- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.061
Ne kadar zamanda bir yapmak lazim bunu?
Ben bu sabah becerdimYa o sumuk cikarma videosunu ben de izledim hatta uygulamaya calistim, sanirim dr da 100 ml vardi o kadar uygulamisti ben de evdeki tuplerden iki taneden daha fazlasini kullandim her iki burun deligine de. Ayni videodaki gibi uygulamaya calistim ama cikmadi bir sey cikmiyor. Agzini aciyor bizimki sadece azicik bir tukuruyor o kadar. Ama derinden gelen bir doluluk hissi var yani
Benimki de memeyi bosaltamiuor bir de uzerine soyleniyor agliyor. Sen de eczaneden aldigin izotenik suyu siringayla mi uyguladinBen bu sabah becerdimemmesi değişti resmen çocuğun az bişey daha var yine yapıcam
O zaman serum fizyolojikleri ne zaman kullancaz ben bissuru de almistimBen tıkanıklık hissettigim zaman yapıyorum .Günde bir yetiyor zaten tam boşalttığı için
Bende canım onları tabağa dök öyle çek iğne girmiyorsa içine. 1 tanesi tek seferlik zatenO zaman serum fizyolojikleri ne zaman kullancaz ben bissuru de almistim
Valla denedim ama dogru durust bir sumuk cikmadi hem de serum seklinde aldik siringayla uyguladim dr gibi, cok az bir sumuk ciktiBende canım onları tabağa dök öyle çek iğne girmiyorsa içine. 1 tanesi tek seferlik zaten
Bir videoda eger burun tikanikligi varsa her emzirme oncesi yapin diyirdu bebeklerin burunlari kucuk oldugu icin broslar cok cabuk dolabiliyormus ben sabah kalkınca öglen birde gece yatmadan once yapiyorum zaten belli olur anlarsinizBen bu sabah becerdimemmesi değişti resmen çocuğun az bişey daha var yine yapıcam
Bende kizimda almistim dlatma usulu yaprsaniz bir ise yaramiyo ama tek kullanimlik serum fizyolojigide fiskirtma usulu yapabiliyorsunuz yarisini bir burna yarisini digerine ben oyle yapmistimO zaman serum fizyolojikleri ne zaman kullancaz ben bissuru de almistim
Benim de ilkinde öyle çıktı kıyamayıp yavaş vurmuşum ikinciye biraz sert vurunca çıktı devamı da gaz falan çıkarırken kaldırıp indiriyoruz da ufak ufak geliyor yine. Arada yapmak şart gece bir kere daha yapıcam hafif bi hırıltı kaldı giderek azalsın öyle sonra 2 günde bir yaparım. Benim evim çok sıcak ondan oluyo muhtemelen. Daha şimdiden 27 28 derece. Sabah öğle akşam farklı odalara geçiyorum resmen sıcaktan.Valla denedim ama dogru durust bir sumuk cikmadi hem de serum seklinde aldik siringayla uyguladim dr gibi, cok az bir sumuk cikti
Hemen fark yarattı valla normalde yavaş yavaş yavaş emip uzun uzun nefes nefese bekleyip duruyodu bende doydu diye bıraktı sanıyodum çekerken tekrar memeye saldırıyodu. Bugün hızlı hızlı çekiyor arada ufak ufak duruyo ama eskisi gibi uzun uzun beklemiyo bide kafası daha çok ter içinde kalıyodu bugün sadece uzun emince ensesi terlediBir videoda eger burun tikanikligi varsa her emzirme oncesi yapin diyirdu bebeklerin burunlari kucuk oldugu icin broslar cok cabuk dolabiliyormus ben sabah kalkınca öglen birde gece yatmadan once yapiyorum zaten belli olur anlarsiniz
Çocuk üroloji bölümü de var ama her hastanede o branştan olmayabilir.40.gün gel dediler ama pediatri bölümü kapanmış acaba ortopediye falan mı gitmeliyim diye kafamda soru işareti oluştu. ben de çocuk ürolojisi diye bi bölüm duydum ama malatyada olmadığına eminim
Evet emmeyi de etkiliyle ben günde 2-3 yapıyorum emzirme öncesiBen bu sabah becerdimemmesi değişti resmen çocuğun az bişey daha var yine yapıcam
Onları da emjektöre çekebilirsinizzO zaman serum fizyolojikleri ne zaman kullancaz ben bissuru de almistim
Bebeğine uyku ve beslenme düzeni oluşturabilen var mı?sutlaacc bu grupta doğum yapalı en uzun zaman geçen siz varsınız. Nasıl zaman geçtikçe düzen oluşuyor mu?
Sirtina mi vurdun burnuna mi kuzum anlamadimBenim de ilkinde öyle çıktı kıyamayıp yavaş vurmuşum ikinciye biraz sert vurunca çıktı devamı da gaz falan çıkarırken kaldırıp indiriyoruz da ufak ufak geliyor yine. Arada yapmak şart gece bir kere daha yapıcam hafif bi hırıltı kaldı giderek azalsın öyle sonra 2 günde bir yaparım. Benim evim çok sıcak ondan oluyo muhtemelen. Daha şimdiden 27 28 derece. Sabah öğle akşam farklı odalara geçiyorum resmen sıcaktan.
Arkadaşlar şuan malatya da olup doğumu yaklaşan anneler var mi burada? Hangi doktora gidiyorsunuz? Doğumu nerede yapacaksınız?Darısı başınıza artık
merhaba ben yeni doğum yaptım 21 gün olduArkadaşlar şuan malatya da olup doğumu yaklaşan anneler var mi burada? Hangi doktora gidiyorsunuz? Doğumu nerede yapacaksınız?
Hangi hastanede yaptınız gözünüz aydın bu arada Allah evladınıza uzun hayırlı ömürler versinmerhaba ben yeni doğum yaptım 21 gün oldu
Hangi hastanede Hangi doktorda doğum yaptınız acaba bu arada Gözünüz aydın Allah evladınız uzun hayırlı ömür versinmerhaba ben yeni doğum yaptım 21 gün oldu
çok teşekkür ederim inşallah hepimizin evladınaHangi hastanede Hangi doktorda doğum yaptınız acaba bu arada Gözünüz aydın Allah evladınız uzun hayırlı ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?