha bir kere ev yemeği yemedim çok yorgunum. Tek başına çocuk bakamıyorum resmen 😪ama zamanla oturcak inanıyorum bu arada
Canım eşin veya kayınvaliden yanında değil mi yardımcı olsunlar sana onlar bebeği tutarken sen yemek yaparsın

Kızlar bebek yağı kullanan varmı doktor bebeğin cildi kurumuş dedi mustela yağ öneririm duş sonrası kullan dedi. Eczaneye gittim zeytinyağı ısıtıp soğutun o şekilde daha sağlıklı dedi.siz yağ suruyormusunuz
Ben bebek yağı kullanmıyorum benim bebe yıkandıktan sonra dokunulmayı sevmiyor sanki.. belki kullandığın şampuandandır

Ben bebek yağı kullanmıyorum benim bebe yıkandıktan sonra dokunulmayı sevmiyor sanki.. belki kullandığın şampuandandır
Mustela şampuan kullanıyorum ama zeytinyağı sur dedi eczacı onu denicem
Canım eşin veya kayınvaliden yanında değil mi yardımcı olsunlar sana onlar bebeği tutarken sen yemek yaparsın
Eşim bugün akşam 10da geldi hep mesaiye kalıyor işi çok yoğun ;( Kayınvalidem 600,km uzakta bir şehirde gerçekten zorlanıyorum bugün bı tavuk pilav söyledim onunla duruyorum bebek yanından ayrılınca ağlıyor sonraki zamanda halim kalmıyor zaten şu bile içmeye

Mustela şampuan kullanıyorum ama zeytinyağı sur dedi eczacı onu denicem
Eşim bugün akşam 10da geldi hep mesaiye kalıyor işi çok yoğun ;( Kayınvalidem 600,km uzakta bir şehirde gerçekten zorlanıyorum bugün bı tavuk pilav söyledim onunla duruyorum bebek yanından ayrılınca ağlıyor sonraki zamanda halim kalmıyor zaten şu bile içmeye
Allah kolaylık versin işin çok zor canım otomatik sallanan beşiklerden al düşünürsen bazı bebekler duruyormuş onda

Ben Tekrar kan verdirmek istemiyorum:KK43: yani TSH da sorun olsa topuk kanı aldılar belli olmaz mıydı.siz 15gunlukken iyi vermişsiniz bizden kan çıkmadi;( ağlayınca Bir sürü kızaran moraran çocuk gördüm niye böyle dediler anlamadım sırf içinde şüphe kalmasın diye bı kardiyolojiye gostericem ama gerçekten sürekli bişey denmesinden yoruldum;(
Ben bugün mahvoldum daha yeni uyudu o ağladı ben ağladım:KK43: annem 9aydir bendeydi arife gününden beri yalnızım daha bir kere ev yemeği yemedim çok yorgunum. Tek başına çocuk bakamıyorum resmen 😪ama zamanla oturcak inanıyorum bu arada
48 günlük bebekten şakır şakır kan gelir şu anda. Bir tüpü doldurması 10 sn falan sürer. bebeğinizden kan gelmediği için kardiyolojiye yönlendirmişlerdir sizi. Ağlayıp morardığı için değil bence. Benim oğlum da kan verirken durmaksızın asla sakinleşmeksizin ağlıyor. O an kan akışı yavaşladığı için sakinleşmeleri lazım çünkü kan az geliyor damarları baskıladığı için. Sizde hiç gelmediği için önlem amaçlı göndermişlerdir.

Evet ben her banyo sonrası zeytinyağı sürüyorum.Hem gaz masajı da yapmış oluyorum .Rahatlatiyor baya

Snırım bende öyle yapıcam 6 kilo olmuşuz nerdeyse. 2 numaryı da fazla kullanmamıştım yeni geçmiştim elimdeki bezler bitince 3 alırım uzın süre gider artık.
bence de öyle ya hele 1 neydi saat başı değişmek gerekiyordu benimki hem çişi hem kakayı çok yapıyor🤣 bugün hatta eşim tam bağlayamamış elime sıçtı🤣🤣 şansıma çiş gibiydi kakası😂

benimkinin doğduğu zamanki kontrolünde doktor yağ ya da krem kullan cildi çok kuru demişti o ara e bebekten baby me nin yağını aldım bir iki sürmemle o kuruluğu atması bir oldu şimdi aklıma geldikçe banyo sonrası sürüyorum
ben gaz için acı elma yağı diye bir
yağ duymuştum onu kullanıyorum iki üç gündür

Bu arada bacak kısmı dar oluyor yukarıdan bol bize fikir olsun diye söyledim 3 numara alın sizin afacan bacaktan kalınlasmaya basladıysa.
benimkinin bacağı çok sıkmıyordu ama sızdırdığı için yeni bir marka aldım bu arada yanlış söylemişim 2 mini almışım daha o kadar kilo almadığı için inş tam gelir. aslında biraz büyük alıp sıkı bağlamak daha mantıklı 🙈

kızlar bu arada bebeğim iki gündür özellikle dün çok iyi gece katılmaları olmadı. yeni bir masaj öğrendim geçen burada paylaştığım. onu düzenli yapıyorum o mu faydalı oldu yoksa 1 ayı doldurduk atak geçiriyordu o mu bitti bilmiyorum. çok şükür inşallah böyle devam eder 🧿 aslında bana daha bağlı gibi ama en azından ağlaması azaldı o yeter🙈

Morardığı için değil de kan çıkmadığı için göndermiştir normalde çok gelmesi lazım kanları yeni doğan bebeklerin fazla pompalanır. Ama korkmayın yine götürün dedikleri yere. Ben sürekli böyle olsa kızım hiç bir şey yapamam kolay değil

Mustela kullanıyorum çok memnunum benim kızım da çok seviyor masajı her gün duş aldırıyorum artık her gün masaj yapıyorum rahatlıyor, cildi de kuru değil şuan için. Ama zeytinyağ da iyidir. Onu da ocakta ısıtın kokusu gitsin iyice asiti çıkması lazım bebeklere asit zararlı. Ben konak için kullanıcam malesef konak oldu

48 günlük bebekten şakır şakır kan gelir şu anda. Bir tüpü doldurması 10 sn falan sürer. bebeğinizden kan gelmediği için kardiyolojiye yönlendirmişlerdir sizi. Ağlayıp morardığı için değil bence. Benim oğlum da kan verirken durmaksızın asla sakinleşmeksizin ağlıyor. O an kan akışı yavaşladığı için sakinleşmeleri lazım çünkü kan az geliyor damarları baskıladığı için. Sizde hiç gelmediği için önlem amaçlı göndermişlerdir.
Hiç düşünmedim bunu;( gelmedi kan evet dediğiniz gibi ondan kalp ten şüphelenmis olabilirler içim bı tuhaf oldu inşallah birşeyi yoktur yavrumun😪 Allah'ım bı gaz sancısı oluyor nefesim kesiliyor kalbinde bir şey çıkarsa kaldıramam heralde
benimkinin doğduğu zamanki kontrolünde doktor yağ ya da krem kullan cildi çok kuru demişti o ara e bebekten baby me nin yağını aldım bir iki sürmemle o kuruluğu atması bir oldu şimdi aklıma geldikçe banyo sonrası sürüyorum
ben gaz için acı elma yağı diye bir
yağ duymuştum onu kullanıyorum iki üç gündür
Yüzüne de yağ sürdunuz mu peki mustelanin yağını alicam bugün yüzüne de surebilirmiyim acaba
Mustela kullanıyorum çok memnunum benim kızım da çok seviyor masajı her gün duş aldırıyorum artık her gün masaj yapıyorum rahatlıyor, cildi de kuru değil şuan için. Ama zeytinyağ da iyidir. Onu da ocakta ısıtın kokusu gitsin iyice asiti çıkması lazım bebeklere asit zararlı. Ben konak için kullanıcam malesef konak oldu
Siz de dua edin inşallah kalbinde bir sorun çıkmasın;( birazdan mustela yağ almaya cikicam zeytinyağı asitli falan olur kaş yaparken göz çıkarmayım mustelanin ürünleri iyi oluyor zaten cildi kurutmak egzamaya davetiye çıkarıyor. yüzüne de sürdunuz mu mustelayi

benimkinin bacağı çok sıkmıyordu ama sızdırdığı için yeni bir marka aldım bu arada yanlış söylemişim 2 mini almışım daha o kadar kilo almadığı için inş tam gelir. aslında biraz büyük alıp sıkı bağlamak daha mantıklı 🙈
Evet çabuk büyüyorlar gerçekten

Neden isitin dedi acaba yag asidi mi azaliyor oyle? Ben poposuna kantaron yagi suruyorum pisik olmasin diye eger bulamazsam onu dogal zeytinyagi surmuslugum de var. Surmemek mi lazim acaba

ben de ısıtılması gerektiğini duydum. asit oranı azalıyormuş. bir de bir hemşire zeytinyağının gözenekleri tıkadığını söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum

Back