2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben bu sabah becerdim emmesi değişti resmen çocuğun az bişey daha var yine yapıcam

Ben bu sabah becerdim emmesi değişti resmen çocuğun az bişey daha var yine yapıcam
Bir videoda eger burun tikanikligi varsa her emzirme oncesi yapin diyirdu bebeklerin burunlari kucuk oldugu icin broslar cok cabuk dolabiliyormus ben sabah kalkınca öglen birde gece yatmadan once yapiyorum zaten belli olur anlarsiniz

Valla denedim ama dogru durust bir sumuk cikmadi hem de serum seklinde aldik siringayla uyguladim dr gibi, cok az bir sumuk cikti
Benim de ilkinde öyle çıktı kıyamayıp yavaş vurmuşum ikinciye biraz sert vurunca çıktı devamı da gaz falan çıkarırken kaldırıp indiriyoruz da ufak ufak geliyor yine. Arada yapmak şart gece bir kere daha yapıcam hafif bi hırıltı kaldı giderek azalsın öyle sonra 2 günde bir yaparım. Benim evim çok sıcak ondan oluyo muhtemelen. Daha şimdiden 27 28 derece. Sabah öğle akşam farklı odalara geçiyorum resmen sıcaktan.

Bir videoda eger burun tikanikligi varsa her emzirme oncesi yapin diyirdu bebeklerin burunlari kucuk oldugu icin broslar cok cabuk dolabiliyormus ben sabah kalkınca öglen birde gece yatmadan once yapiyorum zaten belli olur anlarsiniz
Hemen fark yarattı valla normalde yavaş yavaş yavaş emip uzun uzun nefes nefese bekleyip duruyodu bende doydu diye bıraktı sanıyodum çekerken tekrar memeye saldırıyodu. Bugün hızlı hızlı çekiyor arada ufak ufak duruyo ama eskisi gibi uzun uzun beklemiyo bide kafası daha çok ter içinde kalıyodu bugün sadece uzun emince ensesi terledi

Kızlar sizin de oluyo mu bizimki acayip tükürük yapıyo dudak ucunda köpürtüyo bazen. sürekli de tükürük akıyo ağzından

40.gün gel dediler ama pediatri bölümü kapanmış acaba ortopediye falan mı gitmeliyim diye kafamda soru işareti oluştu. ben de çocuk ürolojisi diye bi bölüm duydum ama malatyada olmadığına eminim
Çocuk üroloji bölümü de var ama her hastanede o branştan olmayabilir.
Evet emmeyi de etkiliyle ben günde 2-3 yapıyorum emzirme öncesi
O zaman serum fizyolojikleri ne zaman kullancaz ben bissuru de almistim
Onları da emjektöre çekebilirsinizz

Bebeğine uyku ve beslenme düzeni oluşturabilen var mı? sutlaacc bu grupta doğum yapalı en uzun zaman geçen siz varsınız. Nasıl zaman geçtikçe düzen oluşuyor mu?

Bebeğine uyku ve beslenme düzeni oluşturabilen var mı? sutlaacc bu grupta doğum yapalı en uzun zaman geçen siz varsınız. Nasıl zaman geçtikçe düzen oluşuyor mu?

Daha ne zaman isterse emziriyorum ama uyku için erken henüz gündüz iyi uyuyor ama gece daha çok emmek istiyor.Ama biraz zaman geçsin uyku düzeni oluşturmayı düşünuyorum ilk kızımda da öyle yaptım çok rahat oluyordu .En geç akşam sekiz buçukta gece uykusuna geçmiş oluyordu.Uyku saatinden önce her gün aynı düzeni oluşturmak önemli .Ama bu Instagramda gördügum uyku eğitimi vs onlara karşıyım şahsen özellikle odada tek basına bırakıp ağlatarak uyutanlar var bebeğe resmen eziyet

Sirtina mi vurdun burnuna mi kuzum anlamadim

ç
Hangi hastanede Hangi doktorda doğum yaptınız acaba bu arada Gözünüz aydın Allah evladınız uzun hayırlı ömür versin
çok teşekkür ederim inşallah hepimizin evladına
benim biraz acil bir durum olmuştu inönü tıp merkezinde acil sezaryen oldum
depremden sonra malatyada kalmadık dönünce doktor bulamadım en son devlette barış çıplak’a gidiyordum önerebilirim çok iyi biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…